Handboll

Arrå! Härligt att det drar igång på riktigt snart. Känns verkligen väldigt förväntansfullt nu. Längtar riktigt riktigt mycket tills det är fulla dagar i sporthallen. Då trivs jag! 
Nu ikväll har jag varit i Kärnahallen för första gången i mitt liv. Hade väl ioch för sej inte missat alltför mycket, men ändå. Malmslätt vann väl med sisådär 10-15 bollar. Ganska ospännande match så att säga. Men vafan, vem bryr sig. Erica blev mitt sällskap.

Nu ska jag sova. Är inte direkt trött, utan mer lost bara. Kännt mej så länge nu. Men så kan det vara!
Godnatt!


En helt vanlig dag på JB

Ahaarå! Sitter just nu i klassrummet och har NO, eller jag skulle haft det. Nu är det så att jag råkade bli färdigt, och frågade läraren vad vi skulle göra. Haha, jaa, hans svar vad väl kanske inte riktigt vad man förväntade sig.
- Jaaa, alltså, du kan ta lite rast och så, vänta till alla är klara
Aae men alltså, jag klagar inte liksom, göddigt!

I eftermiddag ska vi ha idrott, fast teori. Hoppas det iallafall kan bli lite intressant

Ikväll tror jag att jag och min klära vän Adela ska bege oss in till Malmslätt och kolla på lite handboll. Malmslätt - ÖSK , a-pojk. Kan bli kul att se skulle jag tro. Hur som helst så är det ju alltid kul att umgås med våran kära lilla 94a, :)

bye bye beautiful

Blogginlägg

Hahahaha, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Sitter här o läser en intervju på Mellansvenskhandbolls blogg med RPs damtränare. Det fick mig iallafall att le lite så här på morgonkvisten. Eller aaee va, det är nog typ mer förmiddag nu.

"- Vadstena eller NKIK? Som att välja mellan pest och kolera."

Haha, okej :)

Men sen kommentaren till inlägget, den långa. Läser man mellan raderna så fattar man ju att personen inte är från RP, haha

hotel room service

Tjuhuu, idag är det dags för handboll. På riktigt dessutom, för idag har dam div2 seriepremiär mot IVH Västerås U. Jag är uttagen och jag hoppas jag får spela. Fortfarande förkyld och idag är jag även täppt, jättekul verkligen.. Men men, vem har sagt att man inte kan ha näsdukar vid bänken, ja det kommer bli svårt när man har hela händerna fulla med klister. Men vafan, det är sånt som märks.

Känner även att idag nog skulle vara en bra dag att färga håret. Eller ja alltså, tona till att börja med. Visst jag gillar mina slingor, men dom kan jag ju fixa nästa sommar igen, eller om en vecka om jag känner för det. Nu är det ju som bekant höst, världens bästa årstid, och då är det ju kul med lite förändring. Den som lever får se.

Hejhopp nu ska jag packa väskan, jag komemr som vanligt inte riktigt ihåg vad man har med sig till match? Fail. Sen så ska jag käka också. Byeeeee

when it was good

Jag är faktiskt verkligen jättetrött nu.. Spelat 5 tuffamatcher på 2 dagar sätter sina spår, eller åtminstone känns det lite om man säger så, haha. Men det gick iaf bra, vilket är huvudsaken.
Tyvärr förlorade vi finalen mot p94. Men dom är duktiga.

Fredagskvällen tillbringade jag med Alex & en Alice som var hur länge sen som helst jag träffade.. Saknad! Haha planerna var att åka till Åtvidaberg där Älvkungen hade klassfest i nån jättestort herrgård, bussen gick ungefär 22.28. Vissa av oss tyckte det var en bra idé, haaha sjuk tjej dendär Alexandra..
Lördagen, handboll hela dagen! Sen på kvällen umgicks jag med Amanda, Adela & Jonna och vi sov i stan.
Upp vid 8.00 så gick Amanda och jag till Östenssons o köpte frukost. Vidare till sporthallen för mer handboll.
Vi lyckades med 2 vinster, en oavgjorde och två förluster, båda mot småkillarna..

Nu ikväll blev det en promenad på kanske en timme med min syster & Pyton. Trevligt.

Men nu ska jag vila min trött mosade kropp för handbollsträning imorrn kl 08.30
Gonatt :*

im addicted to the way you move,

Idag har det varit gym, minihandboll och franska för hela slanten i skolan. Riktigt rolig specialidrott. Svårt med gymmet, är ju inte direkt van vid maskinerna + att jag är visst väldigt svag.. Palla att jag knappt klara 5 kg på nån bicepsgrej.. Behöver jag säga att alla andra klarade mer och att dom i min franskagrupp (okej, hockeykillarna) kollade väldigt roat på mej då när jag berättade det för aleeeeeeex. Men haha. Nu har jag gymkort så nu ska jag bli bitig. Eller inte. :)
Sen körde vi minihandboll också. Jättekul! Jag lyckades där att få ett tillskott till min brännmärkessamling på knäna, bra lisa.. Menmen, så går det när man till varje pris ska få tag i en pyttepytteliten mjukishandboll, som sedan inte mina kära lagkompisar kunde få in i mål. Fast å andra sidan gjorde väl dom typ alla andra utom kanske 3-4 som jag lyckades få in. Kanske 2 på japan. Helsjukt.
Efter lunch var det franska på schemat. Helt okej. Min enda lektion i veckan med alex. Känns lite konstigt att efter o ha haft alla lektioner ihop i ca 10 år så är det bara en i veckan nu. Men jag överlever det också. Bra grupp förövrigt, 6 st ettor & 5 tvåor, men det har jag förmodligen redan har skrivit någonstans.

Imorgon är det mitt favoritämne engelska på morgonen. Gu så kul....
Efter det Hälsa 1, betydligt roligare.

Nae va, nu ska jag sova. Fast först är det ganska lockande att lyssna lite på min nya favoritlåt.
Dirty World - Dope. Den som lever får se.

bye bye beautiful

chill

Cha chaaa! Sitter & chillar utan flr klassrumeet. Vi börjar om 5 min, med hälsa. Ingen aning  Har om vad vi ska göra. Men jag antar att vi fortsätter ungefär där vi slutade, idrottspsykologi. Hade matte i förmiddags. Rätt så segt, men det dög.

Bye bye beautiful

En helt vanlig måndag..

Seg dag. Allmänt bara, nåt så sjukligt svårt att komma upp i morse...
Specialidrott, gick okej. Vi lirade lite på en sida och kollade igenom gymmet.
Svenska, gjorde nåt random grej. Orkar inte förklara, men det hela går väl ut på att vara trovärdig iallafall. Men vi spelade Flatout på rasten. Sjukt men ganska "kul" spel, eller det roliga ligger väl i att alla får värsta hets påt. Det blir lätt så när sportklassen förvandlas till nördklassen över rasten. Några fula ord här och där. Men det är bara trevligt. Lite känslor är ju aldrig fel. Eller jo, kanske i en korridor i skolan över att bilspel som går ut på att krocka varandra. Behöver jag nämna att jag troligen bara får vara med för att ingen annan ska komma sist?

Kom hem och lagade mat. Pastasoppa efter recept i huvudet. Vart kanon, jag förstår att jag inte går hotell&restaurant iaf. Jag är ju redan 1337 i köket.

Träningen gick dåligt.

Där emellan vet jag inte vad jag gjorde, plockade undan lite ren tvätt typ. Snart så ska jag tapetsera om mitt rum, har tänkt o pyssla med det på höstlovet. Jag längtar! Bara det att jag inte vet vad jag vill ha för tapeter, måste kolla runt lite.

Men nu måste jag sova. Upp tidigt imorrn. Jag hatart, det är verkligen hemskt.

Bye bye beautiful

J'aime le sport

Idag har jag kollat på handboll. Motala - Opal. Opal vann rättvist med 30-25. Måste säga att jag tycker om deras spel. Eller, det gjorde jag ju inte när jag spela mot dom, men som åskådare. Kan nog gå väldigt bra för dom i trean! Vet iof inte vilka fler lag det handlar om. Men ändå.

Sen för o byta sport så har Frölunda säsongspremiär mot HV den 17 september. Det blir fint, hoppas den är tv-sänd! Annars då möter dom ju LHC den 8 oktober i Linköping. Kanse skulle vara något att sikta på. Vi får se. Först och främst om någon vill joina mej, men också att det är en torsdag. Jag tränar på tordagar! Så som sagt. Kanske.

För annars är jag väldigt hockeysugen just nu. Det är faktiskt väldigt, mysigt kanske är fel ord, eller det är fel. Men det är iaf väldigt kul att sitta och kolla live med rätt sällskap. Egentligen skitsamma om matchen är bra, bara rätt lag vinner och det är en lite händelserik match, fighter eller många mål. (Y) Helst ska man ju känna igen nån av dom som spelar också. Men det ser jag inte som ett större problem när 20 st i paralellklassen spelar, + dom man kände redan innan. Fint som bara den!

bye bye beautiful


Det kanske döljer sig en liten fjortis innerst inne?!

Aha aha vad kommer här. Jo eftersom jag hade lite tråkigt och kollade runt i andra bloggar så såg jag att vissa hade gjort detta. Listat typ 10 bra saker, så voila. Här har ni mina.



1. L'Oreal True Match mineralfoundation
2. Max Factor Masterpiece Max mascara
3. L'Oreal Infallible concealer
4. Max Factor bronzingpuder
5. Agatha Ruiz de la Prada Tropical läppbalsam
6. Dove Silk Glow, glittrig hudkräm
7. Naomi Campbell Cat Deluxe at Night parfym
8. Schwarzkopf Got2be 2 sexy hårspray
9. L'Oreal Sublime Bronze brun utan sol spray
10. Depend, random nagellack

(Y)

Inte för att glömma denhär fina uppfinningen.
Björn Axén Volume Master


Zlatan Ibrahimovic

Dagens samtalsämne. Zlatans mål igår. Så himla viktigt och på vilket sätt! Där kan vi snacka om tur, fast en välförtjänt sån också! :)

För er som inte har sett det så lägger jag upp det från youtube här. En grej jag inte fattar bara. Vad i helvete sysslar Ungerna backar med när Zlatan kommer själv mot målvakaten?! Skulle det inte passa bättre att försöka löpa efter bollen, slänga sig efter den, slå undan med handen? Vad som helst. Att lamt bara jogga lite lätt som what ever, vi får stryk. I handbollen är det ju alltid "släpp inte förrens domaren blåser!". Kanske har fotbollsgrabba lite att lära där? Okej, dom var trötta, matchen borde varit slut. Jag förstår. Men nu var den ju inte det, och Sverige VANN!


Jai ho!

Träningsmatch mot Motala idag. Efter en första halvlek som inte behöver nämnas så gjorde vi en riktigt bra andra! Sista tio var kanon! Men vi torskade ändå med 10 bollar.. 28-18. Jag tror jag fick dit 4 eller något sånt. Iallafall hade jag minst ett bortdömt för övertramp och minst två i stolpen. Satan så gött att jag fick tag i bollarna idag, så dåligt som det har gått på träningarna i veckan så behövdes det! Kan ju hoppas på att det lossnade lite nu. Precis lagom, div 2 har seriepremiär den 19 september & div 4 den 4 oktober, mot just Motala. A-flick drar igång den 4 oktober också. O sen så är det ju sm någonstans där också. Kuuul!

Nej men nu ska jag gå ut med syrran och hunden en sväng.


Jag älskar min pålle

God morgon. Var trött som en gris i morse. Hemskt segt att ta klivet upp ur sängen. Jisses vad jag älskar min Hästen säng (därav rubriken, heheh fyndigt)! Men efter en frukost bestående av blandannat hallonsmoothie<3 så sitter jag här och spelar nördiga spel på king.com.. Haha. Snart är det dags att byta om och packa inför matchen, ska bli skojsigt.
Men nu ska jag tydligen ka ner till stan en snabbis och köpa något till min käre far.

Bye bye beautiful

Nollning med Älvkungen

En massa kul, kunde det ha blivit ikväll. Det var väl lite sådär. Hem efter skolan, stressa. Duscha, fixa sej, käka lite och sen ner till Alexandra. Vi kom in till Linköping och sen åkte vi ut till Mjärdevi. Väl där får vi veta att våra faddrar totaldissat oss och inte tänkte komma. Okej? Alltså lillebror & älvkungen totalt lost. Men då fick iallfall jag och en tjej till gå med älvkungen och spela brännboll med örnen. Kul? Njaae sådär. Efter diverse lekar så tog jag, Alexandra, Elin & 4 av hockeykillarna bussen in till stan istället. Förvisso tappade vi två på vägen, men men. Lite spill får man väl räkna med liksom. Hahaha.
Stressade oss till Donken för lite käk, och sen mer stressande till resecentrum för att hinna med 22.30 tåget. Vilket vi lyckades med, tur det.
Kvällen blev väl helt okej ändå, alltid kul att komma ut och träffa roligt folk! Borde man göra oftare. 

Idrottslektionen var annars en av dom roligaste i mitt liv skulle jag gissa på. Löpa ut till Ryd, 3km. Sen ultimate frisbee, "volleyboll" med fotboll och någon form av innebandy fast man hade en stor typ tops och slog med. Vårat kära lag mosade rent ut sagt dom andra. Skrattade väl ioch för sej hela tiden, så jag kanske inte ska ta åt mej alltför mycket. Men somsagt, kul hade vi! Jag fick även ett skapligt headshot med frisbee, av en i mitt lag. Lyckat.

Nae men nu ska jag sova. Match med SM/utvecklingslaget i Motala imorrn. Det ska gå bra.
Ha de fint, puss & gonatt

Dagen

Skola nu. Naturkunskap & idrott står på schemat idag. Helt okej. Efter det så blir det att åka hem en timme eller något, och sen bär det av till Linköpning för nollning. Jag hoppas på en kul kväll!


Oj vilket positivt inlägg..

Det är torsdagkväll 21.42, jag har tränat och jag är på dåligt humör. Jag måste göra en ny header, den jag har nu är ju skitful!
Träningen gick piss & så är allt lite oklart vad det gäller nollning imorrn. Jo, jag vet att det blir o så. Men ska man dit? Vad ska man göra där? Pallar jag o vara med min förmodligen rejält supande klass? Jag vetifan alltså.
Menmen, det är alltid sånt som löser sig!
Nu ska jag käka, packa idrottskläder till imorrn och sen väntar sängen för min del. Världens bästa plats. Skulle nog kunna tillbringa resten av mitt liv där.


mongo egobild från igår morse runt kl 06.30, därav det pigga leendet!




Datanörden

Alltså ja. Jag är ju så himla inte aktiv här. Lite konstigt med tanke på att man sitter vid datorn typ 6 timmar om dagen nu för tiden. Eller, det var ju inte riktigt sant. Man tränar ju litegrann där emellan också. Ja men jag trivs iallfall riktigt bra. Rätt roligt upplägg att varenda, och då menar jag verkligen varenda lektion är med "en lite touch av idrott". Kanske inte matten förresten. Men resten.

Snart så ska jag byta om, kicka igång babyn och åka ner till sporthallen. Där jag förövrigt nästan bor. Hoppas på en kul träning. Är fortfarande lite tung i benen efter en massa benböj i måndagsmorse på specialidrotten.

Ha de fint!

RSS 2.0