Edward Cullen IN THA FUCKING LINKÖPING

På tal om mycket annat och lite om fantasifilm så tro fan att vi såg Edward Cullen på rese igår. Kollade till och "fan shit han var lite lik Edward"
- alex alex, kolla, lite lik Edward, asså lite? Kolla då!
Kollar noga.
- ÄÄÄÄÄE MEN FYFAN JÄVLAR I HAVET VAD LIK HAN VAR?!?!?! (okej man ska inte svära, nödfall!) Med Raybanglajjorna på och så blå skjorta satte han sig och bara såg helt chill ut i solen på en såndär sandlåda. (Bara just den lilla detaljen att han inte glittrade gjorde gjorde ju bara att han inte var någon vampyr.. Kunde ju blivit spännande annars. Hej sidospår, back to reality.)

Varpå Alex drar upp sina egna Raybans och tilläger lite försiktigt "Ja men alltså man måste ju matcha?" och lägger till världens angelface på det. Tycker det var riktigt synd att hon inte använde sin så väl inövade raggningreplik.. "Hello, my name is Bella. What's yours?" Då hade jag garanterat avlidit i skrattkramper alterntivt ramlat framför tåget..

Vi gick på pendeln som vanligt. Stannade tåget i Vikingstad och vi var väl uppe i djup disskusion om denna mystiska människa. Utanför fönstret kliver vem om inte Edward av tåget. Alltså nej han gick väl inte på? Herregud mitt andranamn har aldrig varit diskret och det lär det aldrig heller bli, men hoppas han inte hörde oss. Haha, eller han får som så många andra skylla sig själv.

På tal om att skylla sig själv så. Pimpim skulle sitta rätt fint nu till kvällen inte sant.. Man blir ju NÄSTAN alltid lite för pigg av socker förvisso. Synd!

All that she wants

Vaknade för en stund sedan upp ur min ofrivilliga powernap. Pigg och utvilad? Aaae fyfan skulle gärna sova något år till sådär. Elle okej, vi säger typ, 6 dagar? Mmm, bra.

Nationella engelska i morse, gick la rätt bra tror jag. Eller alltså, jag fick ner ungefär rätt antal ord på pappret och jag hoppas i alla fall att det var hyfsat samband i texten, jag vene riktigt, engelska har aldrig varit min grej känner jag. Kanske skulle ta och bli as grym bra på det? Sitta här i min ensamhet och plugga glosor och kolla på engelska serier och snacka i skype med utländska randoms och.. jaa vad fan kan man göra mer, typ skriva uppsatser. Alltså nej, jag tror inte det va. Kom just på att det är ju tre timmar engelska imorgon och jag ska ha läst färdigt en bok tills dess. Och så mycket kan jag ju säga utan att avslöja för mycket, att.. Det är jag inte riktigt klar med. Inte riktigt, men, nästan. Jag tycker ju om Narnia, på film, för fem år sedan.

Slutade jättetidigt och drog med några lama kvinnor från älvis retardklass och tog ett varv på stan. Hade tänkt hälsa på antingen på Ljunkan hos Amanda, eller Katedral hos Alice. Men nejdå, så blev det tyvärr inte. Nästa gång Amanda, då kommer vi förbi, så det så.

Öhm, franska på eftermiddagen och det gick väl, aaao, ungefär lika bra som vanligt. Greys hela vägen hem, så shit det gick fort hem alltså.

Turn the lights off

Rätt lycklig nu när mitt mellanslag fungerar relativt felfritt. Den har blivit jätte känlig också, det är riktigt bra. Kul att det har blivit som en liten följetong.

Prov på förmiddagen och det gick ju ändå ganska bra! Hoppas att jag i alla fall får g. Kan ju säga att det i så fall är ett framsteg från förra dataprovet.. Ha.. Ha.. Ha.. Kasst kan man säga för det är precis vad det är.
Hälsa sen och socialpsykologin gick verkligen framåt. Helt sant påstående till och med.

Aae men graden träningsvärk bara stiger, så ska dra mig neråt staden för att bättra på den liksom. Ska bli mysigt..

Har hittat helt sjukt mycket sköna bilder dessutom. Vi börjar med en lätt. Kan bara se framför mig hur stackars människan bara försvann. Hahahahahha.....

Störd-tjej_17

I. Am. Still. Alive.
Jag överlevde första träningen, utan att nå mitt mål dock.. Vene om det är positivt eller inte, haha kanske mest positivt. Det är ju fan äckligt att spy, liksom när man känner att magsäcken bara drar ihop sig och pressar upp det sista lilla/det man inte har i magen. Varför beskriver jag detta för? Äckel-Lisa.
Bra humör är jag på nu, jag ler som en liten kinesturist med liiiiiite för stor systemkamera framför Fontana di Trevi eller Eiffeltornet. Sjuk men sann liknelse. Shiet att jag kom på den själv. Haha, jag är sjuk men sann.

Dags för nattamackan sen time to sleep. Känner att det här inlägget kommer spåra totalt annars. Hög på, jaa jag kommer inte ihåg vad jag menar, men endorfiner eller nåt kanske? I vilket fall kommer jag ha träningsvärk som bara den imorgon, lovely. Jag längtar efter min underbara säng. Smile & godnatt.


It was so easy that night

Måndag, 18,4 grader ute och jag är segare än någonsin. Nästan segare än mitt mellanslag. Fyfan jag behöver en kram så jag inte ramlar när (inte om utan när!!!!!!) jag somnar stående.
Matte imorse, jag trodde att jag var på gång att fatta andragradsekvationerna på riktigt, observera att jag skrev trodde. För jaa, mm, aah, ääe vi lämnar det. Gick lite för bra så att säga. Sen andragradsfunktioner, samma sak fast olika namn? Icke.. f(x) funktionen av x, vilket betydde y? Simpel matte? Totalt ologiskt skulle jag säga.

Svenska sen, och nya grupper. Fattar inte hur jag lyckas, men jag har alltid fått en bra grupp, alltid! Hahaha psykklass.. Bäst på jb dessutom, utan konkurrens. Min dator blev som vanligt utsatt av facerape och har varit inlåst på toan två gånger. Stackarn, jag blir förvånad om han (mm min dator är en han) inte har traumatiska upplevelser i sitt minne. Han kommer behöva gå till en kurrator jag lovar. Eller aah, först till datagubbarna på it. Men det blir när matte har samlat sigtillräckligt för att gå dit. Mmmm.. Just det.

Sådär, ska nog svepa någon liter mjölk och sen dra mig ner mot sporthallen. Årets första träning på försässen. Årets mål: spy före, under eller efter någon av dom 200000 träningarna. Fan jag är 17, dags för det nu, kasst annars! Yes, allt blir så mycket roligare med störda mål. Är ganska bra på att hitta på sånna, känner jag själv.

Medans jag är iväg kan man ju kolla på "bilddagbokens snyggaste hår 2009". Så pinsamt, HAHAHA fyfan vad jag garvar. Hjälp...

Camouflage art




ph: http://www.moillusions.com/2009/08/emma-hacks-camouflage-art.html
Riktigt snyggt gjort, och vilka mönster sen! Snacka om kreativitet.

Träningsvärk..

Mitt C på datorn fungerar bättre än någonsin nu igen. Något positivt. Värre är det med mellanslag.. Haha bra jobbat duktig idiot, den vill liksom inte fastna, får försöka komma på något. Annars är ju superlim en rätt så kreativ lösning. Lyckas med det mesta nu för tiden känner jag, dock kanske det inte är så positivt. Snarare onödigt och riktigt klantigt.

Skolan var som vanligt. Engelska som var okej sen hälsa och det var liksom också okej. Pluggade till provet vi har imorgon istället för idrott imorgon. Låter som sluta tidigare i mina öron, haha det gillar ju vi lata jävlar.

Slutade lite tidigare idag också, så det blev stan en sväng med Tim. Bedömde folk och fick in psykologin i det. Tror inte att ens fördomar är så himla fel alltid. Till exempel killen som försökte bränna av en kardborregrej på stadsbussen. Då saknas det ju helt klart något i skallen.. Mycket riktigt så var första intrycket att han gick på IV, vilket ju verkade vara sant.. Lockade ju faktiskt inte ens så mycket med glass på stan när det regn/snöar in i jackan.. Hallå det är april, (jag har varit 17 i 20 dagar). Gick ner till rese och väntade in tåget med tetris, eller jag spelade inte men jag kunde ha gjort. Alltid lika trevligt! Träffade lite kompisar till Tim där, så på tåget satt dom och drog repliker ur Monte Python, det har jag ju aldrig hört förrut. Haha pappsi och fishy (för dom som fortfarande inte har fattat vem det är så är det min syster) gör ju det ibland sådär.

Tillbringade en stund i Mjölby i min ensamhet, och jo, bara en stund räcker ju för att förstå att merparten är rätt efterblivna på det där stället. Jag säger inte att alla är det, för det finns förmodligen fler vettiga än konstiga. Bara att man lägger märke till dom lustiga, perception ni vet. Men nae, jag skulle inte gå om kring i rosa mjukisdress och högklackat, inte ens i Mjölby.

Kvällens planer. Plugga lite till morgondagens prov då, och så blir det självklart att kolla på kvällens hockey. Hoppas på samma spänning som igår, och framförallt samma utgång som igår. DIF

Eskilstuna.

Kommer fan i mig knappt ihåg när jag var så här trött senast.. Helt slut i kroppen. Varit i Eskilstuna och spelat tre matcher, och tyvärr har väl ingen vidare handboll producerats från min sida. Vi tog med oss tre förluster hem, och det har åter igen påmint mig om hur mycket jag verkligen hatar att förlora, tja...

Lärare - elever matchen var ju rätt underhållande. Vinst för eleverna för första gången sedan typ 87:orna gick i nian. Det var ett tag sen det.

Sitter och är nervös. Djurgården - Hv. Fan spännigen kan man väl inte klaga på. Heja djurgårn!

Dancing with tears in my eyes

Bland dom bättre känslorna i världen, nyduschad. Pricken över i:t hade varit nybäddad säng och sovmorgon. Men njaae va. Kanske kan lägga ordning täcket lite och flytta kuddarna till rätt ände av sängen, det skulle ju inte vara någon lyx direkt. Men sovmorgon, inte ens nära. Upp runt kl 05.00 sådär. Riktigt riktigt underbart, ingen är gladare än jag!
Håller fortfarande på och nysersom en liten bebis, börjar bli täppt också. Alltså jag ska inte bli sjuk, det är det inte ens frågan om. Försässen börjar ju nästa vecka, och varje torsdag kommer det att vara boxing, core eller step. Helt galet kul, boxingen med laget har man riktigt saknat. Längesen man fick slå lite ordentligt.

Buss till Torshälla imorgon då, kommer inte riktigt ihåg hur långt det är. Ligger väl nästan vid Eskilstuna och där har jag ju varit och mött Eskil i år i alla fall. Men det tar ju en stund. Naae nu ska jag vara duktig och krypa ner i sängen för en god natts sömn. Ställa klockradion och mobilen först bara..

Puss godnatt beeeeefs.

Nya bild på Alex.

Mhmm, jag fyller fan 6227 dagar idag. Det är ju ganska galet om jag får säga det själv.. Känner att jag kommer nysa snart och det är ganska så opassande för det är ju inte så mysigt direkt. Haha men fan vad det kliar i näsan. Undrar om jag är allergisk mot älvkungen? Skulle inte vara så konstigt i och för sig. Förvånar mig inte alls.

Efter lektionen är det dags för käk, och sen ska vi till gymmet och biffa till oss, Alexandra och jag. Slutar ju som bekant klockan 11.15 idag.



Mjaaow måndag

Började fan dagen idag med att piggt hoppa upp runt klockan 6. Öhm, idiot? Ae men det var ju fint. Orkade inte fixa mig med tanke på att det var träning, trodde jag, men så blev det inte. Hann käka en skapligt rejält frukost ju, överdrivet nyttig müsli, mackor och min älskade apelsinjuice.

Ingen handboll på morgonen då. Hälsa istället och det var också roligt. Svenska sen, kul det med. Eftersom vi hade hälsa så är jag ledig på eftermiddagen imorgon för killarna är iväg och spelar skol-SM slutspel. Vilket jag ska göra på onsdag. Skillnaden är att chilljävlarna åker kl 8.30. Vi åker 07.00 FRÅN LINKÖPING! Jag menar vad är oddsen?! HUR äckligt är inte det.. Tur att man faktiskt gillar dom ändå, även fast dom alltid har så jävla tur.

Får se om den ledigheten leder till en sväng på gymmet och ev en snabbis tur ner till stan.

Nu ska jag dra mig ner mot sporthallen och det ska bli bra.
Hejdå.

Don't stay

Det är söndag.
Sitter i köket mitt emot min faster. Vi har ett litet minilan här medandra ord. Hon kom hit halvt förtvivlad och kunde inte komma in på sitt Farmville på fejjan. Jag lyckades fixa det och hon vart lycklig. Nae, men så fort hon har skördat färdigtoch allt sånt där så ska vi spela nå roligt spel mot varandra. Hon har väl suttit och grejet i sådär tjugo minuter / en halvtimme. Herregud, haha nörd.

Kollade på handbollen på tvn igår Eslöv- Skövde, sm-semi. Vadstenatjejen Johanna Blom spelade i alla fall en stund för Eslöv. Känns ju coolt att man känner igen henne och sådär. Syrran har ju haft henne som tränare, och jag har haft hennes kille som tränare i ett år. Det året jag började spela m6 till och med. Gamla tider. Typ hmm, haft Pontus och tränat med a-laget i två år, och före det Henke i ett år, och ja före det hade vi Lasse i ett år.

Hockeyn igår var ju fan. Äckliga HV. När till och med jag hoppas på DIF har det ju gått rätt långt liksom. Men fan Djurgården är bra, förtjänar verkligen att vinna!

Får tjata vidare för nu vill jag krossa faster på biljard typ..

Lördagsmorgon i sängen

Mm, vaknade förnågon timme sedan och känner mig helt mosad. Ingen som helst anledning till det. Eller det är ju inte riktigt sant, jag vaknade ju ca kl 06.15 av min förbannade mobil som jag hade glömt att stänga av alarmet på. Då blir man ju glad.. Mest panik, vafan är det för dag? ÄR DET SKOLA IDAG?!?!?!?! Kom aldrig fram till något svar utan tänkte, ääe fan då skiter jag i det isånnafall. Godnatt.

Annan läskig grej är att jag inte ens kommer ihåg att jag la ihop datorn igår kväll? Låg ju med den i sängen och snackade på msn, en vanlig kväll med andra ord. Kommer ihåg att jag var jävligt trött, och att jag i alla fall sa godnatt till typ en jag snackade med. Hahaha, så jäkla fail.

Men nae, nu ska jag och mitt lilla sängsällskap gå ner och käka frukost. Kanske inte samma dock. Känner mig inte allt för sugen på kattmat.

Turn the lights off

Ni borde gratulera och berömma mig för veckans fina uppis. Tillbringat en hel del tid sekretariatet i sporthallen. Liksom när DJ Liijzaah leker loss finns det inga gränser på musiken. Det har aldrig spelats så bra blandning där, det kan jag garantera. Jag menar från Nightwish och AC/DC till Britney och lite Rolandz. Det var kungligt.

Skolan har varit så där lagom. Lagom mycket att göra, lagom mycket människor, lagom chillande i sofforna, lagom kaffe, lagom roligt. Fan sen när blev JB ett torrt lagomställe. Ska det vara så ska det vara ordentligt. Fullt ös hela dagarna, + överdrivet mycket skratt på det. Okej, det sist nämnda är faktiskt redan uppfyllt.

Idrotten idag var så rolig så. Haha, min klass är damp men så himla skön.

Alltså med min minischizofreni och allmänna förvirring så kommer jag inte ihåg så mycket mer av veckan?
- ' Premiärglass på bosses.
- ' Stadschill med Alex.
- ' Jag har nästan tagit död på stackars Frida med endel pinsamheter. HAHAHA.
- ' Mer glass.
- ' Första handbollsträningen på år, med skolan i onsdags dårå. Inte hållt i en boll på typ två och en halv vecka. Dock inte så förjävlig träningsvärk som jag trodde? Bara endel i ryggen. Palla att det första man gör så fort man får tag i en bollen är att ösa ett hårt skott i väggen. Moget som en liten p12:a.
- ' Satt min fot i vikingstad för första gången i mitt liv tror jag.
- ' Tränat mina superskillz på volter på idrotten..............
- ' Massa massa massa skolhandboll. Förskräckligt trevligt.
- ' Sol och glajjorna på jag älskar det verkligen!
- ' Inget bloggande.

Klockan är 20.02, det är ljust och jag har inget liv. Tjohoo och hejdå.

In pieces

Slog precis upp vad namnet på nya införskaffade parfymen L'impératrice från D&G betyder. På franska betyder det i alla fall kejsarinnan, hoppsan så passande vissa saker kan vara bara sådär. Det är ju ganska häftigt faktiskt.

Varit en sväng i sporthallen och där trivs man ju allt. Skolhandboll och jag satt i sekretariatet med Mathilda och Cecilia. Trevligt sådär.

Skolan var ruuuwlig ju. Gjorde inte alltför mycket på förmiddagen, bara halva uppgiften ungefär.. Eftermiddagen, tjaaa hälsa. Var väl på allmänt bra humör = flams, och det blev ju inte bättre av mina bordskamrater/nypåhittade basgruppen. Hahahaha, stört störda, men sååå gulliga så............................ Inte kunde jag sova på bussen heller. Tack.

Your love is my drug

08.29, jag sitter i skolan och gör än så länge ingenting. Vilket jag hade tänkt att sluta med när mitt spotify hade hoppat igång. Lite synd att jag skrev det för nu provade jag att starta om det igen. Inte så oväntat så fungerar det självklart.
Vet inte vad jag är på för musikhumör idag heller. Kanske så pepp så Ke$ha skulle göra min dag bättre. Ska absolut prova det. Med Ke$ha – Animal i lurarna och så ska jag nu skriva om lagar och begrepp till datakunskapen. Jihoo. Eller så går jag in och chillar med min klass i vårat klassrum där dom har matte. Vilka hemska val man kan få såhär på morgonkvisten..

jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls

Har lugnat ner mig liiiiite, + varit en sväng i pizzalandet, närmre specificerat Rom.
Kom ihåg att mitt rum var stökigt när jag åkta, men när jag öppnade dörren väl hemma... Jävlar vad det såg ut, så illa hade jag inte ens föreställt mig det hela. Jag är verkligen obeskrivligt rörig när jag packar.

Dessutom har mellanslagtangenten på min dator fuckat ur totalt. Den funkar liksom varannan gång och det suger. Tänkte skriva ett par rader om trippen men orkar inte det för tillfället. Förlorade liksom all energi när jag såg mitt lilla kryp in. Det är ju inte allt för litet och detgör ju tyvärr bara saken ännu värre..

Haha fyfan, ont i halsen har jag också, dock har jag fått tillbaka rösten. Kan väl erkänna att det var lite spännande att låta som en hes pelikan i målbrottet varje gång man öppnade käften. Från fredagkväll till lördag kväll var den klart nedsatt. Nu ska jag sjunga något vackert i duschen, kanske förtära lite mat och sedan gå och lägga mig inför en lite för tidig morgon med start runt 06.10 sådär. Inställd lektion men duktig som jag är går jag dit och hoppar med en annan lektion istället. Med min riktiga klass till och med.

Ciaaaaao.

Vilken jävla SM final sen.



Jag är liksom inte ens besviken. Jag är bara så jääävla sur.
Återkommer när jag har lugnat mig och pluggat klart, okej.

Imorgon.

Igår var det sommarkänslorna som spökade och vi samlade lite tjejer hemma hos Elin. Efter att vi bakad scones (jag hjälpte till massor....... heeeeeehe tips från coachen serrni) gick vi ut och skulle upptäcka staden som vi lever i. Vi upptäckte att folk hänger på skolan jag gick på tills jag var 12. Hm, det var aningen otippat faktiskt. Där hängde vi och umgicks tills vi blev sugna på glass och begav oss till Östenssons. En ben&jerry rikare så satte vi oss på rådhustrappen och frös om rumpan. Men det var så sjuuuuuuuuukt värt! Jag längtar tills det blir varmt i luften och man kan sitta i gräset och mysa halva nätterna.

Varit sssschtek och glidid runt i Linkan med min syster idag. Det var ju riktigt trevligt faktiskt. Införslaffade en ny vårjacka, ett par jeans och en bus spray. Hon är ganska bra.

Jag lider faktiskt lite med LHC ikväll.. Men det var göddig match. Fernholm hade definitivt matchens tackling och allas våran Martin Laumann-Ylven. Slänger iväg Hävelid för att själv få slå på DIFare. Så jävla king han är!

Jävla HV vann och det tycker jag inte om.

2 dagar, 15 timmar, 26 minuter och 33 sekunder

Min uppis är bra, sssch tyst.

Hos Amanda var det riktigt trevligt, var så längesen. Nu hittar jag till och med i Ödeshög, det är ganska bra kan man tycka. Hehe.. Vi chillade mest hela tiden och så kollaed vi på New Moon. Det är helt klart värt!

Hockeytime igår, HV - SAIK och utgången av den matchen stavas F-Ö-R-J-Ä-V-L-I-G-T. Fyfan det var piss och jag slog soffan, hårt. Att LHC vann var däremot bra ju.

På kvällen bestämde vi oss för att göra något oväntat, impulsivt, så som jag älskar det egentligen. Alex och jag gick ut kl 23 i våran lilla stad och gick runt i två timmar eller något. Sorgligt att vi inte träffade en enda jävel dock. Höll på att dö en gång, vi gick på gågatan och det kommer en bil. Vad är oddsen, hjärtklappning.. Som tur var fick jag se att det var en securitasbil. Haha till det roliga hör att ingen av oss är väl alltför tuff i mörkret så, när jag gick utanför dörren ringde jag henne så vi snackade tills vi möttes. Och när vi skulle gå åt olika, jajamen, första ringa upp för o sen om det funka. Det är bra att hon har Telia. Kostade mig exakt 69öre, och det kan hon ju vara värd. :)

Happy sunday

Det är ganska varmt ute, så därför sitter jag inne i soffan. Det är Ungern - Sverige damhandboll på tvn och jag blir imponerade av Isabell Gulldén. Vilka galna inspel, och sen frikasten var fint. Men det har jag också gjort förvisso. Bara det att mitt satt i kryllat. Nana nana nana.

Ikväll tar jag faktiskt en tripp till min gud i Ödeshög. Det ska bli mucho trevligt kan jag lova. Hihihihih.

Allt ifrån HM, jag gillarrrrrrrrrrrrrrrr.


Bikinitävling

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Därja, fasen så fin bikini!


River flows in you

Chill i min nybäddade älskade säng. Min säng är underskattad, jag skulle kunna tillbringa resten av mitt liv i den tror jag! Kan också säga att det är tur att jag inte har astma, för det här sköljmedlet luktade verkligen skiiiiiitstarkt. Fast mums så jag vägrar klaga.

Yiruma – River Flows In You, så himla fin låt! Okej det är inte ens text, men det är så jävla mysig melodi och pianot o allt liksom. Kan lägga upp ett youtubeklipp imorgon då Anton spelar lite av den. Haha, har förresten inte lagt upp hans eller Viktors andra videor. Kommer någongång skulle jag tro.

Dags för kvällens andra kopp te och sen ett avsnitt av det här underbara. Grrrrrrrrrrrrreys. En liten puss på det liksom.


If i had you.

TJALALA, NÅGON FYLLDE 17 IGÅR! :)
Väldigt trevlig dag och allt sånt. Käkade buffé på lunchen med mormor och morfar, och sen kom faster hit och käkade på kvällen. Haha ooohyes, min släkt är enorm. Helnöjd med paketen som innhöll pengar, euro och presentkort.

Vaknade i morse en timme för mobilen skulle ringa med känslan av att jag skulle spy vilken sekund som helst. Helmysigt.. Sen när jag hade käkat en banan så blev det bättre, kom på att jag inte käkade så mycket i går kväll heller, var ju fortfarande mätt sen lunchen. Bara mackor liksom.

Tror faktiskt jag ska städa mitt rum idag, eller iaf bädda rent för det är så himla mysigt! Senare sådär runt 15.30 är de hockeytime. LHC - DIF på Hovet. Sänds på kanal 5. Håller även alla tummar för SAIK.

The cave

Hahaha.. Fyfan vad jag är kung på att uppdatera.

Tisdag aah? Tror de va då vi drog en snabbis på stan käka donkenglass i vårvädret, Alex och jag. Hockey senare.

Onsdag var ju på sjukan och röntgade tändern. Det var ju, jaa en upplevelse. Om jag fattade rätt så ligger min enormt failade tand i gommen? Vart fall inte där den ska! Franska och jag fattar fortfarande ingenting. Helt seriöst så undrar jag om jag ens har g. Fyhelvete jag gick ut nian med mvg.

Torsdag sovmorgon och prov som gick väldigt (?) bra. Det va en fin dag. Kvällen tillbringades i Motala med fint folk. Så jäääävla värd kväll! Lyckades dock att förstöra och få sånna där maskor i två par leggings innan någon hade kommit dit över huvud taget. Lite ovärt men. Inte helt fel att man fick födelsedagssång sådär kl 00.01 också. Jag gillart.

RSS 2.0