- Tidsinställt inlägg -



Messiah Hallgren, vilken lirare! Upptäckte honom igår när jag kollade på RAW Comedy Central på kanal5play. Standup i schteeeeeekarstyle, hahaha fint.

Addicted to you

Jorå, jag är en högst mogen tjej_17. Snälla skratta, för det var därför jag la in bilder överhuvudtaget. En sann entertainer nu när jag har deppat klart.. Pappsen kom hem och sa "Du ska vara väldigt glad att ni inte åkte!".. "Hm" tänkte jag, men sa inget. I detta nu hade vi ju varit påväg hem ju..
Påtal om att jag hardeppat klart så tänker jag kolla på Beckoch käka tacopaj nu. Sen duscha varmt och gå och lägga mig. Känner lite så att om inte vi kunde åka nu ikväll så kan vi väl rimligtvis inte åka till skolan imorgon? Så hjärtlösa kan dom väl inte vara på Östgötatrafiken. Haha, jaja..

Shakira – Addicted To You saaja!

Lyckos dig

Nananana.. Det är söndag och gameday i Nyköping! Eller, det var så det var tänkt. Sen kom snön och då blev det ingen match. Så jävla sur, faktiskt. Hade ju sett fram emot detta hela helgen, eller ja veckan rättare sagt. Få ut lite av en revansch kanske, göra sässens bästa match? Men nene.. Sägs ju att draken lyfter i motvind. Men det uttrycket kanske inte tar hänsyn till vindar innehållande snö? Eller så är det vi som inte är drakar? Vi låter det vara osagt!

Annars så är det ju inte ens handboll i sporthallen idag, tydligen inställda dom få matcherna också. Tar man då bussen till Linköping för handbollseftermiddag där? Nej det gör man inte när man bor i Vadstena. Bästa bussen som går gör att man är där runt 16.30, vilket betyder att man missat hela dammatchen och halva herrmatchen och bara får se halva och senare b-herrlaget lira. Alternativt får veta att alla matcher är inställda..

Håller tummarna för att vädret är någorlunda farbart uppåt, eftersom att mina kära pappa är och ska hämta min lillasyster i Katrineholmdär hon har hållt till på Vinterläger i helgen. Hoppas ju att hon har tränat och spelat sig till en Östgötalagsplats, det som jag aldrig lyckades med. Haha jaja, hon har ju kommit väldigt mycket längre än vad jag gjorde i alla fall. Men, jag var ju ung då .. *he he he två år sedan*


Våran gårdsplan + utfartväg. Enligt min mening ser det ju fullt körbart ut! Men, sen har ju inte jag körkort heller...

Hey baby.

- Åh vad skönt att VF vann ikv! På straffar, ja okej. Men ändå, riktigt bra!
- Annars blir det en härlig tripp till Nyköping på söndag, och det är väldigt glad över. Ska göra allt för två poäng, allt.
- Stannade kvar i skolan en och en halv timme extra för att göra klart ett arbete idag. Nästan klart och jag tror det blir bra. Nöjd!
- Inga kullebyttor på träningen, synd!
- Däremot starter och lite annan fys, fast det är ju roligt.
- Vi spelade och jag la in snyggast lobben på tvåmålet, eller? Heheheheh-..
- Satte även snyggast kryllmålet, precis i klykan. På målvaktsuppvärmningen.. Nödvändigt, varför inte när någon såg det..
- Taggar för redovisning imorgon, sjukt kul. Ja, jag är seriös.
- Hoppas på att Egonias senaste podcast har kommit ut också.

Nej, dags att sova. Inte konstigt att jag ser ut dom en knarkare med påsar under ögonen nu för tiden. Nu går jag till sängs. Skepp ohoj!

Jag vet hur jag vill ha det, och så ska det bli. Så det så.

Spörten ikväll!


Hade ju varit trevligt o se på, iaf Spårvägen - Skövde. Helkväll ju, fast hinner ju förvisso se Skövde - Aranär lite.. Men träning ist och det är inte sämre det, haha får väl se om det blir kullerbyttor ikväll också. Eller.. Nja, förstafas och uppställtspel, det hålls tummarna för. Mjaow.

Hoppas förövrigt att Indianerna tar tag i sitt liv och tar poäng på Hovet (eller vart är det?) ikväll. TRE POÄNG FÖRFAN!

Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisdag


Sitter och nördar idag igen. Eller ja, pluggar kan man säga. Precis gjort ett styrkeprogram åt en tjej så.. Hittade rätt bra handbollsböcker, inte varje dag! Inte alls stel efter gårdagens alla kullerbyttor heller, hahah fyfan vad kul. Kung ju.. Aae ska läsa lite till innan jag ska möta FRIDA! Wohooo, längesedan. Saknar tjejen.

I get so hungry when you say you love me

Ke$ha – Cannibal skööööön låt, texten är ju iaf göddi, haha. Början, första versen och refrängen är ju bra, iaf  linjen i det hela, synd att det blir lite tråkigt när hon sjunger långdraget o sådär. Lyssna så fattar ni. "I eat boys up, Breakfast and lunch, Then, when I'm thirsty, I drink their blood" Twilight insperation så som allt annat? ALLA älskar Twilight.
Ke$ha har delvis gjort det igen. Lyssnade sönder Animalsalbumet. Cannibal känns än så länge också gaaaanska okej. Vi får väl se om det håller i längden. Annars hänger jag på statsbiblioteket och det är riktigt skönt. Väldigt mysigt att sitta här och plugga, synd att det inte ligger i Vadstena. Jobbigt o åka in hit efter skolan o plugga, o sen hem. Men behöver man fakta är det ju ultimata stället, minst sagt. Borde väl ta vara på sånna ställen när man är så lättdistraherad som jag tyvärr är ibland.

Lunch om en timme, känns väl okej. Ska ju åka tillbaka till skolan och sådär, eller kanske åka förbi länsmuseet först iof. Hade jag redan glömt.. Braaaaa! Nog om det så ska jag nog sätta ögonen i boken MOBILTELEFON igen, blev lite trött så kände att jag behövde ett litet avbrott.


I hear you call my name, JA TACK!


Svårt att beskriva detta.
"I hear you caaall my name" i slutet ger mig vekligen rysningar. Det är så himla rätt, så himla fint och träffar verkligen precis där det ska. Love it! Bästa jag hört någonsin i Idol som jag kommer ihåg. Jag ska få 100 spänn av pappa om inte Jay vinner. Jag sätter inte emot, utan jag hoppas han har rätt. Denna man är outstanding. Trots att jag egentligen gillar Olle mer. Ingen har gjort en grymmare audition än den han gjorde. Men Jay, han vinner Idol 2010. Punkt.

Vadstena HF - NKIK


Kändes lite proffsigt att kliva in i omklädningsrummet och mötas av denna syn. Tröjorna upplagda i nummerordning och nya uppvärmningströjor över det. Fint så!

I övrigt så förlorade vi östgötaderbyt mot ett serieledande NKIK med 18-14. Första halvlek spelade vi jämnt, riktigt jämnt med en väldigt bra start. Efter underläge med 9-8 i halvlek så gjorde vi första målet i andra. Därmed 9-9, ett resultat som höll sig i ungefär 13 och en halv minut. Då 10-9 kom, tätt följt av 11-9 av gästande NKIK. Tyvärr så var det väl lite där som matchen gick, vi kämpade på väldigt bra och gav oss aldrig. Stolpe in och dom fick +4. Enligt min mening kunde vi lika gärna ha tagit åtminstone ett poäng, kanske med lite tur. Men vi var absolut på hugget och spelade som ett lag mer eller mindre hela matchen igenom. Kanske hade lite med Helenas ord på programmet att göra, bland de bättre jag har läst! Vi hade en oerhört duktig mur med mycket få hål i vårat mål, dom hade om möjligt en med ännu färre. Målvaktsmatchen får vi dock anse som oavgjord. Magiskt att se. På så sätt som matchen utvecklade så blev ju min speltid väldigt begränsad, eller ja.  Jag var inne på planen  enbart för att tacka motståndare och domare som jag inte ens stött på, om man säger så. Även fast jag förstår det så betyder inte det att jag tyckte om det. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var det minsta sur heller.. Jag vill spela och så är det. Men alla dagar är inte bra dagar, och hellre laget framför mig själv. Riktigt surt att vi idag stod utan poäng. Vi får se det positivt och att vi gav dom en ordentlig match, ser bra ut inför framtiden och de närmaste matcherna. Då jävlar.

sitter på Linköpings stadsbibliotek. Preci...

sitter på Linköpings stadsbibliotek. Precis läst två krönikor ur en handbollstidning. En om försäsongen i stora hela, hur överjävligt men sjukt nödvändigt det är, både för fysiken och för lagmoralen och känslan. (vilket får mig att tänka vissa onda tankar, men men) Och den andra artikeln om en träningsvecka i Kiel. Världens bästa THW Kiel! Allt om deras försässeuppstart till deras löptester, träningsläger med tre pass om dagen i nio dagar och om deras segerfirande. Jag känner mig så inspirerad då jag tror jag spricker. Ge mig lördag och vi tar två oerhört viktiga poäng mot serieledande NKIK i Östgötaderbyt. På våran hemmaplan. 14.00, kom dit. Puss!


Det där med SWEDISH fika..

"When your body screams, tell it to shut up", lite så jag tänker när det gäller faktumet att jag borde sluta tjocka i mig toffifee.. Jag är fast och ja, det är ju kanske inte så hälsosamt i längden. Tur att jag ska träna snart, fast det kanske inte hjälper på en fjärdedels paket.. Men jag dricker mjölk till, då borde det ju teoretiskt sett kunna vara en godkänd måltid? Eller? Haha..

Under tiden det tog att ställa glaset framför kartongen så fick den sista stackarn sätta livet till.. Fast kan ju iaf försvara mig med att jag inte har käkat upp hela lagret själv. Tur(att jag överlät typ 10 st till andra i familjen..)! Haha fyfan, snällt.. Och på tal om det så det där med fika, vad är det för påhitt egentligen. (Egoinawannabe-dialog)

Jag: Nej jag vill inte fika!
Rändom, alex tror jag: Jo men kom igen det är ju gott.
Jag: Ja men tänk vad tid jag skulle spara.
Rändom: ??????
Jag: Ja, tiden jag skulle behöva tillbringa på löpbandet!

Fyfan vad jag är smart. "Spara tid, sluta fika!". Mitt livs slogan..

Shootout fail


Stackarn! Ilya Kovalchuk är ju faktiskt lite av min favorit i Ryssland (efter bäste Bykov då men), och fråga mig inte varför.. För det har jag inte en aning om. Men somsagt, stackarn.

Om det nu funkar är jag fan i mig teknisk!


Tvungen att prova att tidsinställa ett inlägg. Harjag tur kommer detta upp i det ögonblick jag har hoppat in i duschen. Anyway, bilden är från en bortamatch då vi var aningen mer kreativa än vanligt. HUR kul?! Vad det bjuds på imorgon kan jag ju dock inte avslöja. Hehehe...

Night is young!

Kommit till insikt med att denna blogg behöver ett ansiktslyft. Pardon my english (skönaste uttrycket!!!) men jävlar vad tråkig den är. Får komma på något bra, som jag kan koda själv. Kan inte heller bestämma mig för någon bra och ändå neutral färgskala heller. I-landsproblem med nivå! När och hur är frågan. Vi har ju snart jullov som tur är. Hm..

Nu måste jag tvätta kläder som jag skaha med mig imorgon. Min framförhållning är alltid lika mystiskt bra. Samling om sådär 10 timmar, för att vara onödigt exakt. P å   m i n u t e n . Det var bara det..

Ibracadabra

Skippade en ev sovmorgon i morse och gick till skolan för att göra lite matte istället, vilket kändes ganska duktigt. Sitta i korridoren är väl dock inte det smartaste, fick inte så jättemycket gjort eftersom alla kom och störde hela tiden.. Vilket, inte gjorde ett jävla dugg (utan istället gjorde att jag blev väldigt underhållen). Bättre o prata än att jobba med något man knappt förstår. Lat, det kanske vissa skulle kalla det ja. Jag kallar det smart.

Kan inte nog säga hur mycket jag faktiskt uppskattar träningsvärken i bröstet och lite i axlarna och nacken. Körde ju faktiskt bänk igår för första gången på ett tag. För jag är ju biff, vad annars.. Låg mest och chillade med sådär 60-70 kg, som uppvärmning. Sen bestämde jag mig för att lägga på max, vilket resulterade i 112,5 kg. Ganska nöjd med det faktiskt, tror att jag ska vara det också. Ha ha ha...

HOFFMAESTRO – Ibracadabra

Heej hej heeeeeej

Kollade precis på film på våran idrottslektion. Kul att man ser ut som en borttappad kattunge, alltså en sån liten som är blind. Totally väck, hihihi.. Annars då, jo men fan det är nog ganska bra. Träningsmatch ikväll mot förorten (För alla obildade så betyder förorten motala!), med andra ord derby, och det ska nog bli bra. Hoppas vi kan få igång ett bättre tempo med fortsatt mycket bättre koncentration. Som vi har kunnat nu både måndag & tisdag. Tror det är dags för en tur till kaffizzzz nu, enbart för att vara trevlig. Behöver få upp humöret lite, jag är trött.


Och tillsist så läste jag detta i en blogg.
"Alla ståplatser stod upp"
Jag menar, det var ju otippat.. HAHAHAHAHA

(Det var jag)

Jag tror att man är lite trött om man ska värma vatten i micron, men ställer in en tom kopp och startar.. Lisa, gå och lägg dig.

Cry when you get older

Såja, precis tjockat i mig mackor med mina paradrätt tonfiskröra på! Helt galet hur hungrig jag var när jag kom hem från skolan idag alltså. Ungefär lika hungrig som imorse, mysigt. Snart time att kila ner till träningen och det lockar ju såhäääääär mycket att gå i detta vinterväder.. Snö, okej. Men blåsten, det är fan inte okej. Längtar ännu mer till utelöpet sen.. Hoppas innerligt att mina lår inte blir riktigt lika röda som igår. Coolt, men delvis lite smärtsamt, fast, det fanns dom som hade det betydligt värre. Frågan är om det inte är lika bra att ta två par byxor på sig. Även fast man går upp ungefär 10 kg av det, i alla fall i tanken. Men hallå! Vad snackar jag om egentligen, jag älskar ju innerst inne att springa. Hmmm..

Annars var det ju kul idag att jag fick mina misstankar bekräftade, jag suger på matte c.. Dock har jag aldrig utgett mig för att vara någon stjärna heller, så det känns ju förvisso bra. Fast derivata på linjära funktioner kändes relativt enkelt när vi gick igenom det idag. Hoppas!


Två riktiga gamla godingar! Alice, Alex och jag på första. F93 på andra, stööööört roliga beachhandboll!

"Anledningen till att jag vill förlora vikt är ju förstås att jag har gått upp i vikt!"

Med Hoffmaestro i öronen (för ja, ÄNTLIGEN SÅ FUNGERAR SPOTIFY I SKOLAN!!!), fötterna på bordet och ett tuggummi som fortfarande har smak så firar jag att jag faktiskt överlevde morgonen. Fortfarande förvånad, och stolt. Riktigt stolt, haha..

Vet faktiskt inte ens varför jag uppdaterar, kan ju inte påstå att jag har något vettigt att komma med.. Fast vafan, hade Maria Motazami (som ändå är min favorit) Jockeboi, Hugo Rosa eller Kissie sagt likadant så hade ju dom nog aldrig uppdaterat så ja.

Nu har jag växlat till att ha Svenska Hollywoodfruar i öronen, och hörde precsi ett passande citat av Suzanne Saperstein. "För mig är andraplatsen bara för förlorare." Hahaha fyfan vad jag älskar Maria Montazami, som förövrigt sa citatet som jag valde som rubrik. Sweeeeeeet!

Sådär på kvällskvisten


Ungefär fem minuter tog det från att jag öppnade dörren till mitt rum tills att Pyton verkligen somnade i min säng. Han stod nästan utanför och väntade på att jag skulle öppna dessutom.

Sen försvann han och precis därefter kom nästa hund. Nämligen lilla Fiasko.

Saknas bara att det tredje yrvädret kikar förbi också.. Tänk om man ändå var hund, då skulle man slippa att gå upp 05.51 imorgon...


Alla Helgons Dag


Åkte förbi kyrkogården och tände ett ljus på Farfars grav. Det var så himla fint överallt. Så som det alltid borde vara. Lugnt och vackert.


Lite back in the days kanman säga, sweeeeeet.

Funderar på att spamma sönder hela blogg.se med totalt meningslösa inlägg. Precis på samma sätt som resten av blogg-Sverige fungerar. Varför skulle jag vara sämre liksom, ha ha ha...




Lördagsnöje vilket innebar utställning på Vreta, ett trevligt sådant (förutom att det var lite kyligt...). Insåg när jag stod där att jag saknar att själv tävla även och fast det tar så mycket tid, så borde jag ta tag lite i det där igen (!), och hur mycket jag saknar mina egna bebisar! Mamma Mini-Märta till vänster och hennes barn, mina prinsar, Filip & Edward. Så var tvungen att gå ut och mysa lite med dom när vi kom hem.


Paradise Hotell

Hemma från Motala nu. Blev faktiskt roligare än förväntat! Mycket skratt, mycket dans osv. Inte så jättemånga jag kände ändå, men ett par stycken kändisar var det allt. Annars var väl själva Hugos inte så överaskande, inte varit där förut ju. Lite mindre än jag trodde, så fyfanvad trångt det blev tillslut. Inte bättre blir det ju av att folk trycker, knuffas o håller på allmänt töntigt. Och ärligt talat så var nog tjejerna värst på detta, det kändes så åtminstone.

Vet inte vadetär för jävla fel på min dator? Det vill inte skriva två tecken av samma efter varandra, och reagerar inte heller på på två av samma tangentryckningar efter varandra. Helskumt!

Dags att sova dårå, GODNATT!

Tisdag och jag är TRÖTT!

Hur länge hardu spelat handboll? 11år.
Har du blivit utsedd till matchens lirare? Mja, a- & bflick USM
Har du gjort mål någongång? Jadå, om än mer sällan..
Har du svurit mot domaren någongång? Oftare än jag borde. Allt är deras fel på match.
Har du fått gult kort? Fler gånger än jag kan räkna till.
Har du fått rött kort? Två gånger.
Har du skjutit straff? Ganska många i mina ungdomsår (HAHA fyfan vad gammal jag låter nu..)
Vad skulle du ha gjort utan handbollen? Haft jävligt tråkigt, varit extremt jobbig och rastlös, ochdessutom sett ännu mer ut som en boll.
Brinner du för handbollen? Annars skulle jag inte hålla på!
Är handbollen viktig för dig? Mycket.
Har du fått 2 min eller mer på en match? Många gånger.
Har du spelat 4 på plan? Ja.
Klister/Utan? Det är ingen handboll utan klister.
Match/träning? Båda.
Dubbelstuds/steg, vad är vanligast för dig? Jo men som mittsexa är ju dubbelstuds mitt allra största problem..
Är det viktigt att vinna? Förmodligen viktigast. Iaf 97% av alla gånger.
Är det viktigt att alla i laget är vänner? Vänner & vänner, men måste respektera varandra åtminstone.
Är du ego? Kan väl inte jag svara på, men inte överdrivet mycket tror jag.
Är du är dålig förlorare? Glömt hur det känns? Aaevars, men ja, det är jag.
Har du varit i något annat land och spelat, isåfall vart och med vilket lag? Nee, för Barcelona vart ju inte mycket med.
Passa/Skjuta? Långa förstafas pass är härliga när dom är perfekta, men det är ju skott och de ev målen som ger vinster.
Ribba/stolpe? Ska man skjuta där överhuvudtaget så ska det åtminstone vara hårt!
Tillsist, älskar du handbollen mer än allt annat? Delvis.

Halloween som mumie






Bilder innan vi drog oss ut mot Borghamn. Vi kommer fram ochser ganskamycket folk utanför. Då kändes det ju väldigt väldigt bra att vi hade gått in för det ordentligen och verkligen klätt ut oss. I alla fall när ingen av dom som stod utanför hade gjort det.. Men vad gör väl det om 100 år. Riktigt kul o träffa dom man inte har sett på väldigt länge. Delvis dom som är lite äldre som man verkligen aldrig ser, men  framförallt så var det sjukt kul att Kajsa kom dit! Det var en bra kväll helt enkelt. Och det var ganska skönt att Frida och jag var på väg hem när det hade blivit bråk o grejer. La förresten ner hela Ace Frehley tankarna och körde på en outfit som mumie, vilket var lite besvärligt.. Men jag tror ändå att vi tre var coolaste som hippie, skogshuggare & mumie!

Nu promenad i Rismarken. Ska bli ganska skönt. Göddaste träningen igår annars, springa mycket, men vi fick ändå ha boll. Vilket kändes riktigt bra med tanke på att allt går liiiiite fortare med boll. Heheeeee.

Rabiooooooooooooooooooooosa

Lite dålig uppis nu va?! Mm jag vet.. Sitter framför tvn, men datorn inkopplad med musik på nu. Det är ju alltid fint. Precis käkat något som är så jävla gött. Alltså brocolli, stekta i lite smör o så massa salt på. Det o så schnitzel till!
Slänger in lite bilder sen Halloween efter träningen sen så!

Shakira, riktigt bra låtar!
Shakira – Loca (Featuring El Cata)
Shakira – Rabiosa (Featuring Pitbull)

RSS 2.0