FACEBOOK

Som ni kanske sett har jag lagt till en facebook grej här till höger också. :) ------------------>

Lägesrapport

Ännu ett efterlängtat inlägg, elr hur. ^^ Men alltså, tänkte lite på härom dagen varför jag egentligen bloggar. O jaa, varför? Anatar att det är eftersom att jag tycker det är kul att skriva. *ding* där gick det just upp en glödlampa över huvudet på miss Holmström. Smart jävla idiot. (:
Men heey, jag kommer aldrig kunna tjäna några pengar på min blogg ändå, ja menar att hur ska jag få lika många besökare och reklamerbjudande som Blondinbella & Kenza mfl. Hur realistiskt är det? O skulle jag ens vilja ha det så? Pengarna, jo visst, tack. Men alltid bli igenkänd, alltid vara bevakad, alltid med pressen om att nu måste jag skriva nya inlägg, hitta på något att skriva om, se till att inte tappa läsare. Ni fattar grejen. Njaa, jag tror inte jag vill det. Så jag nöjer mej nog ganska bra med min en gång i veckan/varanann dag/flera gånger om dagen/en gång i månaden - bloggen. (Y)
Tummen upp för mej!

Ska dessutom snart ner på andra gången i ledarskapskursen. Intressant faktiskt. :) Tror vi skulle snacka psykologi idag, det kan nog bli väldigt intressant.

Förövrigt sitter jag av tid i skolan & o så tränar jag lite då o då, allt är somvanligt med andra ord.


ciao.

Från gårdagen, men hamnade i utkast ist?

Ja hopp, nu har man spelat etta, trea OCH tvåa i damlaget. (: Shit, tufft måste man ju ändå säga. Även fast jag för andra matchen i rad inte ens var över mittlinjen, men ändå. :) Jag fick iaf spela några minuter försvar.
Vi förlorade med , jaa 6-7 bollar kanske? Ingen bra match.

Aja, nästa helg är det ju en ganska avgörande match mot Lindesberg med a-flick, o då jäklar ska jag spela, helst mkt också! :D Tihi, gäller och träna bra denhär veckan o sen va taggad som bara den näre väl är match. Fast jag kan å andra sidan inte direkt tagga till förrens typ en halvtimme innan match. Vet inte varför, men innan är jag nog mest bara, jaa. Laddad inom mej liksom? För då brukar jag känna mej rätt seg, även fast jag är pigg.
Öhhhm. Nån som fatta? Nej, antagligen inte. (:

News.

Ny header är kanske påväg. Beror lite på om jag ska orka göra nån ny elr inte. ^^

VHF - Arboga

Jahopp, idag har jag provat på något jag aldrig tidigare gjort. :O
Jag har spelat bara högeretta av alla ställen. :O Fast det var rätt så roligt det också ;) Spelade iof bara försvar i knappt 10 min på slutet så det blev ju inte så mkt, men ändå.
Vi förlorade tyvärr, men vi var iaf med upp till 18-18.

Tagga för ny match mot Järnvägen på lördag. Hoppas på mer spel då kan jag säga! (:

godnatt.

Jag är seg.

Aktiv? Ohja, men på bdb o facebook. (a) TIhihi.....
Lägg till mej som vän på facebook !

Men nu ska jag iaf snart ner till la sporthallen och kanske spela lite match. Det är mot Arboga med damerna kl 19.00.

pussen

<3

Ha en bra alla hjärtansdag idag gott folk! (:



Själv ska jag fira med handboll & så flickorna ikväll,
hur firar ni en så egentligen obetydlig dag?


Fredag hela veckan

Ja tack. (: Det skulle sitta fint.

Veckan har väl flutit på ganska så bra, har jag för mej. Hahaha, kan ärligt säga att jag inte riktigt kommer ihåg vad jag har gjort, förrutom o träna då. ^^
Eller jo, jag har sökt gymnasie faktiskt. Det fick bli Samhäll - Idrott på Johan Bauer som första val. *håller tummarna*
Sen så har jag ju iaf fått träna på o göra bort mej inför klassen torsdag - fredag. HAHAHAHA sgr jag bara. (:
Igår så körde vi konståkning på idrotten. Då hade jag väl tänkt såhär: Antingen är man med nån av dom grymt skillade hockeykillarna o hoppas på att det går bra. Annars vill man va med nån av dom mindre duktiga så det inte är bara ens eget fel om det går åt helvete. (a) Men det blev ist så att jag bildade team med Alice och Alexandra. Hmm, en av alla i våran klass soppar i. O vem är det om inte, joo jag. :D Fast det var roligt.
Sen idag så spelade vi upp våran sketch (stavn?), o jag fick ta en roll som jag inte ens hade tränat på bara för att Sara var sjuk. Menmen, med lite smått improviserande så. :)
O på idrotten idag så hade vi "motion till musik" det gick ju totalt åt nånstans där de inte borde.. Taha. Jag kom ju i seriösaste gruppen verkligen. ^^ Jag tappade bort mej i halva "dansen" och stod väl o glodde som ett fån restan av tiden. Men vad gör man inte för o få folket iklassen och dra lite på mungiporna. ^^
Som upprättelse vann jag ju på duschkillerbollen så. :D Men andra ord var jag ändå kung idag!
Fast det konstigaste är ändå att amått göra bort sej på skrillorna o sånt stör mig inte. Värre är det med sånnadär förbannade speech. Jag skulle nästan göra vad som helst för o slippa sånt! Det är hemskt. Det senaste jag hade i svenskan kommer jag ine ens ihåg. Total blackout från det att jag startade tills det att det var slut. Är det klokt eller? :s Svar: Negativt. :D

Dessutom undrar jag om det inte är dags för en ny layout snart. Jo jag tror så. Ska fundera på det. Men nu ska jag kolla vem som åker ur Let's dance, o sen ska jag sova. :O Tagga inför imorrn barrrrrrra ;D

ciao...





Min helg

Weeeeii :)
Nu i helgen blir det iaf att lira 2 matcher. (Y)
Lördag hemma kl 15.00, VHF Dam - Huddinge
Söndag borta, VHF A-flick - Irsta 94

Sen födelsedags / alla hjärtansdag firande där emellan. :D
Jag har en toppenhelg framför mej. (:

Min helg.

Jaha, ännu en skön helg slut. Känns väl lite sådär då men... Om 5 dagar äre ju helg igen. ( I ) Tihi.
Damerna gjorde ju en bra match mot RP i lördags, det stod vid ett tillfälle 14-14, och hade Vadstena då gått om och lett med kanske 2 bollar, då tror jag att det hade gått vägen. För jag tror inte RP skulle klarat det psykiskt. Fatta själva, att vara serieledare och inte kunna köra över dom som torskade mot nästjumbon helgen före.. Jaa.
Det var i vilket fall tråkigt at sitta på läktarn och inte vara uttagen. Men men, så äre. (:

Har varit konfaledare idag, det var roligt.

Idag har vi även spöat IK Nordia med 33-19. Det gick skitdåligt för mej och jag gillar verkligen inte att spela hemma längre.. Dom matcherna det gått bra har varit borta så. (: Men det bådar ju gott inför nästa helg. Seriefinal mot Irsta i Västerås. Och eftersom Irsta fick stryk av ÖSK idag så är det ju bra. (:


Tillsist:

- Jag är övertygad om att Jonas & Erik Larholm är släkt med den animerade Lilla Kycklingen, jag tycker faktiskt att dom liknar hnm. (a) Erik gör det till o med i verkligheten.. x)

- När Carolin af Ugglas går upp i Melodifestivalen, står och gör överspattiga rörelser, och är klädd i nattlinne och gummistövlar, och ändå får röster! Jaa, då är det något stort fel på det svenska folket. Usch o fy. :O

- Marie Serneholt hade finast klänning, men var också största besvikelsen enligt mej.. ^^ Men den skulle kunnat gå bra i Europa, jaa.

- Fast å andra sidan var den första delfinalen så pass bra så att det finns hopp för riktigt bra låtar! Men jag tror ändå att EMD kommer att vinna, utan att ha hört deras låt, och det trodde jag redan när jag inte hör t någon låt så. (:

Awww, så länge sedan!



Ännu mer flashback.
Landet för länge sedan, jag älskar't!

Onsdag

Ohh, sitter här o laddar inför imorrn. :D
Andra nationella provet i svenska och det är uppsatsprovet som vi håller på med 8.20 till 11.10. Har en känsla av att jag kommer bli nöjd, är astaggad. :D Hihihi, normalt elr inte, det vet jag faktiskt inte.. Men men. (a)

Dagen idag har la varit ganska så slapp faktiskt. :) Musik - biologi - lunch - matte - SO. Helt ok som sagt. :)

Måndag

Rätt så skön dag idag måste jag säga. Har varit lagom mycket att göra o så. Fast jag har varit rätt seg hela dan iof. Det har ju resulteret i att min humor är på vääääldigt låg nivå, tahaha. (a) Fast inte så mkt sämre än vanligt förstås.
Men största delen av dagen har nog faktiskt gått till att irritera ihjäl mej över mitt hår. Det är rakt, för lent, mjukt, glansigt och platt. Allmänt oformligt med andra ord.. ^^ Så ja, vad syster min än säger så tänker jag snart ha håret uppsatt, jämt!

Har dessutom kommit på mitt nya yrke. (: Jag tror att det skulle vara roligt att vara sportkommentator! Men å andra sidan tror jag inte att jag skulle bli så speciellt anlitad. Så hatisk som jag är så. (a) Kanske borde jag bli kritiker ist. :) Typ som Wikegård, fast mest handboll då.

Ao, men nu ska jag fortsätta klura på mitt nästa TFM arbete. (som förövrigt kommer bli mitt första, om jag nu gör klart det) o efter det ska jag.. Jaa, gissa? Ner o kasta boll såklart. (Y) Ska ju försöka kämpa mej till plats i 3 matcher den här veckan. Wish me luck för tusan.

ciao :)

Challenge bara :D

Jag har fått en utmaning av mor min.
Den löd så här: Lägg in bild nr sex som du har i mapp nr 6 i "Dina bilder" i datorn.
För mej blev det denna.

Ashlee, min sjukt söta kisse som tyvärr inte lever längre. :/<3




 Jag utmanar: Den som vill (:

Slut på VM 2009 :'(

Jahaja, nu var då ännu ett underbart mästerskap slut. Tyvärr. Men jao, nästa år är det väl EM, och sen 2011 ska väl VM gå i Sverige, med en grupp i Cloette Center? Rätta mej om jag har fel.

Stort grattis till Frankrike, VM guld 2009!

Jämn och underhållande match rakt igenom. Tycker dock att Frankrike var snäppet bättre hela matchen, även fast Abalo och Karabatic inte spelar på den nivå dom kan, verkligen inte. Omeyer stod för endel klassräddningar och det franska försvaret alltså. Stabilt. Riktigt bra.
Straffskytten av straffskyttar som lyckades med det Sverige kommer att ha svårt att vara. 100% på straffar. 7 / 7 lurade han den kroatiska keepern. Guigou lyckades totalt få in 10 mål. Det är stort.

#21 Michael Guigou, straffstjärnan.


__________________________________________________________

Grattis även till ett starkt Polen som tog bronset.

Nedräkningen kan börja

Nu har väl nedräkningen mer elr mindre börjat ordentligt. För om en sisådär 5 timmar smäller det! VM finalen 2009 mellan den starka hemmanationen Kroatien och ett förhoppningsvis ännu starkare Frankrike.
Men först väntar en spännande brons match mellan Danmark och Polen. Jag hejar där på Danmark.


Nu ska jag gå ner och laga mat. Elr laga & laga. Jag ska ställa in 2 micromatportioner i micron.
Avancerad matlagning? Ja.

ciao.

RSS 2.0