Bara att börja.

Bestämde mig precis för att börja städa mitt rum NU. Börjar bli lite väl äckligt nu med mina halvuppdruckna glas och den lilla lilla lilla tvätthögen, hm grov ironi.. Till och med att min syster kommenterade det härom dagen. Inte så bra..
- Måste mäta upp min hylla också, så jag kan bli av med dom tre påsarna grejer som jag någon dag ska resa ur, och sedan ställa upp resten på hyllan.
- Liksom rätta till min bäddmdrass som väger ton. Jävla hästhår, eller jag tror det är det i Hästensängar iaf?
- Kanska även skulle slänga papprena som jag precis upptäckte under mitt skrivbord.
- Plocka ihop innehållet i min necessär som är utspridda i fönstret och på mitt skrivbord.

Suck.. Jag börjar fundera på om jag verkligen har någon som helst koll överhuvudtaget. Haha, men jag har iaf fått höra "Lisa, det känns som om du är en sån som har koll!", en gång, och vafan det var inte ens längesen!

Kopplar in datorn i tvn så ska min jullista, och min lista-lista få hjälpa mig på traven. Steg ett blir iaf att starta en tvättmaskin!

Idag är en annan dag, ha ha ha ..

Jag har absolut ingenting att skriva om. Klart jag har ämnen där i bakhuvudet som förtjänar en utredning på sådär 500 ord, liksom bara analyseras sönder. Men jag kan inte få ner det "på papper" just nu. Det liksom bara låser sig och jag känner ingen som helst lust till att dra fram något heller..

Annars har julen varit lika fin och underbar som vanligt! Tänkte bara så att alla blir medvetna om det. Favoriten på året, träffa alla, mysa, ha lov och äta julmat. Lax! Det finns faktiskt inte mycket som slår det. Okej om det är lite för kallt nu och sådär. Men det är bara att hålla ut. Efter att ha varit ute i några timmar med pappsen och mammsen så är det dessto skönare att komma in, får ju se det så! Och att jag faktiskt får lite träning till på köpet. Vattenhinkar i 10 minusgrader är inte att leka med, inte heller stora hö/halmbalar på några 100 kg. Inte heller mina små bebisar är något att gulla med.. Fast jo, det är dom allt. Haha som små gosenallar allihop, alla 12 eller vad vi nu kom fram till. Eller ja, 7 kanske. Eller 9. Jag vet inte, och det spelar inte heller någon som helst roll.

Puss då!

Dagens wtf


Bild från skol-sm i Torshälla. Vann första, torska andra. Inte vidare, surt! Men gymnasie-sm det, det blir grejer det.
Nu till själva "it". Vafan gör tjejen som jag har ringat in (schnyyyggt i paint!!)? Är det så man täcker skött där uppåt i landet? Underbart i vilket fall, i alla fall med tanke på att hon var typ smidigast i laget. Typ. :)
Förövrigt så är bollen på bild, resterna av mitt lag och jag, nummer 15. Det är jag som är söt.

Den nya generationen ♥


Någon kan väl vara vänlig och upplysa mig vem det är som skjuter 1:32, för jag ser inte det. Dankeee.

Linnea, Linnea, Linnea, Linnea, Linnea, Linnea - VI ÄR I FINAL

Helt otroligt, vilken match! Känner mig riktigt stolt över vad vårt Elaka Landslag presterade mot Rumänien idag. Slogs för sina lagkompisar, mer eller mindre nollade unga och duktiga Neagu, och hängde mål efter mål. Missade endel, man vad gör väl det när det är totalt stängt bakåt? Cecilia Grubbström, som hon gör det. Hjälte mot Ungernoch en av hjältarna idag. Jag skäms över att säga att jag inte ens visste vem hon var innan detta EM. Sabina Jacobssons start idagvar något helt annat än mot Ungern, idag satte hon sina lägen perfekt.

Linnea, Linnea, Linnea, Linnea, Linnea, Linnea Torstensson, vilken världsklasspelare denna tjej har blivit. Alltid gillat henne, och nu har hon verkligen tagit steget fullt ut. Attityden, kämpaglöden, styrkan, inställningen och skottet. Jag vill bli som Linnea Torstensson, fast med Ionela Stancas m6spel. Ultimata tror jag!

Nu väntar duschen eftersom jag faktiskt sprang en kortis nyss. Körs i hela taket. Sen beger jag mig mot Mjölby, spännande!
CIAAAAAOEn vanlig träning med era idoler


Fattar inte att kvalitén blev så jävla kass. Men, det här är iallafall en av de sjuka roliga grejer vi gjorde på fysen igår. Lag 1 segrande på dessa udda grejer, om och om igen. Att vi inte vann löpningen kan vi väl försvara med att, jaa. Ja, vi försvarar det på något sett. Juste, vi kunde jobbat lite mer på växlingarna och överlämnandet av medecinbollar. Bara finslipa tekniken så sitter det också, haha.

EDIT: Fast nu när jag kollade igen så var ju kvaliten riktigt bra! Varnog att det inte var färdig bearbetat när jag kollade förrut.

I can feel your heartbeat

Sitter och garvar här i min nybäddade säng efter att ha läst dagens roligaste blogginlägg. Jag citerar http://alfabeto.blogg.se/ angående gårdagens match mellan Sverige och Norge.
"Apropå magsjukan. Var det inte väldigt gulligt när Bagarn i TV4-intervjun inför match berättade hur irriterande det var att de svenska spelarna tog i hand med de norska smittbärarna när de sprang in för lineup? Som om de närmaste 60 minuterna inte skulle innehålla någon kroppskontakt överhuvudtaget."
Lite sött, eller hur!

Dagen har bestått av film och historia. Snackar vi roande eller roande? Nja, inget av det. Filmen var okej, OM, och jag menar verkligen OM, jag hade förstått något.. Kollade först med svensk text, och ja, då fattade jag. (Skräll va?). Sen laggade den ihop fullständigt och det blev istället så att vi kollade på den i Youtube på storbild. Utan svensk text, med engelskt tal. Så ja, där gick min koncentration i graven..


TRAGEDI!!!!!!!!!

Ja, Alex visade mig den här låten som gavmig rubriken. Myslåt! Enrique Iglesias – Heartbeat

Aaaaall I need is you

Vart helgerna tar vägen? Ja, den som kommer med ett bra och vettigt svar kommer jag att ha som idol. I en timme typ, tills jag kommer på nästa livsnödvändiga fråga. Ungefär den om smält ost är onyttigare än inte smält? Fortfarande inte fått något bra svar på det.. Smält ost rinner det flöt ifrån, samtidigt som inte smält känns ganska fräscht. Men inget läggs ju till eller försvinner när man värmer den, eller? Kemisk reaktion på något sätt? Vet i fan!

Dammsugit mitt rum precis, välbehövligt är väl bara förnamnet. Tar vara på söndags eftermiddagarna, det gör jag alltid. Sen att div 2 inte har match fören den 7 januari gör mig ganska sur, deppig, uttråkad. Dock gymnasie SM i Torshälla på tisdag, gött! Men hörs då.

Idol Allstars 2010 – All I Need Is You


Sverige - Holland.

"Men se, tror ni inte att de nedrans fotbollsgenerna har nästlat sig in i den holländska EM-truppen. Vänsterkanten Miranda Robben är tremänning (syssling för er utanför Norrland och nästkusin för er skåningar, så har alla förstått) till den aningen mer kände Arjen Robben - ägare av en fruktad vänsterfot.
Vår nya vänskap Miranda gjorde ett mål i krossen mot Ukraina och inget alls när Holland pressade Tyskland i går - men bara vetskapen om att det där leendet ligger där och lurar gör minnesbilderna från svenskförnedringarna äckligt tydliga på näthinnan."

ctrl+c från http://alfabeto.blogg.se/2010/december/svenskdodaren.html

Coolt är min första tanke, riktigt coolt! Fattar ni bomben jagkommer släppa när jag berättar att jag är kusin med Zlatan? Eller asså, kusin och kusin. Man skulle kunna säga syssling, syssling är förresten kanske att ta i. Ja, vi är släkt till släkten så att säga. Eller rättare sagt så är vi.. Ae, det var inget, släpp det. Men, glöm inte var ni läste det först förretsne. Hehe.. Så så var det med det. Fast ändå så var det Pearl (som förövrigt har det finaste namnet) helt outstanding i sitt lilla träskolag. Mycket duktig tjej! (bild: http://www.europamester.dk/billeder/gog/pearl23-545mads.jpg)Men snyggaste målet står ju faktiskt damen till höger för, Nathalie Hagman.(bild: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR2EN3XLySkiPZjt_23AEkHcO1Ke_Ug5muHxeVNtrBzuZI8ntxiQw) Frikastmålet kändes nog aningen förnedrande för Hollands målis. Skönt! P.S Jag har gjort ett likadant, förra säosngen. Livsviktiginfo.se.

GOOOOODNATT

Ja juste..

Match i Nyköping. Laddat verkligen heeeela dagen för detta, jag käkade till och med upp riset i skolan (!!!!), och kände mig ju pigg. Fick spela mycket, och det kändes som om tempot i benen kom tillbaka mer och mer ju längre matchen led. Jag säger inte att det gick bra, men åtminstone bättre och bättre. Frilägen får man inte missa, men, det gjorde jag visst ändå.

Jag vet inte vad vi höll på med, och jag vet heller inte vad våra turkosfärgade kollegor höll på med i vissa stunder. Nivån kändes sådär, MEN. Det är absolut ingenting vi kan skylla på ändå, det är ju trots allt vi som ska göra målen (även fast man visst kan få go hjälp har jag hört!)  Aja, vi säger såhär. När vi har våra toppar så är vi oerhört svårslagna. Men, när vi har våra dippar så är vi så dooooown att vi förmodligen skulle vara ett nedre mittenlag i division 3. Svårt att skriva något vettigt om det nu, vi får ta det imorgon!

Om inte annat kan ni ju kika in på Treijner & Söderberg, IFK Nyköpings blogg, som toppade AOHs lista med Sveriges bästa handbollsbloggar (på det sättet jag hitta den, och dom är fan göddiga (typ, sköna. för er som har problem med mjölbyspråket) dom där grabbarna). Känns fint att jag faktiskt är lite omnämd. Haha, börjar bli stor nu.. Elleeeeeer. Var ju faktiskt med i Bollius mvt-blogg för typ två år sedan, men det är ju en lite annan historia.. Haha.

Kommer i vilket fall in en rolig bild från hemresan  imorgon (som iof inte var speciellt kul) i övrigt. Men denna lilla incident fick min mage att vrida knut påsig själv i hemska skrattkramper + kramp i baksida lår som jag typ aldrig har fått förrut. Jag grät av skratt.

Nae, träning snart. Ska möta 94a killarna i skolan imorgon med skol SM-laget. Ska bli intressant!

Abraaaaaaaaaazos.

Jag stjäl bara sånt som jag är värd, nämligen allt. (Aladdin)

Såja, skrivit 1342 ord på min bokanalys nu. Så jääävla duktigt Lisa, klapp på axeln, definitivt! Faktum är att jag inte är riktigt fördig än, men det kommer, jag har inte ens panik över't. Fast, skriva när det väl bara rinner på ÄR riktigt kul, det kommer jag alltid att tycka! Kommer ihåg friskrivning på låg-, mellan- och högstadiet. Många skrev  kassa berättelser på kanske 2-3 sidor. Jag skrev helt sjuuuukt bra sagor på kanske 10-12 sidor.. Eller okej, det där var från min synvinkel. Fanns säkert andra åsikter om det hela också.

Och en annan sak. Det som verkligen förstörde min dag. F Ö R   A N D R A   S Ö N D A G E N   I   R A D ställdes matchen som jag ska spela in. Blir man irriterad eller blir man irriterad? Skulle ju spelat med b-laget på riktigt för första gången i mitt liv idag. Sett fram emot det mycket dessutom, att få spela, men nae, inte det inte. Hade kännts riktigt bra med lite matchtempo i benen, känns lite si och så med det för tillfället. Framför allt eftersom jag säkerligen gick upp 9kg sen igår, minst! Annars så är jag ganska sur på det här med att vi inte har haft något JSM-lag. Från min synvinkel sett hade vi haft lag, men ae, inte det heller. Stora nackdelen med att spela i en liten klubb, och tyvärr inte vara tillräckligt eftertraktad/bra för att få spela med några andra.. Aja, ingen som lider, ingen utom jag iaf,  hiiiiiihi...

Ska la lyssna lite mer på disney och skriva färdigt nu, eller fixa till gymprogrammet till min innebandyspelare. Ska bara skriva in det på datorn så är det klart det också. Så fint så.

Abraaaaaaazos!

Julbord!


fr. v: Limecheescake, mintkyss (visst heter'e så?), lax med hovmästarsås och rostbiff.

Är jag den enda i världen som inte ser något fel i den här blandningen. Hittade på den idag och kallar den mellanrätt. Gott och blandat! Två översta är ju godast i världen nästan, sinnes.

Käkat så mycket att jag blev smått spyfärdig. Men vafan, man måste ju smaka på allt! Eller ja, typ i ordning. Lax, rökt och varmrök, sill i diverse utföranden, lax-avocado-ägg-sallad, gubbröra, rostbiff, rökt ren typ?, skinka, räkor, cream fraiche, lök, gräslök, citron, janssons, prinskorv, köttbullar, cheescake, knäck, marmeladgodis, nå ris/choklad, och mjölk. Win!

Hjärtats ensamma slag

Tredje december, studiedag och imorgon är det dags för julbord. Halleluja, årets höjdpunkt det där med obegränsad tillgång på lax!

Annars så drack jag fyra koppar kaffe när vi var och hälsade på farmor i eftermiddags. Trevligt och gött, ännu godare än vanligt! Sen har jag haft russinhänder i några timmar efter att ha gått runt med väldigt blöta vantar i ungefär lika många timmar. Gå in och byta? Jobbigt, och slöseri med tid, haha idiot.. Tvättat händerna kanske 10 ggr med både Yes och vanlig tvål + skrubbat med nagelborste, tråkigt nog så luktar dom halväckligt ändå. Nästa gång ska jag nog ha två, eller fyra par vantar med mig.

Vinner in Jay Idol så kanske jag flyttar, hot på extremt hög nivå.. Han är nog utan tvekan Sveriges bästa musikfenomen, mannen har en röst av guld! Dock har jag en väldigt intressant fråga som jagställer mig varje gång jagser honom. Killen kan väl inte heta Jay Smith på riktigt? Med den rösten, den stilen och dessutom ett coolt namn. Är inte det lite för bra?

Förgyllde min dag, då jag haft iaf "who's that chick? whoooo's that chiiiick" på huvudet mer eller mindre hela dagen!
David Guetta – Who's That Chick ? (feat. Rihanna) [Edit Version]
Von Benzo – Bad Father, Bad Son
Volbeat – Fallen - Edit

Andra december.

Helt otroligt. Det är andra december, allt är snötäckt, det är 22 dagar kvar till julafton, det är dags att plocka fram allt vad ljus och allmänt mys heter. Men, det är också en enda futtig månad kvar av det här året, av år 2010. Jag är ungefär 19 dagar från att ha gått halva min gymnasietid. Totalt obegripligt, jag får panik. Om 120 dagar fyller jag 18, jag ska då bli vuxen och kunna ta hand om mig själv, mer eller mindre i alla fall, men jag blir fortfarande myndig. Fast, det skrämmer mig inte egentligen. Det värsta är att allt går så otroligt och onödigt fort. Jag vill inte riktigt det.

Har haft PT idag, vilket innebar Easyline, individuella samtal och eget gym. Gick bra, alltihop! Efter det så var det engelska. Begriper mig inte på det där jävla ämnet. Jag får inte in det där med språk i huvudet, det går bara inte. Hörövningen tappa jag bort mig efter tre (som jag förövrigt tror va fel) och resten, det gick mest bara riktigt dåligt. Tur att jag slipper det i trean. Att jag skulle läsa engelska C är ungefär som att jag skulle bli 1,75 cm lång. Totalt omöjligt. Skönt det! Det där med engelskan alltså..

Imorgon är det studiedag, vilket är så jävla lägligt! Ett perfekt avbrott, ett perfekt tillfälle att stanna upp, koppla av och komma tillbaka. För jag behövder det. Ska mysa ner mig i tid ikväll tror jag, med en kopp te och bara njuta av att jag inte kommer ställa klockan på 05.51. Tänker inte lämna sängen en minut före kl 9.

Nu ska jag träna. Känner att hela min kropp skriker nej i och med det faktum att träningen inleds med utelöp, precis som vanligt, precis om om det hade varit sol och varmt, eller regn. Men, det är ju bara -7,7. Var väl nästan 2,5 grad kallare då vi sprang senast, alltså i tisdags. Haha, man får vara glad för det lilla!

RSS 2.0