Fyrapoängs helg

Ahaarrå, match mot RP idag. Gick ju ganska så bra det. Sure, vi låg under med 0-5 och gjorde vårat första mål efter typ 14 min. Det stod 4-6 till dom i halvtid, men, där var det slut på det roliga. Blev en riktig rysare mot slutet där vi inte någon gång under hela matchen ledde, utan bara lika eller en boll upp. 17-16 målet satte vi med ungefär 10 sekunder kvar och jaa, vad säger man. SÅ skön..T. Spelade ganska mycket och fick även dagen till ära slå en straff. Gillas starkt!
 
Absolut inte lika lättande som gårdagens uddamålsvinst, för den känslan var obeskrivbar. Kändes bara som all nervositet och press man haft inom sig hela matchen bara rann av en och man blev bara så lugn. Helt utmattad, och så himla lycklig. Det hela är inte klart på långa väger ännu, men vi tog definitivt ett oerhört viktigt steg i precis rätt riktning.
Fick spela väldigt mycket, ungefär 59 min och 30 sekunder. Som ni förstår alltså även alla anfall. Gick ganska okej, eller aah, annars skulle jag ju definitivt ha blivit utbytt.
Hähääääääää, biff.

Som vanligt, coach ord om matchen på http://vhfdamer.wordpress.com 

POÄÄÄÄÄNG!

Sängen och absolut dansband går på full volym på spotte. Men nu ska jag ner och käka, sen kolla något avsnitt till på grey's. Efter det är det nog en bra idé att sova, tagga intför RP matchen imorgon. Tror jag glömde en sak, en sååååå jävla viktig sak. VI VANN IDAG! VI BEHÖVDE DOM TVÅ POÄNGEN NÅGOT SJUKT, OCH VI FIXADE DOM HIT TILL VADSTENA. LYCKA!


Eeeey vilken låt, hahaha!
Fernandoz – Nej, så tjock du har blitt


Om man skulle beskriva mig i ett nummer.

Råkade på något sätt hitta en sida med en massa numerolgi o sånt som egentligen inte är något att ha. MEN det är så jävla sjukt när man känner igen saker som mer eller mindr bara stämmer. Jag har alltid mer eller mindre trott på allt som har med horoskop och sånt att göra. Rätt eller fel? Jag bryr mig i alla fall inte om vilket.

Jag har nummer 1 och enligt det där så ska jag vara så här:

Livsväg 1, den typiska ledargestalten:
Personer som har 1 som livstal är ofta mycket energiska och handlingskraftiga. Inte sällan är de även ambitiösa och bra på att fatta snabba beslut. En negativ egenskap som de har är deras otålighet och bristande självkritik.

Har du livstalet 1 så är du troligtvis en populär person som gärna är den som tar initiativ och startar nya projekt. De flesta uppfattar dig som en trygg och självsäker människa som är något av en ledartyp. Din koncentrationsförmåga är god och din något djärva och originella framtoning hjälper dig att nå dina mål i livet. Du är också mycket självständig och föredrar att ta saker och ting i egna händer.

Du kan ha svårt att känna dig tillfredsställd och vill hela tiden förbättra ditt liv. Ibland kan du ha svårt att samarbeta med andra, och en orsak till detta kan vara att du är alltför otålig. Du får försöka lära dig att andra människor kanske inte har lika mycket energi som du.


Endel av orden kan jag känna igen mig i. Helt klart!


Fredag i Linkan

Helmysig dag i Linköping med Alexandra. Himla mycket bättre sällskap kan det ju faktiskt inte bli. Så är det. Tack för dagen min vän! Kan ju tillägga att hon handlade kanske 5 ggr så mycket grejer som mig eller något, haha okej, det är inte så svårt. Men ändå. Mys på café som skyltdockar, mycket fin överblick. Utstirrade ahaaaarrå! Men dom skulle bara veta vad vi sa om dom. :)

Träffade även på Cecilia som jag pratade lite med, och senare sprang vi på två vilsna brudar från Leksand. Malin & Linnea, längesen och riktigt kul att skratta lite med dom igen! Hahaha skön... T.


Min favorit, Flippen

Tillbringat en stund av min eftermiddag med denna söta kille. Min fina lilla älskling Filip. Vi var ute på en liten promenad i den djupa snön, mycket mycket trevligt. Våran connection är rätt oslagbar jag säga. Sen så är vi ganska lika i sättet.. Hihihiiiiiiiiiiii, mat.
Kan ju tillägga att han är liiiite större nu, med tanke på att bilderna, jag tror i alla fall, att dom är tagna i juni.
Curling på tv nu fast jag tror inte jag orkar kolla. Fyfan lisa. Nej, men jag tror jag ska gå och lägga mig i sängen med te och lite russin och kolla på Grey's. Fast å andra sidan kan jag ju ha curlingen upp på svtplay bara stänga av ljudet. Så blir det. Godnatt gott folk.

Mästarnas mästare

Guld till Sverige och fiiiiifan vad Hellner är grym! Ja resten av grabba också, men jaa.


Händboll

Dagens träning var really nice. Gillar verkligen den typ av övningar vi gjorde idag, mycket en mot en, två mot två och senare tre mot tre. Nästan enbart "fight" övningar. Nej närkamp heter det. Men det är iaf riktigt roligt. Gick till och med ganska bra. Bra som fan gick det annars igår från vänsterkanten, ny position detdär. Haha..

Skulle spelat träningsmatch mot Mantorp på torsdag. Men tyvärr blev det inte så.. Internmatch istället, vilket kan bli minst lika intressant. Ska vara med i a-flickmatchen mot RP på söndag också, taggar för fullt.
Hoppas även på den extreeeeemt viktiga bortamatchen mot Järnvägen på lördag. Vi MÅSTE bara ha poäng, och det ska vi fixa!

Okej, Sveriges curling match var inte slut än. Hej vad jag är med..

Sveeeeeerige

Night at Vadstena och det är curligt på tv. Heheheeeee, funderar på om jag ska gå ner och hämta en yoghurt. Jag menar nu börjar snart min kritiska timme då jag alltid blir så otroligt hungrig. Spelar liksom ingen större roll hur mycket jag har käkat.. Kan ju verkligen hoppas att det är mitt skelett som behöver näring för o växa sisådär 5 centimeter till. Som sagt jag hoppas!

Känner att jag verkligen är inne i curlingen, mårke nu att dom har bytt match. Ehm hur gick det för Sverige?


Dagens fail skulle jag tippa på.. HAHAHAHAHAHAHAHAHA! Idiot..

Girls just wanna have fun

Ändrat lite i layouten nu, det är ju gööörkul! Kanske inte är någon som ser vad som är ändrat, men jag har i alla fall en nyare header, ändrat rubrikfont och ändrat istort sett hela menyn till höger, i typsnitt, storlek och sånt. Tycker det blev fint. :)
Curlingen är på svtplay och Sverige spelar pissdåligt.. Schweiz leder med 2-0 och svenskarna spelar den ena dåliga stenen efter den andra. Skärpning gubbar!

Nu ska Lisa käka lite, byta om och sedan gå ner till sporthallen för att träffa Strömpi, Globen och Trollet med det nya smeknamnet Papphuvet. Sen ska vi träna. Faaan vad vi är duktiga!!!! :D


Smart tjej..

Uppe med tuppen imorse, eller okej, tidigare än tuppen! 06.00 var det ju hockey, Sverige - Finland. Okej, jag somnade förvisso ifrån 3e perioden, men jag fick ju i alla fall se alla mål. Det är ju alltid något.

Igår upptäckte jag att man ka se sändningarna på svtplay, braaaaaa lisa! Smart tjej.. Kollade därför på curlingen, Sverige - Norge. Jag är helt övertygad om att curling är den ultimata tv-sporten. Det går lagom fort, man ser precis allt som händer nogarant, dock förstår man det inte riktigt utan man sitter bara avslappnat och lyssnar på kommentatorn. Säger "kooom igen nudå" lite för sig själv och håller tummarna. Fast man inte förstår åt vad. DAAAAAMN, hjärta till den som uppfann curlingen, jag bara älskar det!
Iiiiiiiiiih, det är Sverige - Schweiz kl 18.00, om jag försöker tigga till mig skjuts till träningen hinner jag ju se det, käka till det, kommer bli så äckligt perfekt. Sen imorgon är det kl 23.00 så det krockar inte heller med träning. Lucky me!


 


L i s a p r o v a r c u r l i n g

Mhmmm, idag är det inte Spotte som är störd utan idag är det Voddler. Tjohoo vad kul.

Guld & brons igår, vilket jäääkla lopp. Crazzzzzy, that's the way we like it... Spännande, lite dramatiskt och svenska medaljer, det är skidor när det är som bäst.

Ska la plocka undan på mitt rum nu, byta till nya sköna lakan och bära ner kläder till tvättmaskinen och starta den. Fattar inte hur mycket kläder jag använder? Eller som i alla fall hamnar på mitt golv... Efter det laga mat, eller ja, skära grönsaker till taco.
Sen så aah, tv kanske? Kollat på curling redan idag, haha ganska kul. Alltså Sara och jag såg ju att det finns en curlingbana brevid VMP i Mjölby och vi yänkte nästan gå in dit ist för hockeyn. Undrar hur man gör för att testa? Okej man går dit det fattar ju jag också. Men alltså, går man dit och
"- Äääh hej, jag har sett curling på OS och jag tycker det såg kul ut. Jag tror jag skulle vara grym, kan jag prova eller?" haha undrar vad jag skulle få för svar på det. Kanske något i stil med
"-Nej. (tänker: Verkligen inte, det är nog inget för dig, du ser varken särskillt koncentrerad, nogrann, lugn eller tillräckligt gammal ut), du kan ju gå till ishallen, dörren brevid du vet och prova hur det känns att bli mosad på en hockeyrink..." 


Kööööömsi

Snittet på låtarna i melodifestivalen idag var väl ganska så okej, var iaf 5 av låtarna som jag tyckte funkade att lyssna på. Fään första gången skulle jag gissa på!

Delade faktiskt åsikt med svenska folket ikväll, inte ofta det händer heller. Men ja, jag tycker att Timoteij hade en jävligt skön låt!

Kom kom kom medans som som sommaren ännu hänger sig kvar.
Medan natten ännu är ljum

-annan text jag inte kommer ihåg-
Kom kom kom det finns dom dom dom som låter chansen irra förbi.
Ta min hand så gör vi allting


Truuuuue.

Kanska ska inta soffan och kolla lite på OS innan det är dags för sängen. Eller okej, nu ljuger jag som vanligt. Höhöööööööö, inte. Men tjaaa jag kommer bli kvar vid datorn för länge idag med kan jag tänka mig. Sad.

A moment like this
Såhär ser det ut från mitt fönster ut mot ballkongen. Vitt.
Mitt Spotify har fått cepe och visar meddelandet "This action is not possible in offline mode."
Jag är inte offline din I D I O T .

Jaha? Henke söker fru? Joo vafan jag kan väl ställa upp då, för laget liksom! Mm..Kanske dags att sova nu. Godnatt.

I've got a heart full of pain head full of stress
Hand full of anger held in my chest
Uphill struggle blood, sweat, and tears
Nothing to gain everything to fear

Linkin Park - Nobody's listening

OS

Silvermedalj till Anna Haag. Liten rysare det där kan man ju lugnt säga. Härligt tjejen!
Vinst för grabbarna också, även det ganska nervigt mot slutet... Kronwalled. heheMen fiifan vilket OS än så länge. SÅ mycket skador!!

Svensken Patrik Järbyn krashade skapligt i super-G:n idag..
Rolland hann att åka i 4 sekunder innan hon slet av ett korsband.
 


Även Petra Madjic från Slovenien gjorde en jävla vurpa, PÅ UPPVÄRMNINGEN. Det var helt sickt hur det ska kunna hända där. Hon bara ramlar handlöst nerför ett stup efter ett felskär på ca 2cm, alltså seriöst.. Staket, har ni hört det i Kanada? Fence?
Ingen har väll heller missat att en 21åring dog under träning redan innan invigningen i rodel?
Eller Anjas vurpa?
Eller alla konstiga starter osv.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/os2010/article6644502.ab 
Klipp på det mesta.


L ä k e r o l t u g g u m m i n

Skapligt fräsch tävling på Läkerolshemsida kan jag tycka!

http://hundratusen.nu/#/mix/Pmmx

Säg inget annat än att det skulle vara fint med tuggummin av smakerna kiwi, granatäpple och ananas. :)


M h m

Update: Okej vad taggar jag till? Ingen match imorgon i alla fall. SÅ jävla irriterande. Visst jag förstår Stockholmarna, men fan. Jag var ju taggad!

Långa nätter

Alltså dööööööööö, måste hitta på något att göra för här kan jag inte sitta här mycket längre. Börjar bli nervös för imorgon. Hade vi bara kunnat vinna alla matcher vi borde så hade det varit relativt lugnt nu. Ännu en uddamålsförlust och jag tjuter, det kan jag nästan lova. Vill inget hellre än att få känna som på bilden efter matchen. Det var oerhörd lycka. Motståndarna i tårar, så vill jag att det alltid ska vara.
Jag står ytterst och ser ut som en liten knubbig dvärg brevid Carrolinen. Ser dock att Swärdisen inte är så mycket längre hon heller. ;)
Nu kom även min syster hit och satte sig. Jaa, hon måste sitta ungefär 20 cm ifrån mig. Tydligen. Kommer slå henne snart.


Inget stoppar oss nu

Hej jag har tråkigt. Halvligger i soffan framför tvn och "kollar" på backhoppningen. Fast mest lyssnar jag på dålig musik, mest dansband faktiskt och tycker synd om mig själv, dock vet jag inte riktigt varför. Men det är säkert lite synd om mig. Hahaha naaaaat, det är inte ett enda dugg synd om mig. '
Tycker att min lilla fossing är allmänt skum, jag har ju inget ont vilket är skönt. Men i vissa lägen känns den bara så himla könstig. Mne imorgon blir det tejp och sen bara kör vi!
Hade tänkt att riktigt bara såga ner Tallen imorgon. Jävlar vilken rolig ordvits, men verkligen Lisa. Du har en karriär som komiker, kanske skulle skippa dom gamla skämten bara..
- Nej men tack vad glad jag blir :')

Scccch, jag är inte schizofren.
- Nejdå Lisa, det är du inte.

snapshot_20100113hgtrgfed

T o r s d a g :

Orkade inte kolla på tre kronor inatt, men jag läste ju att dom vann iaf. Det var ju bra!
Gick upp i morse och duschade, fyfan jag hatar det. Aae, duscha på morgonen har aldrig varit min grej, hellre kvällarna.

Ikväll är det träning och då ska jag vara med. Blir la tejpa lite, men jag menar det känns som om jag inte dirr har utnyttjat min del av tejpen. Haha.. Tror att vi utan och överdriva har gjort av med FEMTON LÅDOR tejp den här säsongen, om det inte är mer alltså. Haha shiiiiiet.

Har även sett på fejjan att det är riktigt jävla många som fyller år i början av april. Alla som är grymma fyller då, ohja!

Hääääääjrå kömpis


TACK FÖR SEMLORNA ALEXANDRA :D!

Ännu en dag på APU:n, det är fan rätt nice alltså. Imorgon blir det dock lite mer allvarligt. Begravningar och sånt.. Sorgligt, men det är ju samtidigt väldigt fint.

Träffade min oerhört saknade Sara idag också. Våra impulsiva idéer förde oss till VMP Arena för lite hockey. J18 DM om jag inte är helt fel ute. Mjölby mot HF vare iaf. Vet dock inte vilka som vann eftersom vi drog när det var 10min kvar för att hinna med pizza. Hungriga brudar är ju inte o leka med. Hähääääääääää.
Träffade nåt fyllo där i Mjölby som vi snacka med i 40 min eller något. Han tyckte jag var tuff. Sen var jag även bäst också, bara för att jag svara emot honom och fråga varför i helvet han var full på en onsdag.. Go kille de där. Kille, okej han berättade att han var morfar, det var en gubbe. 

Nanananaa, borde lägga upp 6 inlägg om dagen enligt min ena (enda?) läsare. Kanske ska börja med det.


-->BILD PÅ EN TAKE AWAYLATTE<--
"Heej bloggen idag har jag köpt en caffelatte och ett par nya skor som jag bara inte kunde motstå. Kommer bilder senare, jag LOVAR! Nu ska ajg träffa X, vi hörs senare. Puss!"


Ke$ha parodyVideotips by aleeeeeeeeeeeexandra.
Hähhäähäh, så jäkla skön!

tisdag :

Suttit och glott på träningen i 2 timmar nu, det suger verkligen. Vara där men ändå inte vara med. Fotjävel, okej, det är första gången på snart 17 år jag stukar foten så man får väl vara glad för det kanske.. Men på lördag är vi fit for fight igen, fotis och jag.

APU och sånt idag. Det är faktiskt ganska kul. Jag menar skönt att göra något annat än skolan, även fast jag nästan inte skulle ha något emot att vara där heller. Jag trivs verkligen känner jag! Jobbigt att gå upp så förbannat todigt bara.. Men jag menar skulle man ha lägenhet i Linköping som det ser ut nu så skulle jag ju ändå pendla på kvällstid, och jag vet inte om jag tycker det skulle vara bättre. Aja, sånt löser sig med tiden!
Anyway, två veckor utan att direkt träffa klasskompisarna, känns nästan lite tomt. Typ. Vilket är sickt med tanke på att jag knappt saknar dom från högstadiet. Hähääääää.

Skulle gärna sitta bänkad framför tvn kl 02.00 inatt. Laumann-Ylven vs Crosby. Skulle vara fint med lite kross sådär på nattkvisten. Alltså att Laumann krossar Crosby, inte att Kanada krossar Norge, för det tycker jag inte. Dock har ju Sverige visst fått ett till guld nu. Feeeijnt. Har inte sett en minut av OS. Fyyyyyyyyfan vad dåligt lisa.

Måndag efter träningenWihoo kings and queens, första viseobloggen. Som inte ens är till denhär bloggen egentligen.

100 % seriöst till och med.
"Aaah och jag heter Kissie"

Har vi trevligt så kör vi kanske ett till ikväll. Fatta vad vi garvade!
Pösssssssssssssssssssssssssssss, på äkta fjortisvis <3333333

Breaking the habit <3

Kan verkligen inte sluta förvåna mig över vissa i den här lilla staden. Hahahahahahahahahah, alltså jisses :D Det är skrattretande!
Förövrigt var jag säker på att jag har världens sämsta sångröst, sen kom min syster. Då insåg jag att jag hade fel. Det är hon.

Dags att TE-räna med BE-rudarna. Göddigt, längtar redan till min smoothie. Macka + promenad --> träning!
MJAOW.

In pieces

Mmmmmmm. Riktig nykär kan man väll kalla det. Haft litet uppehåll, men nu är dom back in my playlists. Ännu bättre. Älskade LP. Kommer dom till Sverige snart?

telling me to go, but hands beg me to stay. your lips say that you love, your eyes say that you hate.Gameday is... extreeeem pluggdag.

Händelserik dag igår kan man tycka. Lyckades till och med bli färdig med näringslärarapporten, det är fan inte dåligt ni. Exakt kl 17.00 lämnades den in, hela 6 timmar och 59 minuter för tidigt. Marginalen på min sida om man säger så. Mycket skrivet blev det också, 6489 ord, fördelat på 22 sidor. Lägg till gruppuppgiften på det så har vi sammanlagt 9144 ord på 38 sidor. Påminner mig verkligen om varför jag INTE ska bli lärare. Ha det så kul med ca 30 uppsatser LG. Grattis!

Denna söndag var även gameday, derby till och med. Förlust med sisådär 20 bollar. Oerhört kul..
http://vhfdamer.wordpress.com

Hon tjatade så :)Vet inte om man ser vad som står, men jag kan ju faktiskt inte neka att jag tycker om henne. Ganska så jävla mycket till och med. Haha, men det kanske blir så när man har kännt varandra mycket längre än halva sitt liv. Typ 11 år i höst. Jisses!!!!!

D o w n d o w n d o w n

Hatar att skriva det. Min fredagskväll kommer att tillbringas med plugg. Känner att det är det helgen kommer att innehålla, plus lite handboll på söndag kväll. Östgötaderby för tusan! Tillbringat halva dagen ensam i massagerummet, SÅ nice och göra prov själv i ett eget rum. Matte B prov stod ju på schemat, jag tror att det gick hyfsat iallafall. Kände väl att jag tyckte mvg-uppgifterna var lättare än g-frågorna. Vad är felet med mig liksom.. Eftermiddag och idrott i Rackatcenter. Blev lite badminton och tennis på det. Om jag säger såhär förstår jag att jag inte håller på med tennis. Jag är liiiite för stark, och har liiiite för dålig känsla i servarna, hehe..
Missade även bussen hem. Kul. Men fan, det är ändå rätt okej att åka pendel.

Dags att dra igång med plugget. Tjingeling.


ååokääääy! jaaeeg skreiwer

Tjuhululu, jag kan verkligen konsten att roa mig. Jag är färdig med engelskan, därför sitter jag jag och skriver på "skånska" till min kära kollega på msn. MYCKET roligt!!

lisa holmström : sa (10:47):
heeeölä ärbeeeiteet peeå tåååolw seeidor

alexandra sa (10:48):
okej du kan släppa skånskan(eller ja, "skånskan" snarare. wannabe failad skånska) nu.

Kööööuwl

Helgens matcher

Kanske skulle skriva lite om helgens resultat också, även fast båda speglar matcherna ganska bra..

Div 2 mot Gustavsberg, 11-34.
Som man ser i resultatet blev vi väll tyvärr ganska rejält krossade.. Ett resultat som iof inte var så oväntat kanske. Det var väll ingen som direkt trodde att vi skulle ta poäng, vilket ju i sin tur leder till att vi kunde spela helt utan press. I halvtid stod det 6-12, och det var egentligen bra från våran sida. Okej, inte dom ynka 6 målen vi lyckades få in. Men att bara släppa in 12 mot serieledarna på 30 min, det är bra! Säger ju även endel om hur vårat spel är uppbyggt. Försvar försvar försvar. Jag gillart!
Andra halvlek var inte fullt så bra. Jag tycker inte att man kan säga att det var dåligt, men somsagt. Inte lika bra. Sen att det rann i väg på slutet är väll kanske inte så mycket att göra åt. Nästan svårt att det inte blir så.. 

Bilder och mer om matchen på: http://vhfdamer.wordpress.com

Bara att försöka ta revanch på RP på söndag. Kommer bli derbykänslor, jag lovar. Hoppas på en grym publik också, känns som att jag har lite bekanta i Linköping nu för tiden, alla JB elever. Mot sporthallen. 14 februari klockan 19.30.

A-flick mot Ramunder, 39-3.
Kan vi väll kvalificera till säsongens absolut tråkigaste match. Tjohoo liksom. Men vafan, två poäng och 36 plusmål. Det sitter ju inte fel där i toppstriden. Lyckades faktiskt näta 4 gånger på typ 5 minuter, okej kanske inte allt för mycket att skryta med. Men det är ju ganska ovanligt att jag gör det överhuvudtaget nu förtiden. Blir inte så mycket mål från egen planhalva när man nästan bara spelar försvar. Haha.
Har ingen aning om när a-flick har match nästa gång. Ingen koll på den serien alls, jag spelar när jag blir tillsagd, och det är ganska fint det med!

Dont stop, make it pop, DJ, blow my speakers up

Igår var min fynddag för det här året känner jag. 49 spänn för en ganska nice grå tunika och så fick jag ett pissdyrt schampo på lush. Jag menar, 0 kr ist för 199 är ett riiiiktigt fynd. Ahaarå.

Gym på morgonen, segt som bara den. Körde en stund sen orkade vi inte mer utan gick istället till skolan och pluggade. Behövligt! Världens godaste lunch, kalkonschnitzel, ris och så jääävla göddig sås.
På franskan var mina kollegor elaka som vanligt, aah som alltid så var det heeeeelt oprovocerat. Jag är inte pantad Nisse.
Kom och tänka lite på idag vad som hade hänt om jag inte hade börjat på jb. Hur många otroligt sköna människor hade jag missat i mitt liv då. Obegripligt till och med. Haha tur jag har då, inte.

Plugg och onsdagsmys står på schemat. Hoppas få sällskap av en fiiiin mintkrokant. Tjööööckis. :D

Coopersjukan slår till igen..

Två minuter kvar av rasten. Aaaah prefekt. Måndag idag och känner att klassen är lite halv, eller iallafall så är det lite mindre folk än vanligt. Vissa kallar det måndagssjuka, vi handbollselever kallar det coopersjukan. Som ni förstår hade alltså handbollen cooper i morse. Hemskaste upplevelsen i år. Skönt nog vara jag den enda av alla som förbättrade sig från förra gång. Med ungefär 37 sek. Det är fan rätt mycket ändå. "Bjaa Lejsa" som Alleeey uttryckte det.

Nu är det svenska och en jävla stress med hälsan som gäller, att jag aldrig lär mig.


Captain Jack


Nu taggar vi för match.
Mot Ramunder kl 13.00 i Vadstena Sporthall.

Vad gör vi?
Nu kör vi.
Sen dör vi.

Haha jaa typ. :) Nejvars, det är mer så jag känner om morgondagen. Cooper, fyhelvete. Eller okej vi kan stryka de två första meningarna då. Jag dör på dirr.

Tudilo

Linda PritchardTJALALALA. Vilket hår!
SÅ jäääävla snyggt. Kanske skulle vara sportlovets "to do". Hmmm, frågan är hur man gör bara. Jag menar så mörkt som jag har nu så måste man säkert avfärga och sånt. Palla man det? Det är frågan. Snyggt som fan är det i vilket fall.

Förövrigt så sög ju inte Melodifestivalen lite heller. Dåligt.


G A M E D A Y

Gårdagen var rolig. Älvkungen är ju skapligt skön klass och randomfolket verkade ju inte heller vara helt fel. Synd att man behövde dra så tidigt, men men, är det match så är det. :)
Men för att inte tala om pulkaåkningen på idrotten igår, det var hur kul som helst! Mina klass är kunglig känner jag. Efter att ha åka pulka kanske 5 ggr var alla aströtta och vi fick kexchoklad. Bara att tagga om för rugby, och där gick det inte så bra. Vårat lag hade inte så mycket att säga till om. Hahaha...

Match mot Gustavsberg och hur kul vore inte det att chocka dom totalt idag. Jag ska göra vad jag kan för att hjälpa till med det.

Nu: Käka och packa. Kömmer garanterat fler inlägg, typ någongång.
Tjingeling.

No time to think, my turn to go

Känner mig dom att jag är ungefär 75 år i kroppern idag. Träningsvärk har slagit till i låren, ljumskarna, röven, magen och axlarna. Så det blev tigerbalsam för hela slanten före träningen, dock inte i ljumskarna. Min kvinna Amanda sa att det inte är så skön.. T. Älskade träningsvärk. Man gillar det ju lite egentligen. Skönaste smärtan om man kan uttrycka det så, och det kan man säkert.

Träningen var ju nice ikväll. Hela 8 stycken var vi, varav två är målisar. Blev mycket skjuta alltså, och det gillas såklart. Sen att det gick sådär, det skyller vi HELT på dåliga tränare. Punkt slut. Haha, galet vilka små ordkrig det alltid skapas. Underbar stämning, och man får väl antagligen skylla sog själv för alla psykningar. Dagens bestod typ av "Två mål i rad, är du dopad?" och "Jag tror du har gjort alla fel man kan göra nu." Lyckades även göra en Alex, snubblade lite fint på linjen föll som en säl. Fint. Blir två matcher i helgen.

A-laget mot Gustavsberg, lördag kl 14.00 hemma
Serieledarna som leder div 2 och redan är klara för ettan för längesen och inte har förlorat en match på typ 3 säsonger. Men vi V Ä G R A R att ställa in skorna, kämpa in i det sista.

A-flick mot Ramunder, söndag kl 13.00 hemma
Tror vi vann med ca 30 bollar borta. Gäller att hålla fokus uppe och bara köra på.

Imorgon ska det visst bli snörugby och pulkaåkning på idrotten. HUR kul!!! Jag längtar redan.

Tjingeling.


Det är skön ... T

Leksand visade mig den här för ett tag sen ju. Killen är ju SÅ söt när han är sådär nervös. HAHAHAAHAHA Niklas Bäckström, hockeykille. Skön...t

Easy come easy go

Känner att min dag inte hade kunnat bli så mycket bättre än idag. I alla fall inte om man ser till hur min skooldag varit.
Först tester i Campushallen, alltså fystester med specialidrotten. Bänkpress, knäböj, brutalbänk och frivändning. Förbättrade mig i två och hade samma resultat som förra gången i två. Hel okej. Vi skulle även sprungit cooper, men det kan jag bara tacka gud eller någon att vi inte gjorde. Det skulle kunna vara det värsta jag har gjort i hela mitt liv när jag gjorde det sist. Femton varv på löparbana, jag säger det igen. FEMTON!!!!
Sen efter duschen så ringer min kära kollega och berättar att våran franska är inställd. Nej men OJ OJ OJ vad synd. Verkligen. Hem med 12.20 bussen och nu har jag chillat.
Det är ju faktiskt min favoritdag, onsdag.

Tisdag med älvkungen

Det var någonting jag verkligen hade tänkt att ta upp i bloggen, något som jag kom på när jag stod i duschen efter träningen igår. Det finns liksom inget ställe som man tänker så bra på som i duschen. Möjligtvis bussen på morgon. Hoppas innerligt att ingen läser mina tankar där.. Känner att jag aldrig mer skulle kunna visa mig bland folk då. Lite väl elak ibland kanske. Hehe.

Här är film made by våra lärare, känns som om att det är ganska chill att jobba här på jb. Mycket fritid. Burkarna är itne från min klass, utan från flötisarna i älvkungen

RSS 2.0