1990-talet :)

Du minns allt detta om du föddes under 1990-talet:


Minns du...

-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies

-när nikelodeon var på hela dagarna-att det var läskigt spännande när madicken hoppade med paraply

-pokemon och digimon

-när man spelade kulor på skolgården varje rast

-när Britney Spears och Spice Girls var det enda folk lyssnade på

-när man fick Hitz for kidz i julklapp

-när man tog med sig freestylen och en trave CDskivor istället för iPoden

-när Pippis pappa var fångad av pirater

-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program

-och alla fajter om bästa delarna

-när tamagutchi var allas bästa vän

-"I'm a tamagutchi, and I can make you happy..."

-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"

-"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"

-"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"

-"boom boom boom boom, I want you in my room"

-"Mama mia, here I go again" alla låtarnas melodi utantill

-tiden innan harry potter

-när du såg din första harry potter bok och tänkte att den kommer jag aldrig orka läsa

-när lattjo lajban var veckans höjdpunkt-att "mojje och mimmi" förut var "nicke och nilla"

-första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om Superduperkillen

-du kommer ihåg melodin till superduperkillen och delar av texten (han är min superduperkille, bara min. Han är den som jag gillar bäst)

-att du växte upp i tron på att madicken, emil, lotta, pippi, alla barna i bullerbyn m.fl fanns på riktigt

-när det var jojo-period och alla övade in tricks-när inte disneychannel fanns, eller iallafall inte var upptäckt

-Creep School, Aahh! Riktiga monster!,

- Arthur med Signaturmelodin "hej, hej, vilken underbar dag det är, om man kan vara den man är, och alltid leva tillsammans, vi säger hej, hej..."

-när du läste "Så funkar det i skolbiblioteket"

-när piggelinglassen kostade 6 kr

-och sandwichen 10 kr?

-och framför allt, minns du när det blev år 2000 och alla vuxna sa att du hade tur som fick uppleva det, men du tyckte att det kändes precis likadant som när det blev 1999?

Hahaha gonatt :) !

Ligger i sängen och är trött..

Hemma från träningen nu då. Har hunnit käka pizza också iof... Idag blev det först att löpa den nya rundan, förbi hemma hos mej, wihiiii.
Sen så körde vi box i en o en halv timme. Alltid lika kul att få slå lite. Det är verkligen nåt för mej, hehe.

Men nu är det väl bara att försöka sova oc´h tagga inför morgondagen, vilket innebär ett gymnasium fullt med även 2or & 3or. Hjälp. Vi får hoppas att dom är snälla mot oss. Men somsagt, sova. Hoppas min mentalsjuka väckarklocka inte stannar inatt igen. Palla det liksom..

Sovgott, det tänker jag göra. Gonatt! :*

Gymnasiestart

Alltså jaa!
Idag har jag då gått första dagen på gymnasiet, hur moget låter inte det bara! Samhäll/idrott - handboll på John Bauergymnasiet för dom stackarna som har missat det.
Dagen började kl 09.00 med total förvirring. Eller inte då kanske, men 20 min innan, det var nämnligen då man fick se sina klasser. En klass med bara fotbollspelare, en med hockeyspelare, ryttare, friidrottare och golfare & sen min klass med handbollspelarna, innebandyspelare och så några fotbolsspelare. Min klass verka vettig iaf. Allt skönt det. Vi är 8 tjejer och 22 killar, men nästan lika bra det, skulle aldrig vilja gå typ frisör. 30 tjejer i en klass, usch vad mycket skitsnack..

Ne men sen iallafall så satt vi lite i grupper och snackade, käkade, fick ut våra datorer, snacka lite till och sen fick vi börja med ett "projekt" vid namn Drömyrket. Så jag har faktiskt varit duktig och ringt till en sportjournalist idag. Det roliga var att när jag efter själva intervjun tackade för att han tog sej tid, så säger han. Vart är du ifrån, för jag känner igen ditt namn! Haha jaa du har spelat handboll mot mej svarade jag då. Ja men jaha då vet jag ju vem du är. Hihi alltid kul :)
Jag har ju faktiskt varit omnämnd i hans sportblogg en gång, typ den 1 april ;)
Klicka här!

Nu ska jag dra ner och träna två timmar. Ha det fint!

Hur gör man?

Känner att hela bloggen behöver frächas upp lite om det ska bli tal om nån comeback.. Men för det behöver jag starta photoshop, och frågan är om jag orkar med det. Kommer nog förresten inte ihåg hur man gör. Eller vafan, hur svårt kan det va. :) Frågan är bara vilka färger bloggen ska få gå i, och om jag kommer ihåg hur man redigerar själva layouten på bloggen. Well well, med tanke på det så är jag inte sysslolös idag iaf. Som om jag skulle varit det annars.

Lisa sumerar sommaren......

Jahaja, jag hade tänkt o blogga nu.
Men whaaaat???????? Vad händer? Lisa bloggar? Precis.

Hur fan börjar man ett inlägg när man har 1000 saker att berätta, max 10 man vill/orkar ta upp i bloggen. Hehe! Senast jag skrev var den 21 maj. Oh my...
Då skulle jag till Hallsberg. Så därför ägnar jag endel av mitt inlägg till just, Järnvägen Cup. Gruppen vann vi, med vinst över bla AIK & Östersund. Vidare på söndagen var det kvartsfinal mot (rätta mej om jag har fel) Tyresö, ifrån huvudstaden. Där spelade vi askalas och trollade till oss en sudden death som vi sedan vann. Med mål av, hör o häpna, Lisa Holmström. Enda skottet på hela matchen från moi. Men kom det vi rätt tillfälle eller kom det vid rätt tillfälle? Det är frågan.. Glädjen var total (eh ehm, nörduttryck) och vi skulle få spela semi, i som jag har glömt att nämna a-slutspelet. Där åkte vi tyvärr ut mot BK Söder, ochså från huvudstaden. Men vi hade iaf fått ett rykte "Dom där randiga jävlarna som är stenhårda" Wohooo! Och vi kom faktiskt 3:a bland alla a-flick lag (92-93) Inte helt fel!
Kvällarna spenderades väl som vanligt med en hel del flams, men även kubbspel och grillning. Men istället för pizzatraditionen på lördagskvällen så blev det iår kinamat. Love it!

Sen så har jag ju också slutat nian! Tänka sej vad tiden går fort.. lol
Avslutningsmiddagen var trevlig. På kvällen sen kom klassen till mej och vi fixade vagnen, som förövrigt var finast.
Sen upp tidigt på fredagen för att bege mej till en handbollskompis som går frisör för att fixa håret. Tog lång tid och blev hur fint som helst. Ett helvete bara att det bestämt sej för att regna. KUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En promenad på 10m till bilen och lockarna var nästan förstörda. Efter en ännu längre promenad till kyrkan i led med klassen så var dom förstörda... Men innan det hann vi vara i aulan ett tag, sjunga lite, en massa stipendier som delades ut. Väl i kyrkan så fick vi våra betyg & sjöng vi mer, så nu går det inte en gång när jag hör "Movin on" utan att tänka på skolavslutningen.
Avslutningsfesten på kvällen kan väl inte beskrivas bättre än att det var hur kul som helst!

Morgonen efter festen fick man sin förtjänta sovmorgon. Typ alla utom jag. Då fick jag istället gå upp tidigt för att infinna mej på en buss vid 10.00 för en tripp till Frankrike. Efter 27 timmar i buss var man framme i Taizé. Där befann jag mej i en vecka, en mycket trevlig vecka. Bättre än förra året till o med.

Vad jag har gjort mer på lovet:
- Tränat försäsong utan boll sedan slutet av maj. Löpning & fys.
- Varit i Viken en vecka med Sara, jättekul!
- Uppsala med min far, det blev ca 70 mil på ett dygn. Kanske inget att rekomendera, men det gick bra iaf.
- Linköping och "shoppat"
- Lite tjejkvällar här och där
- Randomresor till typ Motala, Mjölby & Skänninge o så rätt många gånger.


Fin sumering av sommaren..

RSS 2.0