I was made for lovin' you..


Min måndag har varit så som alla måndagar borde vara! En riktigt välbehövlig sovmorgon. Åkte till skolan och käkade, sedan gjorde vi klart tidningen på svenskan. Tillbringade eftermiddagen tillsammans med min kollega. Asså Alex, jag ser knappt dig som en kompis längre. Utan mer som min schizofrena del, eller helt seriöst min andra halva! Hoppas du blir glad av den beskrivningen och inte tar formuleringen som en kränkning, för jag blev riktigt nöjd med den! Vi pluggade franska, lekte terrorattacker (njaa, men typ) och käkade kex. Vardet någons om sa 17 år? Skämta inte, jag är det. Inte hon dock..

Känner fortfarande hur mitt stopplyse till fejja lyser läskigt rött..  Kände till och med i morse när jag cyklade till bussen vilket tar ungefär 6 minuter att det började svida. Hahaha. Fint är det i alla fall! Nu ska jag sova för imorgon ska jag få veta mitt dataprov medans mer än halva klassen ligger och sover. Äckligt för dom! Bara jag och mina naturchillarpolare som ska orka oss upp till retardsen i älvkungen och ha data. Lyckliga oss! Tänk vad vi får ha det bra. Bara två matteprov, ett franskaprov och ett hälsaprov + förmodligen en lite större inlämning kvar. Sen jävlar, då går vi på sommarlov. 10 dagar ska jag definitivt stå ut med. Blev nästan lite happy av att bara skriva det där.
Långa dagar i solen med lite mysigt sällskap, vattenmelon, jordgubbar och solmogen alldeles gul ananas.

Puss och en riktigt stor godnatt kram? Jaa tack, det vore mysigt. Godnatt :)

Blod, svett, tårar och gräs. Rivsår, sand i shortsen och ett sönderbränt ansikte. Summering av Järnvägen Cup 2010!

I fredags kom vi dit, chillade, packade upp och grillade. En massa snacka och annat sånt där som vi är så himla bra på. Haha..

Orkar inte beskriva varje match sådär nogrannt, det får man fråga mig om om man vill veta. Vi hade i alla fall Skövde, Heid, Stockholmspolisen och ÖSK i gruppen. Efter en förjävla tuff lördag så kunde vi i alla fall gå och lägga oss med 3 vinster och en uddamålsförlust mot Skövde, alltså avancemang till a-sluspel. Förlusten var sjukt tung med tanke på att den avgjordes i sista anfallet, självklart var det jag gick bort mig, lucka mellan tre, och troligt att dom skulle göra något misstag då, och det svider fortfaranden i hjärtat som vatten i brännsår på knäna..

Passande nog så hade smågrabbarna (okej 94orna) röjt hela våran sovplats, luftmadrasser i taket och täcken hängades över näten när vi kom tillbaka, efter skövdematchen alltså. Tårar i ögonen redan på väg bort från planen till hallen efter den förbannade förlusten, och när man sedan såg hur det så ut, aae fan då brast det. En oerhörd besvikelse på sig själv, på matchen, men framför allt av total utmattning. Längesedan jag grät så många tårar, på en gång. Har faktiskt aldrig känt så förut, att tappa kontrollen på ett sådant sätt var en jävligt lustig känsla. Tårarna sprutade och rösten bar inte, samtigt som man nästan skrattade åt att man var så himla patetiskt. Måste ha sett förjävligt ut, men, jag var ju inte direkt ensam om det om man säger så.. Men fine grabbar, jag bjuder på den! Ni är ju så himla söta, när ni var runt sådär 10 år.

Söndag, sovmorgon och kvartsfinal. Vi fick Hellton i lottningen, ett lag vi inte hade någon anin om på förhand. Tror att det stod 0-0 fortfarande efter 5 minuters spel. Klockrent och astufft samspelt försvar från båda hållen. Men sen, jaa jag tror vi fick 8-9 utvisningar, vissa verkligen befogade. Men dom fick .. 1. Det var inte riktigt rätt. Det rann iväg och vi förlorade med sådär 8 bollar.

A-slutspelet vanns av Skövde, och i b-finalen så besegrade Heid Stockholmspolisen.
Remember vilka lag vi hade i gruppen? Juste ja. Skövde, Heid och Stockholmspolisen.. Förbannat med oflyt. Det är riktigt bittert nu när man vet det. Men samtidigt så hade vi en så sjukt mycket tuffare grupp än Hellton som bara glidit med 10 målssegrar hela lördagen.

Sista ungdomsmatcherna är spelade, kanske också min sista Hallsbergsturnering (hoppas på dispans eller junislag nästa år!!!!!!) och tyvärr sista matchen med Micke vid sidan av planen för a-flick.
All kärlek till mitt underbara lag. Vad vore jag utan er på planen! Love you.

En söndags eftermiddag i solen

Sitter ute i trädgården, rödbränd som ett stopplyse i ansiktet med en liter mjölk, ballerina kladdkaka och Champions Leaguefinalen på svtplay i datorn! Man kan ju ha det sämre. Har inte sett grabbarna än, men aae fan, lika bra det. Vill ju inte se deras breda flin där på läktarna ändå. :)

Andra halvlek. HEJA KIEL! (även för dagen utan bäste Kim.)
Kan inte lägga upp bilden nog med gånger.


Vad gör väl det nu när Apple är större än Microsoft.

Jag är rätt hopplös. Som en grod utan ben, ungefär. Hahaha. Försov mig lite i morse, aldrig roligt. Men aja, jag överlevde ju faktiskt det också, och hann till bussen. What doesn't kill you makes you stronger.

Gjort engelska muntliga nationella nu. Mitt betyg där blev ju definitivt dagens jävla överaskning. Positivt alltså! Fan vad glad jag blev nu, gjorde garanterat min dag bättre. Tre bokstavigt betyg, dock med ett litet minus efter, men det gör mig absolut ingenting.

Nu ska happyface gå och käka!




Du kommer få mig att skratta högt resten av mitt liv..


Granis, Törna och me. Smickrande min, men jaa, den får mig att skratta så lika bra att dela med sig!

Äter äcklig vego schnitzel just nu. Man skulle visst tillaga den i ugn, men fan tänkte jag och stekte istället. Jag tror inte att det var ett rätt beslut. Men ner, det ska den, kanske! Aae, fyller upp ett glas med yoghurt till istället, lite väl udda kombination kanske. Men jag käkade inte det ihop. Madagaskar vanilj, borde man prova tycker jag. Nästan lika gött som mjölk och kanelbullar. Vi borde ha bullfika i skolan innan vi slutar. Ska framföra det till min eminenta basgrupp 5 imorgon tror jag. Det är faktiskt bara 15 dagar kvar tills vi sluta ettan, sjukt!

Spec idrott i morse och det var ruuuwligt. Var två o två i par och sen så skulle man hitta på små tävlingar att utmana dom andra lagen i. Har en känsla av att vi var dom enda som vann sin egen gren? Straffar med vänstern, enbart. Ganska smart med tanke på att jag var i lag med den enda vänsterhänta killen. Så aah, det gjorde vi rätt bra faktiskt!

Franska sen, ochdetvarinte lika roligt. Fick tillbaka provet. Punkt slut. Tragisk läsning, så illa som man kan tänka sig, fast jaa värre.

Ner och träna sista grästräningen för i år nu. Femte träningspasset på tre dagar. MEN, det är Hallsberg i helgen! Så aah, kommer bli sex träningar, och åtta matcher den här veckan. Finalerna är medräknade. HUR bra?! Sådär 5 av 5 toasters skulle jag vilja säga.

Simma lugnt ciaaaaao.

Veckans fail 1.

Underbar start på veckan! Gjorde biggest fail of the week igår morse, än så länge.. Gick upp som vanligt runt 06.00 (trodde jag ja.) Gjorde iordning mig (okej jag satte upp håret, spec idrott liksom) käkade lite och sånt där, redo att dra med andra ord. Sa hejdå till mamma och pappa som inte hade gått upp än. Men, då så, då fick jag frågan
P: - Lisa, vart ska du?
L: - Öhm bussen. (som vilken annan morgon som helst, pucko.....?)
P: - Men alltså naaae va?
L: - Va?
P: - Klockan är tjugo i FEM...
L: - ...............................................................

Hade alltså lyckats göra något med klockan så den ringde 04.00. Kul kul! Behöver jag säga att jag gick och la mig omgående? Med iPoden i öronen somnade jag om så fint så. Sen när klockan var tjugo i SJU och jag skulle åka på riktigt. Jaa, då var batterierna i iPoden slut. Wohooo.

Amanda Swärd.

Igår skaffade jag två barn, och idag har jag även fått en beundrare. Hihihihi! (a)
klippt från http://amaandasworld.blogspot.com/
Saknardig tjejen! Men på fredag, aaa då ja.

Monday morning?


Alltså fan vad det kliar i min näsa! Var bara tvungen att få ur mig det.. Började i omklädningsrummet i Campus och har fortsatt tills nu. I och för sig är det rätt kul att nysa, men jaa, förmodligen tycker inte min omgivning detsamma.. Jag snörvlar ju och frustar som en liten myrslok (okej jag vet inte om jag har belägg för det riktigt, men dom har ju lång näsa, och stört söta var dom också!)

Testerna gick väl ändå okej i morse. Jag överlevde även coopern! Asnöjd är jag inte, men när var jag det senast? Nej precis, kommer inte ens ihåg det. Hehe.. Försämrade mig med 1 på brutalbänk, och förbättring i resten, det är väl ändå hyfsat.

Nu ska jag bara byta om och slänga i mig en macka (och en bananaaaaa <3). Uteträning i regnet väntar. Match mot smågrabbarna idag, eftersom det är måndag. Hur kul? Det är kul.

4 dagar kvar till Järnvägen Cup. Jag älskar Hallsberg!


Och så det där med hockey!

Kölla hockeyn en stund. Timeouten, så jävla pinsamt. Vad höll han på med? 0.7 sekunder kvar och dom gör ett målvaktsbyte. Det var ju inte ens kul. Skulle faktiskt sett det mer som en förnedring att få komma in och inte ens få stå en hel sekund i en VM-match. Jag skulle faktiskt kunna ta att jag blev bänkad i ett VM, tror jag (elelr jag vet fan inte nu när jag tänker efter, skulle nog inte tåla det då heller).

 

Förjävla tur att dom vann efter o ha slarvat bort finalplatsen igår (inte sett bara hört). Hade bara varit enbart pinsamt annars.. Vet inte om jag ska kolla på slarvet och straffarna eller inte, kommer ju bara bli tjurig. Funderar också på om jag ska ta ut landslaget nästa gång det behövs. Vi får väl se.

 

Hoppas verkligen att Ryssarna tar hem det ikväll, annars kommer jag att bli ledsen! Tänkte söka efter nån fin bild på google, det första förslaget som kom upp var ryssfemmor. Älskar verkligen ord ochuttryck med två betydelser. Hahaha. Aeeej, tagga igång nu Ovetjkin, Datsjuk, Fedorov, Radulov och grabbarna så kör ni över Tjeckerna om lite mindre än en timme.


YPA YPA YPA (hoppas att googletranslate översättnignen är rätt.)


Kom medan sommaren ännu hänger sig kvar

Oerhört aktiv uppdatering nu ett tag. Vad duktig du är Lisa.. Mhmm, aah tack!

Aja. Igår var jag i alla fall i huvudstaden hela dagen, eller nästan, vi var i Nacka strand på bröllopsmiddag eller vad man säger. Min moster och hennes man gifte sig i New York men hade lite träff igår. Käkade aaaaaaaasgod buffé, lite blandat, ifrån bläckfirre, lax och räkor till pastasallad med parmesan, kött och jättefin sallad. O efterätten, ja jisses, chokladmousse och sen välrdens sötaste rosa cupcakes. Riktigt kul att träffa släkten med som man inte träffar så jätteofta! Så det var ju skapligt värt om man säger så. Massor med bilder så det kommer så fort jag kommer ihåg att ta med mammis minneskort upp till mitt rum.

Idag gick jag upp för sent, käkade frukost/lunch och sen så har jag faktiskt varit ute i solen för det mesta. Kan behöva det med tanke på att jag lyckades brännamig lite lätt efter idrotten i fredags! Hallå herregud, jag var ute i kanske 2 timmar, och satt sen vid fontänen i kanske 30 min och väntade på bussen. Räckte tydligen, tragiskt nog.

Har också insett att mitt behov av en volleyboll bara ökar och ökar.. Mamma och jag försökte stå och slå lite till varandra med en fotboll, men det gick ju, inte så bra. Hahaha, sen om det var bollens fel eller inte, nja det låter vi kanske vara osagt! Men jag tror det var det.


Vad gör man inte en trevlig kväll i Vadstena.. Orippat är bara förnamnet.

Hur liten är den här sjuka världen egentligen? Varit ute en sväng med min kära vännina, kollega Alexandra (hennes samling titlar är enorm!). Tror vi drog ut runt 19.30 och bara chillade liksom. Inga planer för livet alls. Eller jo många, men aja, sidospår.. Filmade lite till vårna blivande långfilm (HAHAHA) och satt på deras båt. Vi bestämde oss för att gå ut till Tycklinge eftersom vi faktiskt hörde musik, något hände i våran lilla stad! Bara en sån sak. I alla fall så träffade vi en tjej där ute som vi kände så vi stannade där och snackade en stund. Slutade med att vi hängde med folk från Vadstena gymnasiet som man inte hade en aning om alls vilka dom var. Men som ändå kände någon, som kände någon som man visste vem det var.

Sen i alla fall så gjorde vi sällskap med en tjej hem som otroligt nog kom från Malmslätt, som hade lirat handboll och gick i samma klass förut som några handbollsgrabbar i min klass på JB gjorde. Det är ju rätt coolt, jag menar vad är oddsen.. Haha lite kul måste jag säga.


Jag fattar inte varför det händer M-I-G?

Igår så förstördes mitt underbara paraply på vägen net till träningen. Kan samman fatta mina känslor för det i några få ord, enbart för er. FAN JÄVLA HELVETE! Sur är bara förnamnet på vad jag blev då. Det blåste och det bara vek sig, själva skaftet alltså. Lägg av, vad är oddsen liksom.. Med tanke på att regnet verkligen öste ner och jag skojar inte, och att jag ungefär 100 meter innan hade tappat min banan, som jag inte ens hann ta en tugga av innan den bröts av i blåsten. (Eller var det min superspeed på gamla b?). Väl framme heeeeelt genomblöt med smink i hela ansiktet på Korpen kliver jag in innanför dörren och möts direkt av kommentaren "Lisa, du vet att man brukar ha paraplyet över sig?" Happyface.

Steppen och boxingen var hur fin som helst och ja, man blir ju rätt så slut i hela kroppen. Men det är mums!

Hockeyn igår var ju bra också. Eller, kanske till och med riktigt bra! Svergie, dets er bra ut. VM-guld, njaae. För det kommer Kovalchuk, Malkin, Semin, Morozov och grabbarna ta med sig hem till Ryssland. Jag hoppas verkligen det i alla fall. (Eller jaa, jag hoppas allra mest påSverige, såklart!

Denna man är min nya idol. Vyacheslav Bykov, där snackar vi stoneface all the time, så jävla cool!

Happyhappyhappyhappy!

Äntligen så fungerar internet på min dator här hemma. Äntligen behöver jag inte klara migutan älskade Spotte längre, min livskamrat och bästa vän! Borde fira det med att koppla in skiten i tvn och lyssna på You're gonna go far, kid eller Nightwisk lite för högt(om det går?). Men nae, det hinner jag inte tyvärr. Ska ner mot Korpen och träna, hoppas definitivt på stepp och box. Byta om, ta en banan och sen cykla ner tillsammans med mitt underbara paraply i det mysiga regnet (jag älskar regn!!!!! <3 ). Tjingeling.

Nu är jag inte sur längre, och inga tårar ska spillas i onödan. Framför allt inte mina.

Jag bara älskar att träna alltså. Efter helveteslöpningen så sken jag som en sol, tror jag? Trött, svettig och allmänt äcklig, men guuuud så skönt det är (mmmm, det svider att erkänna det)! Var till och med så att min tränare sa "jasså, du har sprungit bort tjurigheten nu". Inte blev leendet mindra när det var core som gällde resten av träningnen. Död i ungefär hela kroppen nu, men jag älskar det! Hej träningsvärk imorgon, hoppas jag. Annars blir jag lite besviken måste jag säga.

Btw, jaaao förlåt för allt.

Förresten, jag vet att jag har halvt överproducerar inlägg ett tag nu. Men om någon fattar vilket sjukt skrivarbegär jag har drabbats av så skulle ni förstå. Helt otroligt lustigt känns det. Kan nog inte sluta heller, blir som att det liksom kliar i fingrarna och min hjärna typ svämmar över. Blir halvt rastlöst om jag inte skriver ner det jag tänker. Kan ju säga att jag inte bara låter det gå ut över bloggen heller. Heheheheh tur att det finns word, för vissa texter borde nog faktiskt inte läsas av någon som inte känner mig. Tror jag skulle bli betraktad som en fullkomlig idiot då, mer än redan nu.. Låter riktigt wierd, jag vet det. Men jag är lite wierd och jag gillar det. Jag menar vad gör det om 100 år?

Dags för en dusch, plugga lite (fortfarande hög på endorfiner sen träningen så kan inte ens oroa mig (tur att jag har träning före provet) haha) och sen ta en riktigt underbara powernap på ett par timmar. Godnatt o så, kan ju bjuda på en bild på favoriten också.

Kan lova att när jag väl träffar honom så kommer han förstå att jag ska gifta mig med honom utan att säga ett enda ord på franska. Mina vänner, det kallas naturlig connection. Lisa Karabatic, hahahahah inte helt fel va?


SJUKT JÄVLA TJURIG, LÄS PÅ EGEN RISK .... :)

Fyfan för franska. Jag hatar det alltså, på riktigt så är det den värsta lektionen i veckan, i mitt liv. Till och med ännu mer kasst än engelska. Prov i franska, finns det något man kan hata mer? Knappast. Jag kommer få IG jag känner det helt seriöst. Känns ju underbart i och med att jag gick ut med MVG i nian. Jiihooo lyckat...

Längtar även till fystesterna imorgon. Tur nog så är det inte cooper förrens på måndag. Fast i och för sig är det kasst det också. Jag mår fan psykiskt dåligt av att veta att vi kommer ha det. Helt seriöst alltså. Kul att jag förmodligen kommer vara ensam tjej också, igen. Som jag har varit, jaa varenda cooper hittils. Det tycker jag är riktigt kul, faktiskt, inte.

Jag jag är riktigt jävla sur nu, vilket är ganska ovanligt för att vara mig ju faktiskt. Drar ner och tränar nu istället, vilket jag verkligen inte borde ikväll. Vad borde jag? Jo plugga som en tjaaa, jag vene. Skolan går ju före, eller? Nae.

Hejdå.

Roast på Berns, ellerrrrrrrrr?

Efter att ha kollat på roast på berns igår kväll så har jag faktiskt kommit på mitt drömyrke. Gissa vad? Jo, stand up komiker såklart, tänk att få folk att skratta hela dagarna, vad bra man skulle må! Och vilket underbart underhållande yrke.

 

Problem 1: man måste ju vara ganska rolig. Duger ju liksom inte med att en tonårskille småfnissar, åt att pensionären framför har somnat..

Problem 2: Jag har en oerhörd scenskräck (Alltså så skräckslagen så att jag seriöst skulle kunna spy när jag tvingas hålla föredrag framför bara klassen, skämtar inte!!!!! ). Men vad gör väl det när det finns radio. Grymt!

Problem 3: Jag skrattar ju alltid själv åt mina så kallade torra skämt.

 

Men aja, så tråkiga som de där brudarna var igår så jaa, det behövs en rolig tjej i Sverige helt enkelt. Hahaha (lisa, rolig? dagens skämt?), njaaae men jag ska jobba på det, jag ska förbättra mig avsevärt. Jag lovar! Sen om jag bli bättre än Petra Mede, tjaaa, då har jag ju kanske inte lyckats. Jag sa att jag skulle bli rolig, kul och underhållande, ja alltså rolig på riktigt…...

Men nu, rasten är slut och back till datakunskapen. Som jag har längtat. Älskade Word, PowerPoint och Excel.


Hejheeeeeeej

Tjohoo mitt internet här hemma funkar inte (eller jo på allas datorer utom min!!!!!) och ja, det är tragiskt. Kan ju inte lyssna på allra käraste Spotte heller. Skämta inte, det är mest hemskt faktiskt.

Mysig och gullig dag i skolan, eller aae. Vi tar om det från början. En helt vanlig random dag i skolan. Hade ju i och för sig fotboll, handboll och volleyboll på handbollen imorse. Det var riktigt mysigt det, typ, inte. Nersparkad och sånt där kul.. Haha, snacka om att handbollsfolket är psyk, men snacka om att dom är bra också! Det är faktiskt lite galet ibland.

Stannade kvar i skolan efter skolan och gjorde franskaglosorna med typ Alexandra och några till. Det var faktiskt kul till och med, eller, kanske inte o göra förhöret, men efter det. Vi är nog ganska så äckligt patetiska på ett lite sådär charmigt sätt. Om det nu går? Jag tror det i alla fall.

Tränat ute och det gick ju ungefär som vanligt när vi spelar emot småttingarna. Kul att dom där ska vara 1 år yngre och ändå är mellan ungefär 5 och 30 centimeter längre. Ja? Jag älskar att jag är så oerhört lång. Kanske kunde fått växa till över 1.70 i alla fall, men naaaejdå. 1.69, det är ju en jättebra längd liksom, verkligen, inte. Om någon skänker bort 6 centimeter så kommer jag att vara världens gladaste i åtminstone en timme. Tacktack!

En varm dusch väntar och efter det världens bästa säng. Tänkte försöka komma i säng tidigt för en gångs skull, det är ju definitivt värt ett försök.

Godnattpusssssssen på kinden!

Nostalgiinlägg nummer 1



Bild 1: Klass FC, HUR söta?! :D Bild 2: Alexandra i mitten på översta raden och jag i mitten på mittenraden. Hehe, helt galet sött. Jag blundade på bilden i 6år, därför ville jag absolut inte blunda i ettan också. Tuffa små tjejer detdär!



Wohoo, nu blir det att åka på såndär kurs på körskolan. För o få börja övningsköra på riktigt, har ju bara kört lite på grusvägen. Hahaha askul ju!

Everybody was Kung Fu fighting (huh), those kids were fast as lightning

( .. In fact it was a little bit frightening, but they fought with expert timing - Cee-Lo – Kung Fu Fighting)



Box på träningen i torsdags. Haha kölla vilket litet karatekid jag är, vit tischa, röd shorts och en liten grön kines på benet. Dyker upp runt 0:56 sådär. Raaaowr. Video filmade av Helena från http://vhfdamer.wordpress.com.

Stand up, for the champions. For the champions, stand up.

Seg dag och det känns som om det är söndag. Det har det ju i och för sig känt som sen i torsdags, men ändå.. Sov rätt länge och blev väckt av min käre far och syster. Tack.. Slutade med att jag råkade sparka pappa, hårt. Träffade rakt på min redan svullna fot som återigen har förvandlades till en liten boll. Har fortfarande ingen vettig ankel, haha. Riktigt onödigt, lika klantig som vanligt... Aja, det resulterade i alla fall att jag skrek som bara fan och vart ordentligft sur, på riktigt, det gjorde ju att dom lämnade mitt rum fort som bara den och jag kunde somna om. Det var ju i alla fall bra.

Kom på att jag snart gått klart ettan på JB och det känns ju faktiskt allt annat än okej. Eller magiskt skönt och underbart med sommarlov och sådär va, men hallå, hur fort har det inte gått då! Kommer ihåg delar av första dagen som om det var igår, och jag kommer verkligen ihåg dagen när den här bilden togs. Nollningsvecka och tvärtomdag. Gjort en hel del fint under tiden också, hahaha ja jisses...


Kan man kanske kalla det årspremiär vid piren?


bild 1, 2, 3 & 4: våran inne-picknick, bild 5: allihop ute på piren, lika trevligt och fint som alltid! , bild 6: jag och Sara, man behöver liksom inte säga något mer, en blick säger allt. (jävlar vad långt hår jag ser ut att ha! :D)
Två sista bilder tagna från Sofias facebook!


Helmysig dag med saknade tjejer. Är så jobbig när alla vi går i olika städer.. Jag i Linköping, Sara i Gränna, Elin i Motala, Sofia i Norrköping och Erica i Vadstena. Ganska fin inprickning där kan man ju tycka.
Vi fixade i alla fall picknick i Elins rum först, pissväder gick ju inte att vara ute. Men sen struntade vi i vädret och käkade mat ute vid piren. Årspremiär för min del vid piren. Alltid lika mysigt där, okej, en sol hade inte gjort saken sämre. Men fan dimma är mysigt det också. Tack fören fin eftermiddag och kväll tjejer!

Nu ska jag käka en banan och sen sova, är ju trött som en liten gris. Imorgon kommer det upp nostalgibilder ur skolkatalogen. Hihihihi himla fint!
Godnattpussar


When it's cold outside, am I here in vain?

Min syrra är ju verkligen med alltså.. En dag när vi satt på pendeln så snackade vi om åt vilket håll vi skulle, åt vilket håll Mjölby, Norrköping och typ Tranås låg, och lite sånt där. Elak som jag är så börjar jag ju förhöra henne, och självklart skratt ondskefull när hon hade fel (i stort sett varenda fråga..). Men sen tänkte jag vara snäll så "okej, jag tar väl en enkel fråga så hon kan få ett rätt då".
-Sofia, åt vilket håll är framåt? Jag menade att hon skulle peka åt vilken riktining vi åkte alltså (tips, pucko kolla ut genom fönstrer, världens enklaste fråga!)
- Öhhhhm? Va? Vadå framåt?! Jag fattar inte!

Sen nu precis så satte jag på låten You're Gonna Go Far, Kid med The Offspring. Då kommer hon med den otroligt fina kommentaren: "Är det här den där Riverside?" För söt tjej det där..

Ska snart fixa i ordning mig för en heldag med tjejerna. Ständiga problemet är att jag inte vet vad jag ska ha på mig.. Det är liksom klart nerifrån och upp. Röda tygskor, favvojeansen, men sen? Ajaaa, det löser sig ju, så smånigom. Ser ju i alla fall ut som att jag ska få använda mitt underbara paraply när jag knaller neråt stan sen. Det gillas! Jag gillar regnet.

Ingen som vill bli dödad på röjflagg på msn? Säg till för jag är på kan jag lova.

Men skjut då din fula jävel innan jag slår ihjäl dig

(... men men, jag vet ju inteom jag är högerfotad eller vänsterfotad! ur Bertfilm, Klimpen och lill-Erik)

Rätt less för tillfället alltså.. Sitter framför tvn och tänkte kolla på Tyra & Bella Show. Alltså koppla in datorn i tvn, köpte ju nämligen ny ljudsladd förut idag. Men det som failar är att, antingen får jag fram bilden, eller ljudet. Inte båda samtidigt.. Suger ju faktiskt lite, men aja.

Träningen var riktigt kul! Först stepp som jag förövrigt inte är någon jävla stjärna på, det där med kordination går ju ganska bort. Boxen däremot, jag älskar det! Våldsamt och sådär, precis i min stil. För att inte tala om sparkarna, wohooo.

Men ne ne, ska det inte funka så får jag väl gå och lägga mig i sängen och kolla på Bert i stället. Får ju kramp i stjärten av att sitta här på golvet och glo. Inte så jätteskönt faktisk, trodde min rumpa var tillräckligt mjuk! (http://mabra.com/darfor-ar-det-bra-att-ha-stor-rumpa/ hahaha värt!) Men inte helt fel det heller (bert alltså), inte med tanke på att han är min nya religon, min livsåskådning och min livsförebild. Kanske. Inte. Riktigt. Men i alla fall nästan. Så galet, så dant, så bra!

Godnatt om ett tag!

På väg mot korpen för att slåss!

Fortfarande lika nöjd efter att ha sovit på saken. Jag vet ju att det är typ samma förg som Kenzas, men samtidigt, det finnsväl inte en jävel som har en heltunik blogg. Så jaa, skitsamma.

Kom precis hem och nu bär det av mot korpen därdet blir boxing/core/stepp medlaget. Hoppaspå core, det är ju askul. Haha, kanske kan få någon riktigt fin bild på det hela. Ja ja, det blir nog bra.

Gårdagsträningen:




Bild 1: slappis coach, bild 2: busigt Jullan, bild 3: jag, Jhonnybooi och Petra, och bild 4: Räkan (klämmer finnar på näsan?)

This could be the start, of something new

(..... , it feels so right, to be here with you , high school musical, hehe)


Jag är verkligen stört nöjd med den nya designen. Helt ärligt alltså, fattar inte hur jag har fixat ihop den ens. Sure, det tog ett par timmar, men fan, det var det ju lätt värt! Inser nu hur torr min förra var, och hur jaaa, man gjordeen mycket finare. Ett par viktiga detaljer som måste fixas till dock, innan den är helt perfekt. Och det måste jag göra innan jag somnar, annars kommer jag att störa ihjäl mig omedvetet i sömnen, utan att ens se det lilla problemet i fråga.. Tror att jag är nöjd med headern också, den är lite halvdan tror jag. Men, det duger absolut tills vidare.

Börjar bli riktigt hungrig också, det slår ju liksom aldrig fel. Eller, den är nästan en timme sen, min extrema natthunger. Haha, får norpa med mig en banan upp när jag om en liten stund smyger ner och tvättar bort sminket. Blev ju ingen handbollsträning med a-flick på gräsplan heller pga. för lite folk och ingen målvakt. Med tanke på den vidriga blåsten så gjorde det väl inte mig något att vi stod över. Jag fick ju ändå gå fram och tillbaka.

Ska fixa det sista, sen som sagt ta en banan. Bananas are for monkey det vet jag, men vi har ingen Gainomax hemma just nu.. Riktigt länge sedan dessutom, det är gött ju.

Godnattpusssss

EDIT: Alltså fyfan vad nöjd jag är nu! Helt klar tror jag. Även ändrat presentations texten här till vänster. NÅ VAD TYCKS OM DET HELA? :D

Onsdag efter NP



En vanlig rast på fina JB. Om ni undrar vem det är som låter som en anfådd jag vet inte riktigt vad, så är det nog iaf Alex. Efter matte nationella idag som förövrigt gick bra. Kändes lite knivigt där när jag inte ens klarade första frågan, hehe.. Men den löste sig den också efter lite funderande. Egentligen aslätt, men läser man inte ordentligt så gör man inte..



Så fina så, mina ständigt återkommande lunchdejter. <3 Tycker ju om er bra mycket alltså!


En tisdag i bilder.






Var ju varmt och jätteskönt. Glass och glajjor och livet leker liksom.
Mina nya skor är ju med på bilden, liksom min lillasysters rum och hennes jaa vadsäger man.. skjorta kanske?

Highway man

Tisdag efter träning och det är skapligt tungt i benen. Skön .. t ju. Gillar feelingen grovt mycket. Asså jag har kommit på att jag inte vet egentligen vad man skriver i en blogg? Skulle ju kunna skriva ut mina tankar, men njaa, hej emo.. Tror ingen pallar läsa det, och då menar jag verkligen ingen. Vad jag har gjort om dagarna är ju rätt boooring, hur eller om jag tränar tror jag inte heller intresserar alls. Fårkommapå något ju! Jag är väl kreativ nästan jämt..

Har förövrigt kommit på att när jag väl tänker, ja då blandar jag ofta språk i hjärnan. Vad tyder det på då? Schizofreni, allmänt störd eller bara rent sjukt. He he he, jag vene.. Fast kul är det ju uppenbarligen efter som jag garvar när jag skriver det här.

Tänkte ju faktiskt lägga in lite spännande kort från idag, eftersom att jag hör och häpna införskaffade mig ett nytt minneskort. Riktigt bra faktiskt, att jag sen fick det 50 spänn billligare bara för att jag upplyste dom om att dom hade ett liknande billigare på internet som jag egentligen ville ha. Haha, smart ju. Sen så tänkte jag att jag skulle gå igenom gränden, bara för att jag hade tid, på väg upp till bussen. Det första jag ser är ett par röda tygskor som liksom bara skriker åt mig. Jag menar 99 spänn, inte fan går det att stå emot. Ja dom var lite lite för stora och dom spräckte mina röda conversedrömmar, MEN ÄNDÅ.

Nightwish, Metallica, Hoffmaestro och The Offsprings. Nu ska jag sova, dags att tagga för matte a nationellt prov imorgon. Härligt. Förövrigt så gick datan idag ganska åt helvete, fast psykologiprovet gick nog i alla fall ganska bra, turligt nog.

Godnattpusssss på kinden

MSN snacket här i världen

Efter en pissig och jävligt kall träning och en väldigt varm och avslappnande dusch så var ju humöret på topp, verkligen! Många tankar som snurrar och det är inte riktigt kul det heller.. Men vad gör väl det om 100 år.....? Förhoppningsvis absolut ingenting. Eller, det gör inte det, som tur är? Ja.. Jag kommer överleva, jag tror det. Jag hoppas det.

Nu till saken, när jag kom tillbaka till datorn så hade någon lite småstörd människa skrivit ca 1161 ord till mig på msn (ja jag klistrade in i word för jag ville veta) utan att jag hade svarat, ja alltså skrivit med sig själv. Vet inte ens vilka delar av konversationen jag ska lägga ut, den är jättelång så kan ju tyvärr inte dela med mig av hela. Tror alla redan har förstått vem denna sköna halvschizokille (ja han envisades med att det var jag som verkligen svarade) är. Helt rätt gissat så heter han Tim och är i Turkiet, haha, turktim. Ha ha ha..







Lägg märke till att dom inte hänger ihop. Blev riktigt långt utan att jag ens tog med hela, så aah, det tog nog en stund det där. Eller aah, jag vet ju vilken fantasi den killen har, haah låtersom värsta fan-inlägget nu ju, inte så bra kanske. Men ja, han fick mig ju faktiskt på avsevärt bättre humör, och det är ju värt ganska(jävligt) mycket!
Så ja, gracias a mi amigo, fue muy amable de tu parte som favoriten M skulle ha sagt. :) (kan typ två ord på spanska, google translate imh <3) Kan ju tillägga att det här var ett önskeinlägg!

Time to sleep, data med halvretard älvkungen och senare prov i socialpsykologi. WOHOOO VILKEN UNDERBAR DAG JAG HAR ATT SE FRAM EMOT! Bäst jag sover så den kommer fort nog.. Undrar om jag kommer kunna somna över all förväntan, alltså jag tror det. Men den största frågan är, kommer DU att kunna sova?
Godnatt bambi.

Monday

Skola, måndag och vi har svenska. Wohoo.. Vi har det ju faktiskt rätt braoch sådär, jobbar så som aldrig förr. I förmiddags så knäckte vi handbollsfolk innebandyspelarna på det mesta. Eller okej, vi fick ju faktiskt torsk på innebandyn, men tjaa, oväntat liksom. Spöade dom ändå i handboll och volleyboll med 2-0 i set, så jaao, rättså bra det.

Tror att jag ska besöka stan en liten snabbis sen, behöver köpa ett nytt minneskort eftersom jag har råkat bryta sönder det andra. Riktigt ovärt kan man säga.

Träning ikväll, ute på gräset. Ska helt klart försöka att hålla mig på fötterna idag, inte halka hundra gånger som förra måndagen.. Får väl se hur mycket jag är med i och för sig. Fotfan är fortfarande öm och svullen, liksom jämntjock med benet typ, så det suger ju skapligt! Tror inte att det är lika blå/svart/grön längre dock, men jag vet inte för det är ju tejp över, men alltid något till det bättre i alla fall..



Cinnamon bun of the day

Äntligen fått det som jag har längtat efter ett tag nu! Lagom till damfinalen blev det en varm kanelbulle och iskall mjölk. Åh fy fan det är ju så gott så man nästan halvt dör. Har snart druckit upp en liter mjölk själv också så. Ska nog även ställa in en av mina cocacola vanilj burkar i kylen. Försöker ju att spara riktigt på dom, bara 6 st kvar!! Fast jag har haft dom ganska länge, ungefär två månader skulle jag tro. Okej, är inte ens sugen, men dom är ju lite små goda sådär.
Sävehof vann och det var ju bra. Hade Skövde vunnit hade jag iof inte tyckt det var dåligt heller, har ingen dirr favorit i damhandbollen. Men herrarna, då ska nog Sävehof med Fridén i spetsen faktiskt vinna. Eller, fast det vore ju lite kul om Drott vann. Mm bra, det kommer bli bra. Jag ska definitivt se den. Men frågan är, ska DU se på den? Hahahahahahah, humor..

Happyface ändå!

Skrev världens hyllningsinlägg igårkväll efter att jag kommit hem. Varför det inte är uppe? Ehm jo det dampa loss så det blev inte så mycket med det. Det är en av sakerna som gör mig skitsur. Annars mår jag bra serrni.

Har tre jävla väskor att packa upp, och det tänker jag göra den dagen jag behöver något ur någon av dom. Det betyder ungefär att jag verkligen inte tänker göra förrens det är panik, på riktigt. Så som till exempel täcket, det behövde jag ju faktiskt i natt. Nej men jag tror jag ska gå och sparka in högen av kläder och andra random saker, typ någon halvmosad banen och en katt, i ett hörn och hoppas på att dom skärper sig, tar ordning på sig själva och hoppar upp på galjarna sjungandes på Pinks låt Funhouse. Skulle ju förstås funka med tvättmaskinen också, men mest troligt inte va..

Såg en trevliga figur i Göteborg dessutom, inte Karabatic tyvärr. Men så väl värt ändå, STEFAN LÖVGREN. Kommer ihåg när jag såg en video från hans avskedsmatch i Kiel på youtube. Jag satt på bussen, och ja självklart så började tårarna att rinna, därsnackar vi känslosamt! Hittar den inte just nu för den är borttagen av användaren, och det får väl vara en annan saksom gör mig jävligt sur då. Annars så ärhan ju definitivt kung.


Dagen till ära enligt äckel tim

Dagen till ära vill jag tillägna Tim! Han är alltid så snäll och har verkligen koll på allt. Jag måste erkänna till dig också Tim att jag egentligen håller med om allt som du säger men har inte vågat erkänna det innan! Så ja, jag är sinnesförvirrad.

Sitter och chillar i soffan på it med Tim(bäst), Malin och Simon(söt) och det är riktigt go mys-stämning! Tyvärr så sitter Malin bredvid Simon och inte jag. Rackars alltså! Börjar falla mer och mer för honom och mina tankar börjar kretsa kring honom. Igår på träningen till exempel så ramla jag hela tiden för att jag inte kunde hålla tankarna borta från Simon och det gjorde mig knäsvag.

Efter skolan, om typ 2 timmar så bär det av mot Göteborg för gymnasie-sm! Alla handbollsspelare åker och vi ska typ bo i samma rum så tagga för att spana på killar i kalsonger! Riktigt taggad är jag. Finns många snygga killar att se på! Men nu ska jag nog beundra Tim lite mer och då kan jag inte skriva samtidigt.

Ha det bra! pösss!

EDIT: Okej, kanske typ 30% av innehållet är sant. Typ att jag sitter i soffan med Tim, Malin (söt?) och Simon.
EDIT: Okejdå, 100 % är sant och jag tycker Malin är sexig och jag vill till toan med henne. hihihi

Weeeeei.

Om någon vill ge mig en för tidig 18 års present eller försenad 17 års present. En babygiraff, vad vore väl bättre än det?! Går ju inte att hitta något sötare, det kan jag nästan lova. Så underbar.



Blåögd

"Tar du risken när du inte har något att förlora, då är det ingen risk."
Citat från en film vi såg på hälsan. Blåögd hette den och var faktiskt riktigt bra och väldigt intressant.

Handlade om hur lätt det är att omvända människor genom att bara intala de en viss information och till viss del manipulera. I det här fallet handlade det om att de människor som var blåögda skulle behandlas på samma sätt som mörkhyade behandlas på vissa ställen. Med ingen som helst respekt. Hur man än gjorde omvändes det mot en själv, man kunde alltså inte göra rätt på något sätt.

En annan sak som framgick och som man faktiskt tog åt sig av är att så länge man inte ingriper och agerar, ja då är man lika delaktig i all form av förtryck som den som den som utför det. Tänkvärt!

Can't stop loving you

Weheeei, så blev det Valborg i år också. Så sjukt överskattat egentligen. Alltså vi hade det as bra, inte det, förrutom att vi somnade liteförtidigt kanske, hehe. Men vad är den där dagen till för? Och lediga 1 maj, mhm kul att det är en lördag i år då. Tjaaa.

Gårdagen var en såndär kul dag.
Gick upp för tidigt! -> Frukost -> Matte B -> Lunchdejtade Tunisen -> Tennis på idrotten, blev lite knäckt. -> Skrämde småbarn på gymmet med mina biceps -> Handla mat -> Fixa mig -> Middag med tjejerna -> Elden i 10 min, tog dubbelt så långtid att gå dit, ovärt! -> Träffade människor -> Häng på loftet med glassen -> För tidig sömn.

Ledde till att.
Jag är trött. -> Jag kommer inte käka glass på länge. -> Jag har träningsvärk.
Okej, jag borde sluta klaga, älska eller ens nämna träningsvärk. Tjat på mig, den som nästa gång hör mig yttra mig om det, slå mig någonstans där det gör ont, okej? Likadant om någon hör mig svära. Slå mig. Riktigt hårt, nämligen på tiden att jag slutar med det.

Så pass är det, jag mår bra. Hejdå.

RSS 2.0