Usch, förlåt vännen
Hm hm hm... Ja tror inte att jag och min blogg kommer så bra överens. :/ Inte det att vi inte förstår oss på varandra, utan mer det att... Jag tar mej aldrig tid att umgås med honom ( joooo, det är en han! min blogg är en kille! en kille som älskar rosa, lite gay, men so what, jag kanske vill ha en gaykompis )
Vet inte vad felet är egentligen, för jag sitter ju vid datorn o så.. (a) Hahaha, kanske lite för mkt i mellan åt till & med. Men inte bloggar jag för det, nej då.. :( Beror nog mest på att jag inte kommer på något att skriva om.
O ja har en känsla av att jag inte får fler besökare av att skriva om vad har gjort i skolan om dagarna. O.o Har jag rätt? Yeah right. Jag misstänkte det..

Så vad skriver man då om för o få fler besökare, jo mode verkar ju vara det stora. Men varken kan ngt om mode eller är direkt intresserad av o lära mej. (a) Det som är snyggt och som jag tror jag kommer trivas i o använda, det köper jag. Så är det liksom. Sen om det är modernt eller inte, det känns som det är av mindre betydelse, faktiskt. Sen så kan jag ju ioförsej inte säga att jag är helt ointresserad, för snygga kläder, det vill väl alla ha, inte sant?

Så, jag ska börja med en ytlig skönhetsblogg. En blogg om det senaste modet, dom snyggaste modellerna, det nyaste sminket o såklart, får ju inte missa det viktigaste. DAGENS OUTFIT bilderna, varje dag fota kläderna, skriva var dom är köpta och hur mycket dom kostade. Det är min nya grej, min blogg ska få gå i extreme makeover för o klara det. O det blir jättebra.

Skulle inte tro det.

Min fina, bästa, underbara, söta blogg (som är en kille!!!) är en blogg om..... bara mej.


Ha de bra.

puss.

F92/93

Igår blev det vinst mot IK Nordia, ett lag vi aldrig mött förrut.
Rejäl vinst blev det också. Hela 27 - 9. Varav nummer 14 stog för 4 av dom. (Y)

Förra helgen så spöa vi också Irsta 94, ganska rejält då okså, med 24 - 15. :) Även då stog nummer 14 för 4 mål.

Så numera leder vi serien.

TABELLSP VOF+/-P+/-
1. Vadstena HF 92/93430192 - 44648

Det är ganska så asbra med 48 plusmål på fyra spelade o "bara" 3 vinster.

I helgen är det nog ingen match. Damerna har däremot hemmamatch på lördag, det måte man ju se.
Sen så har F98 2 matcher på lördag. Då ska jag kolla på iaf en av dom. Amanda söta lillasyster som har varit o hejat på oss istortset varenda match spelar, o då är klart man måste kolla! :D

Bääääääääd ^^

Usch jag känner mej dåligt.
Jag är verkligen dålig.
Jaha,
på vadå då.
Jo.
Blogga.

Liksom.. Egentligen är det ingen mening o blogga när det typ är 2 som läser den. Men det är väl inte därför jag gör det heller. Egentligen. Jag tror nog faktiskt jag bloggar för ja gillar att skriva. Orginellt?! Nejva, men det är ju därför det är så lätt att skaffa blogg, att skriva i blogg och att besöka bloggar. Intresset ligger ju i betraktarens ögon. O mitt intresse råkar juvara just o skriva. Tack (F) till den som kom på bloggen. En stor puss förtjänar du!

Sitter just nu o pluggar franska fraser.. Går väl lite sådär. Men har bestämt mej för att jag SKA lära mej franska flytande, så det så. Ser gärna att jag får byta ut 2 h engelska i veckan till 2 h extra franska om man sgr så. :P

Spelades också USM i Linköping i helgen. Gick väl lite sådär det också. Vann en av fyra. Men vi spelade ju bra mot gruppsegrarna, Gustavsberg som var rätt så duktiga, iaf. :)
Vi är vidare till steg 2 8-9 november, o sen finns det bara steg 3 för oss. Det hoppas jag att ALLA är inställda på.
Blev väl bara 6 mål i helgen.. På 4 matcher. Inte sådära jättebra de heller... Men fick la ca 7-8 straffar med mej för riv o slit i mina stackars armar. XD Inte för jag fick slå ngn av dom själv, men ändå.. :P

Nu ska jag ner te la city o inhandla ngt o käka till mitt älsklings program som har säsongspremiär ikväll.

BONDE SÖKER FRU 2008.

puss.

My week

Hallo, längesen igen va... Klara ja en vecka med seriösa inlägg varje dag? Knappast.. ^^,

Hm, vad har hänt sen sist då..

Torsdagen : Tränade på kvällen. Sjukt rolig träning. Bara löning o skott hela tiden. :D
Fredag : Vet inte , körde 100 m på idrotten iaf. ^^
Lördag : Spelade match i Lindesberg. Torskade med 15- 7. Målsnålt utta sjuttan.. Haha inget mål. Men å andra sidan. Får man ett enda inspelsförsök på ca 30 - 40 minuters spel, jaa då gör man troligen inga mål. O utan anfallsspel vinner man heller inga matcher... Men så äre det. Nya tag! Kollade även på herrmatch.
Söndag : Kollade på syrrans match i Ljungsbro, där dom också fick däng..
Måndag : Fysikprov, gick la helt ok. :) Träning på kvällen.
Tisdag : Träning & skola, skolfoto. Fy! Sprang också 2000 på livsstilen. Gick ju inte asbra, fick 6 p.. Men jag tror jag har 63 nu iaf. :)
Onsdag : Jaa, har la inte gjort alltför mkt idag? Skola o så.

Imorrn ska vi ha styrketräningsteori på idrotten, o sen tror jag vi ska bli uppdelade två o två o göra ett styrketräningsprogram. Det ska bli nice. (Y)

I helgen blir det att spela USM i Linköpig. Ska bli roligt. :)


United vann igår med 3 - 0 mot Ålborg. Bra bra. Mål av Rooney o Berbatov x2


Sen så har jag slutat kolla på Idol, min bästa åkte ju ut så...


puss.

RSS 2.0