Sommaren i City

Läskigt mätt just nu.. Kommer inte kunna äta något mer fören, låt säga om några timmar nu. Då är det faktiskt på riktigt!

Kom på förrut att på sönda inleder jag verkligen en tränings och handbollsperiod som kommer chocka ihjäl min kropp. Så går det Lisa när man inte tränar på uppehållet. Fast å andra sidan, lite lite har jag tränat. Och uppehåll, vad bör man göra på ett sådant? Jo precis vila. Så jag tänker nog stolt ligga på latsidan resten av dagen, och morgondagen.

Söndag : Kick-offläger och tester med MHK

Måndag : Kick-offläger och tester med MHK
Tisdag : Försäsongsstart med VHF
Onsdag : Träningsvärk <333
Torsdag : Försäsongsträning
Fredag : Skolträning på morgonen. Åker dessutom till Spanien med två-treorna på träningsläger!
Lördag : Träningsläger i Alicante
Söndag : Träningsläger i Alicante

Måndag : Träningsläger i Alicante
Tisdag : Träningsläger i Alicante
Onsdag : Träningsläger i Alicante
Torsdag : Kommer hem från Spanien, och hinner inte att träna på kvällen..
Fredag : Morgonträning i skolan?
Lördag : Åker till gymnasie-SM i Göteborg, kommer förhoppningsvis bevittna när GUIF tar emot SM-guld!
Söndag : 4 matcher i gymnasie-SM

Måndag : Matcher (final!!!) i gymnasie-SM. Kommer nog varken hinna eller för den delen orka träna på kvällen.
Tisdag : Grästräning inför Hallsberg.
Onsdag : Dvala.

Har dessutom en känsla av att fystesterna i skolan kommer in här någonstans, eller precis efter. Ser så jävla gött ut efter 5 veckors slöande!

Lady Gaga - JUDAS


Lady Gaga som släpper nya låten "Judas" lagom till påsk. Denna damen är så smart så att man nästan blir rädd.  Låten då, sådär. Fast jag tyckte inte att "Born this way" var så bra de första gångerna jag hörde den heller, så jag är inte orolig. Heja Gaga!

När jag säger STURE säger ni plan, Stureplan Stureplan
Hamnparken en tisdag med fint sällskap. Lunch, kladdkakeballerina & mjölk. O så lite skratt & musik på det. Gå hem i linne, solglajjorna välplacerade på näsan och känna att det fläcktar skönt. Så värt!

Peter08 – Sture-P [Offical], så jävla dålig låt. M E N   N U   Ä R   D E T   S O M M A R ! ! ! !

Give me everything tonight


Menar någon att jag på något sätt skulle vara lite enkelspårig? Inte va..

Wiiiktigt najzzzz fredag med mycket trevligt folk, bara sådär! Så kul att träffa de man känt relativt länge, och hur vissa verkligen förrändras så till det bättre. Var sköna förrut liksom, och är assköna nu till och med! Då blir man bara så glad!

Sen igår chillade jag. Kollade på handboll och bakade. Idag har jag också chillat och kollat på handboll, två matcher till och med. Dock har jag ansträngt mig lite mer idag än igår! Och sen är jag fortfarande lite irriterad på att alla kommentatorer på Sävehofs matcher är svartfärgade, i hjärtat slash sina uttalande alltså. Slår aldrig fel, för Sävehof är ju såååå bäst och såå överlägsna i Sverige. Eller okej, åtminstone handbollssveriges  gullelag.. Och så tycker vissa att Tholin/Zachrisson/Aren är det, inte i närheten känner jag men, aja.. Herregud, vad jag hoppas på att GUIF åtminstone kniper guldet framför näsan på herrarna! Eller ja, vore ju coolt om Drott knep finalplatsen för dem till att börja med! Sen tycker jag att LUGI eller Eslöv kan ta det på damsidan. Skulle vara mycket roligare. SMACK

Mantorp - Farmen

För det första, jag älskar sport. Jag gör verkligen det, mitt livs största kärlek, absolut. Och för det andra så fullkomligt njuter jag av att se människor visa känslor, speciellt när det verkligen syns. Inte bara i ansiktet, utan i hela kroppshållningen och utstrålningen. Glädje, frustration, rädsla, smärta, ilska eller lugn, det spelar ingen roll, alla karaktärsdrag är lika fina, på något vänster. För att inte tala om nervositet. Det finns inget häftigare än att titta på en människa som är nervös. Inte konstigt att det var svårt att slita blicken från Farmenkillen som stod bakom oss och bet på tröjan och hoppade upp och ner.

Idag i Mantorp så fick man definitivt se alla dessa sinnestämmningar, och det var väldigt underhållande! Glädjen och lugnet i Farmen efter att äta sig tillbaka i matchen, gå om och sätta de verkligen avgörande lägena. Frustrationen och ilskan hos Mantorps spelare när de tappade sin fem-måls-ledning (hur stavas detta?!) och tvingas till en förlängning. Pappa och jag disskuterade vad som hände, vad som avgjorde matchen. Efter att ha utbytt några få ord kom vi fram till det. Lugnet i Farmen. Vid fem måls underläge, två måls ledning, oavgjort resultat, hela tiden samma lugn och metodik i spelet. De hade spelare som vågade kliva fram och som fortsatte satsa när det gällde som mest. Ett bra exempel var Jonatan Wilhorn (9 mål förövrigt) som är i stort sett borta i hela andra halvleken kliver dit och sätter enkelt de två första målen till de LUGI-färgade i förlängningen. Eller när nummer 67, Anton Roth sätter det sista målet under ordinarie tid med ca 2 sekunder kvar, imponerande. Jag tror att det beror på, rätta mig om jag har fel nu. Men jag är övertygad om att dessa killar har spelat många matcher som verkligen är viktiga förrut, så som USM, JSM och till och med Elitseriematcher. De har rutinen att tro på sitt spel även när det är pressade, även fast dom är så unga (för dom kan inte varit speciellt gamla!).

Mantorp blev så stillastående i sin fem måls ledning, ingen vågade kliva fram och fortsätta hålla tempot uppe. Sen löste de ju inte heller den mer eller mindre trepunkt som kom i andra. Jättesynd tycker jag verkligen! Speciellt med tanke på hur bra det såg ut i söndags. För då såg jag ingen annan utgång av detta kval än att Mantorp skulle gå upp, ärligt talat. Leder detta till en gemensam stor satsning Mantorp / RP mot Allsvenskan?

Slutresultat 32-33, efter 14-13 i halvtid. Grattis Farmen till division 1!

Pissbild, men iPhone och zoom i en sporthall med dåligt lyse och folk som rör sig hela tiden har nog aldrig varit en bra kombination..

Igår.


Blev ingen kväll där jag somnade kl22 igår, som jag planerade. Utan typ 5 minuter efter att jag publicerade det så fick jag ett sms som löd ungefär "Kom hit och umgås med mig?" och sen två minuter efter  det (jag hann förövrigt inte ens svara på det första innan) "Du kan inte somna innan 22 så många dagar i rad Lisa, sånt går inte för sig". Älskar mina stalkers, hahahah.. Så jag begav mig hem till min lätt störda vän istället, vilket var riktigt roligt. Förutom dom 12 minuterna av ren panik det tog att cykla hem när det var asmörkt..

Judit och Judit

Bästa tvreklamerna någonsin ungefär, Judit & Judit! Sista är ju lätt klockren.


Till the world ends

Sävehof - Skövde, damhandboll när det är som bäst, faktiskt. Satt där vid 10 sek kvar av matchen och oavgjot resultat och sa "Hoppas nu inte att Jamina Roberts avgör!" högt för mig själv. Ungefär 5 sekunder senare blir det en riktigt snyggt mål i klykan. Vem sätter dit det om inte Jamina Roberts liksom.. Hade mycket hellre sett två förlängningar!

Piss-FBK, sluta vinna, och sluta leka med SAIK. Kom igen SAIK och vinn för helvete SM-guld. Vissa vart det norrlänska skåpet ska stå liksom, annars kunde ni låtit bliattslå ut Luleå. Säger jag när jag själv inte ens hade mitt lag med till slutspel.. Fröööööööölunda (måste sägas med rätt inlevelse och betoning på det utdragna Öet), var dåliga i år, punkt.

Annars har jag kört bil i idag. Blev säkert en timme i alla fall. Motala tur och retur med en ganska rejäl extrasväng på vägen hem. Gick rätt bra och det är askul, vad mer behöver jag säga? Jo juste, att jag nog ska plugga lite teori, har hört att man måste det.

Förövrigt så är det fortfarande endel som är upp och ner, vilket är jobbigt. Men det kommer lösa sig och jag måste ta ett beslut. Trotts allt så måste man göra det man tror på, och det har jag inte tagit ställning till ännu. Så beslutet kommer när jag är redo att ta det, bara alla kan förstå det. De som känner mig vet att jag aldrig någonsin tagit ett förhastat beslut, så varför skulle jag göra det nu när det faktiskt är viktigt. Jag tar visst emot all hjälp jag kan få, men bestämmer i slutändan, det gör jag definitivt själv.

Nu ska jag nog sätta på Spotify i tvn och bädda sängen, det är ju trotts allt lördagkväll. Haha men med tanke på min enorma trötthet på kvällarna två dagar i rad så lär jag somna kl 22, definitivt.. Fast man går ju upp skapligt då i alla fall. Och man får ju, nåja, en del gjort i alla fall. Får se om det blir handbollstittande i Mantorp imorgon. Vill ju egentligen ha en garanti på att Axnér är med och spelar då, men det kan man väl inte få antar jag.. SMACK

Maskinen – Bränner

Sun is up

Känner ju pressen att blogg nu va!!

Idag har jag:
- Gått upp alldeles för tidigt med utsikt genom fönstret att det faktiskt  r e g n a d e..
- Haft handboll på morgon i skolan, var klantig och fick en boll i ögat och sen blev det ingen mer handboll.
- Kom på att jag verkligen är dum i huvudet och lite smått rubbad. Alltså på riktigt.
- På franskan så gjorde jag en fransk blogg. Länkar när jag är mogen för det, HA.
- Varit så jävla nervös att jag fick ont i huvudet. Det kan inte vara normalt!
- Tränat handboll igen.
- Ätit taco och duschat.

Värd dag må jag säga, för nu går mina ögon i kors. Det är inte så lätt att skriva då tyvärr.. Imorgon blir det nog en snabbis till skolan ändå. Hade studiedag, sen hade vi inte studiedag och nu vet jag väl varken ut eller in. Drar till skolan en sväng, och sen åker vi nog vidare mot Norrköping för en spontantripp. Spontant och fruktnsvärt rändom!

Nu ska jag dricka mjölkoch läsa lite i boken jag för tillfället läser. En flickfotografs bekännelser, Bingo Rimérs självbiografi. Haha, helt klart skön kille. SMACK

Inna – Sun Is Up

18 år

Så vuxet det låter, inte sant. Äntligen är jag redo för att köpa trisslotter. Hihiiiii
Fick nog världens kanske finaste sång i natt, tack mina gamla vänner från PM-tiden eller ja, nästan framför allt några stjärnor i gamla ef för det! Får se om jag laddar upp den på fejsan sen kanske..  Saknar dom redan lite faktiskt, i alla fall några av dom.

Förövrigt en väldigt trevlig födelsedag. Stort tack för alla gratulationer! Skriver något bättre imorgon, lovar nästan. SMACK

RSS 2.0