En liten tripp till VMP

Vi var på hockey i Mjölby i fredags. Wetterns a-lag mot Mjölby, typ j20 kanske? Jag var där för att kolla på de på isen med hjälm och skriller. Där emot Frida & Alex tyckte nog att ismaskinen var mest intressant. Rätta mig om jag har fel men.. En bild säger mer än 1000 ord.
Fick just veta att morgondagens engelskalektion är inställd, och inte en jävel är gladare än mig!

Fram & tillbaka

Jag är ASbra på att uppdatera nu, eller hur! Men det händer ju inge och då äre ju svårt o komma på nåt. Typ.

Tillbringar mest sina dagar såhär känns det lite som.

Fast sovande då, med detta i öronen "Sov på bussen". Bara & klicka!

Trodde förövrigt att jag publicerade detta inlägg för sådär 8 timmar sedan, men icke.


Mina födelsedagsbarn <3

Dagen till enda och idag har vissa blivit äldre, tex min farmor som idag fyller hela 83 år! Här lite trött men vem är inte det. Jag tycker att det kan vara helt okej på sin 83:e födelsedag! Ett enormt stort grattis! <3


-------

En annan tjej som idag fyller år är min kära vän Alexandra. Tror ingen har undgått att det är en av dom jag umgås allra mest med, och trivs något så sjukt mycket med. Tror vi har känt varandra i sådär 11 år eller? Jag har svaga minnen av att vi lekte redan första dagens på lekis.. Kan inte riktigt beskriva hur mycket du betyder för mig, hur mycket du alltid har hjälpt mig med allt man kan tänka sig och alltid, verkligen alltid har ställt upp! Du får mig alltid att tro på det bästa, och på mig själv. Tack. Vill liksom inte skriva så mycket mer efter som det bara skulle förstöra känslan i dessa ord. Känslan av hur speciell du är för mig.

Jag älskar dig.

Söndag..

Pluggsöndag, jag käkar frukost och min handled känns jättestel och gör ont. Ja, det är synd om mig.. Fast, nae. Läste igenom Romariketpappren på 16 sidor igår innan jag somnade för jag har hört att det ska fastna då. Ytterst tveksam om det stämmer men kan väl vara värt ett försök åtminstone..

Lever fortfarande på gårdagens seger, wiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. (bilden är från träningsturneringen, så gårdagens lag var aaaaaningen mer rutinerat än junislaget på bilden. fast när jag tänker efter så är det 11 av de på bilden som var med igår.)

lisa, mathilda, my, annika, annika, alexandra, lovisa, julia, ellinor, emma, karin, frida, sofia, hanna.

Vadstena HF - ÖSK Fram

FY fan vad skönt med vinst även i hemmapremiären. Ännu skönare att vi från och till gjorde det riktigt bra. Med hela 9 bollar mot ÖSK Fram, farmarlag till deras allsvenska damlag med hela tre JVM-guld segrare. Något som var oerhört lättande var att jag verkligen fick tag i inspelen idag, och till följd av det kunde näta flera gånger och även få straffar med mig.

Härlig match, tror dock aldrig att jag har svettats så mycket i hela mitt liv bara efter en uppvärmning. Drack till exempel upp en hel flaska vatten INNAN jag ens hade kommit om på planen för att spela. Då vet ni det också! Slog även i handen några gånger när jag landade efter skott eftersom jag för dagen hade fått en helt ny tröja som man inte glider på magtrycket än, lite småont fortfarande. Tyvärr låter det inte så coolt att man har slagit handflatan i golvet... så när jag tänker efter så försvarade jag nog någon i laget, och till följd av det bröt några småben i handen. Skulle kännas lite flashigare att säga det iaf, he he..

Precis kollat klart på Transformers, så nu får det vara dags för sängen. Men km inte somna än, kl 00.01 ska det skickas grattissms till en viss väldigt skön målvakt och riktigt trevlig tjej som fyller 18. Stort grattis Mathilda Strömpa McStrömpi Gurkan Potti Pigme (remember?) (kvinnan har så många smeknamn att jag går blackout...) Ström!

Det som kan komma upp efter ett annorlunda valresultat.

Jag blir så jävla trött på det svenska folket i mellanåt alltså. SD in i riksdagen, okej, det var så svenska folket r ö s t a d e  i  d e m o k r a t i. Det var tydligen så vi ville ha det och det är så dags att ändra på det nu, och i dom närmaste fyra åren. Punkt slut. Det var vi, svenska folket, som röstade in detta väldigt annorlunda parti. Och det var dom, politikerna och de övriga partierna, som inte har vågat uttalat sig i invandrarpolitiken som i sin tur har lett till att människor i detta land har sympatiserat SD. Dom som har starka åsikter inom detta område fick sitt efterlängtade parti att rösta på. Detta SD som knappt har behövt marknadsföra sig själva tack vare oss, invånare som inte har kunnat nämna politik utan att dra upp SD och till stor del media som inte har skrivit om annat än denna annorlunda och för många skrämmande situation.

Jag delar inte Sverigedemokraternas åsikter eller politik alls, absolut inte, och detta är väldigt noga poängterat inget försvarstal för dom.
Men, vart i helvete tog yttrandefriheten i detta land vägen? Ska det vara meningen att dessa människor som enbart har försökt att ta reda på ren fakta om SD ska hängas ut på deras hemsida för att någon, ursäkta, jävla idiot har hackat sig in på sidan i något register? Är det meningen att demostrationer och annat liknande ska sluta på sjukhuset bara för att man har en åsikt? Som man dessutom öppet vågar stå för. Ja, men detta parti har delvis rasistiskt värderingar, det är förbjudet kommer någon anonym tönt förmodligen kommentera. Men, den här stackars killen från Centern som blev rånad och nerslagen, var han rasist? Eller var han bara modig nog att ha öppna åsikter?

Jag är inte för Sverigedemokraterna, jag är för rätten att få yttra sina åsikter. Annars kan vi lika gärna stryka det i Sveriges lagar, vilket betyder slutet för i stort sett all media. Är det bättre så?

Den stora frågan nu är inte hur man skulle få bort SD ur riksdagen, för det är som det är. Gilla läget att det var så här svenska folket tyckte och gör istället det bästa av situationen. Jag vill inte att alliansen söker stöd avSD för att få majoritet. Jag tycker att våra etablerade partier ska sluta vara något så extremt trångsynta och istället se till vilka punkter som istället skulle kunna vara någorlunda lika. Ta då ett ansvar och se till att få ett annorlunda resultat vid nästa val. Ta ett ansvar att till och börja med gå och rösta. Eller skit i det, eller rösta blankt, men kom fan inte och klaga sen.

Jag är medveten om att detta inlägg kommer att trampa folk på tårna, men det bjuder jag på.

Dagens..

DAGENS!

Jag kan inte sola i 12 minuter för det måste vara ett jämt tal. Så därför solar jag alltid i 15 minuter..

Typ det roligaste jag har hört i år.

Studiedag och sådär

Alla barnen såg på lik-kistan, utom Rut - Hon sparka och skrek och ville ut!
Alla barnen hade läderjackor utom henning, han hade klänning..
Alla barnen tittade på brandövningen utom Kristoffer för han va offer..
Alla barnen sprang från yx mördaren utom Per... Han låg där där och där..
Alla barnen låg livlösa på skolgården, utom Per för han lekte med sitt maskingevär..

Jag vet, jag har relativt askass humor, hahahaha..


Jag undrar, helt seriöst, om det finns någonting någonstans som är godare än pucko.
Pucko, God Morgonjuice och mellanmjölk. Jag skulle nästan kunna leva på det.

Det regnar och om en stund är det träning. Känns bra att vi är inne. He he. Nu ska jag nog laga lite mat åt min hungriga mage.. Tjingeling.

Mantorp @ Night

Soffhäng såhär på kvällskvisten framför valvakan på tv4. Alliansseger och det tycker jag, med mina nuvarande nya politikkunskaper är ett bra val av Sverige. Men det är min åsikt och det som jag än så länge har fått som uppfattning. Att SD kommer in i regeringen känns däremot lite random. Att dom får mer röster än KD känns inte alls bra.

Tillbringat eftermiddagen och kvällen i Klämman och kikat på handboll, jättekul! Fick med mig Alex och det kommer hon aldrig någonsin att ångra, fick med jämna mellanrum väcka henne ut transen. Hihihihihhihihihi fail.

Men ska nog sova, och tagga för en studiedag då jag måste plugga politik. Tur att det faktiskt är ganska kul. Godnatt.


HK Järnvägen - Vadstena HF

Riktigt skönt med vinst i premiären! Nu är jag bara trött, efter att inte ens ha spelat så mycket. Två tvåor i första halvlek satte stopp för det, + att jag inte var alls bra. Men vinst är alltid vinst, även fast det blev lite väl spännande på slutet. Vi låg under med fyra, gick ifrån och ledde med sex, men vann tillslut med en. Riktigt konstig domare däremot, ingen koll på något. Inte ens vem han visade ut, ja jisses.. Men somsagt, riiiiiiiktigt härligt med vinst. Bra jobbat tjejer!

GAMEDAY!

Åker snart iväg på seriepremiär med a-laget. Vi ska till Hallsberg och möta Järnvägen. Ska bli så jävla kul att allt drar igång nu igen. Jag och mina supersnabba nya skor ska se till att vi krigar oss till 2 poäng idag. Det behöver vi!

På tal om premiär, Frölunda förfan? Var det vaken igår överhuvudtaget? Nej..

Käkade med Alex igår och det var precislika kul som alltid! Haha, bästa datorn och allt. Gårdagen var sjuk.. Och sen, min favorit alla kategorier för tillfället. Idol audition, Olle Hedberg. Tror jag har lyssnat på den 15 gånger bara idag, kanske ingen vinnare men. Can't get enough of this..


Beeeeef


Tyck jag är dum i huvudet, det är lugnt. Okej, köttklänningen kanske inte är någon hit, snarare mer äcklig egentligen. Men Lady Gaga är alltid lika cool, sen får ni säga vad ni vill.

Jag är bara trött nu efter konstant garvande till family guy. Ska nog fortsätta mitt soffhäng fram till kl 22,
Kungarna av Tylösand ju! Fast när jag tänker efter så är jag faktiskt hungrig. Ska nog gå ner och ta några mackor och svepa en liter Godmorgon juice, eller nåt liknande i alla fall. Sweeeeeeeeeet.

Sitter på bussen nu, påväg in till åre...

Sitter på bussen nu, påväg in till årets friskola friluftsdag. Vet inte riktigt vilket lag och sånt vi aka vara med i, men det är sånt som löser sig! Känner mig helt trött i kroppen efter en jobbig men stört rolig träning igår. Mycket springa, och kors i taket att jag tyckte det var askul! Tror att jag definitivt har en chans som både m9, h6 och v6 i höst, he he eller nja. Känns faktiskt som om att jag har blivit både explosivare och snabbare i sommar, men jag vet inte, antagligen är det nog inbildning. Fast iof, det är ju en jävla skillnad att springa mot någon i laget och tävla om bollen på kontring och att löpa i spåret. Thank god för det! Efter träningen drog jag hem och käka och sen gick jag ner till Alex där jag sov. Hon är ju säkert lite mörkrädd och ensam hemma så man får väl ställa upp. Hahaha, neejdå. Men. Vi gick upp tidigt men behövde ändå stressa till bussen. Bra jobbat...


A Thousand Suns


Lyssnat en hel del på Linkin Parks nya album A Thousand Suns idag. Hela albumet finns ju faktiskt numera på Spotte, fast bara för premium än tror jag. Vilken tur att jag råkar ha det då! Sett olika datum om närdet släpps, men någon gång mellan 13 och 15e september iaf.

Lyssnat på alla låtar och dom blir bättre och bättre ju fler gånger man hör dom, det kanjag lova.
Topp 5 efter ungefär 5 timmars lyssnande. (inte oavbrutet dock..)
1. The Messenger
2. Burning In The Skies
3. The Catalyst
4. Waiting For The End
5. When They Come For Me

Höjdrädsla kanske har sin förklaring trots allt?

Piloter, som i nödsituationer skjuter ut sig med katapultstol, får varaktiga men av detta. De blir 3 cm kortare varje gång de gör det. I regel får de därför bara göra det två gånger.

Frågan är, var jag pilot i mitt tidigare liv?

Live från Karlstad

Sitter i soffan, med en kopp te och kollar på tv-puck finalen mellan Småland och Stockholm. (Vilken liten nörd jag är..) Dom är 95or och faktiskt riktigt duktiga ju. Fast, annars hade dom ju inte varit i final.. Såg line-upen före matchen och shit alltså. Det är inga små 95or som finns där ute i Sverige.. Här i Vadstena finns det typ, jaa en som är lika stor som går i min syrras klass, och han är med i Östergötlands lag (som tyvärr förlorade bronsmatchen förrut idag). Dom är alltså två år yngre än mig men skulle i storsett se ut som jättar brevid mig. Men dom är ju, söta...

Aae, nu ska jag dricka upp mitt te, heja på Småland och kolla vidare på matchen. Tjoho.

Varje gång du möter min blick


Avslutar dagen såhär. Med en kopp te i sängen, och spotte på lagom hög volym. En ganska så skön lördag har passerat, där jag för första gången på hur länge som helst låg i sängen så länge som till 10.48 ungefär. Obeskrivligt skönt faktiskt. Skulle stillat hocket abstinensen lite med Tre Kronor Legends mot MAIF i Motala, men vi skippade det och bestämde oss för att vara fanatiska i vinter i stället. (Som om jag skulle hinna det eftersom jag förhoppningsvid har handboll varje helg. Underbara tanke, som jag har längtat efter dessa matcher!)

Men ändå tog min mor och jag en tripp till Motala för att handla. Och tro det eller ej men jag körde faktiskt större delen av den turen, både dit och hem + en extra sväng. På stora vägen och allt för första gången. Riktigt kul, men det är med någon sorts skräckblandad förtjusning med sätter sig bakom ratten. Delvis lite livrädd med samtidigt så beslutsam på att jag ska lära mig det där! I april 2011 ska jag ha körkort, i alla fall har jag planerat det så. Ni hör ju, JAG har PLANERAT, bara en sån sak.

Ska nog ta dom jobbiga stegen och borsta tänderna, sen lägger jag ihop för idag. Puss och godnatt!

Hoffmaestro & Chraa @ Cupolen, Linköping


Varför är jag hemma när jag borde varit i Linköping och hoppat och sjungit i takt till tonerna av Hoffmaestro & Chraa? Nej juste, för jag är inte 18.. Okej, man hade nog kanske kommit in ändå, men men.

Johnossi spelar också i Linköping snart, den 12 november. Men, är jag 18 för det eller? Naej.

"Though life is ruff and the road is tuff
You can seize the day
You´re single now well then so am I
So let´s seize the day
Girl lose your blues and just laugh at life
And then seize the day
Cause you only live once"
HOFFMAESTRO – Seize The Day

Hoggy håller mig sömnlös om nätterna



Okej, så illa är det inte. Men han gör mig frustrerad, vissa banor går fan inteatt klara! Tur att han är så söt.

Dessa politiker med järnkoll på allt deras parti tycker..

Fick uppgifter på samhällskunskapen idag om att vi skulle ta bussen ner till valstugorna på Trädgårdstorget. Yeah sure, det kan bli kul!

Tjejen: Ja, och sen så ska det bli gratis kollektivtrafik också..
Jag: Jaha, vad bra. Men vem kommer betala det då?
Tjejen: Alltså, det ska ju bli statligt ägt, och pengar därifrån.
Jag: Men då betyder ju det att skatten måste höjas?
Tjejen: Öhhm, eeeeh, ehm. Alltså..

Politiker alltså.. Annars var det faktiskt ganska intressant, eller, det är det. Jag vill så gärna ha en politisk åsikt, men hittar ingen bra. Och det tro fan det närjag inte har något eget parti. Det finns ingen som tycker så bra som jag. Somvi sa, UF-företaget är kirrat och klart.

Jag älskar min iPhone 4. <3 Oseriös bild av tre bananer, men vilken färg!


Love the way you lie

Tråkigt och förutsägbart, det är jag medveten om. Men jag tyckte i alla fall att det var dags att göra en liten förrändring. Får se hur länge det får vara såhär. Känner jag mig själv rätt så ändrar jag ikväll, eller om ett år.

Ganska trälig dag idag annars. Slätstruken och bara allmänt tråkig..  Trodde inte att JB kundebjuda på sådana dagar, men tydligen. Förvånar mig lika mycket varje gång, alla dom 10 gångerna det händer på ett år liksom. Tur att jag har mitt lilla spel Hoggy i iPhonen om jag säger så. En bussresa, eller en engelska rast hellerför den delen, har aldrig någonsin gått så fort, det vill jag lova. Så himla kul. Imorgon har jag studiepass och samhällskunskap, kan inte riktigt förstå vilka drömfredagar jag har fått. Lööööve it!

Och nu när handbollen äntligen drar igång så kan väl hockeyn också börja. Liksom NU. Tror stenhårt på SM-guld för Indianerna i år. Äntligen kan det väl få bli Frölunda - LHC i final. Skulle ju vara så kul!


Det är dags för fredagsmys, eller, aae.

Kungarna av Tylösand, hjälp.. Lite pinsamt, kommer jag verkligen från samma stad som denna kille? Jag är mycket tveksam. Fast å andra sidan så var det väl underhållning det också, på sitt sätt. Tror att det kan bli lite roligare ju längre det håller på, i och med att det kommer spåra ännu värre med tiden. Annars så var ju han lille Borat rätt skön, hahah skaplig idiot! Vilken lirare, vilken lirare..

PT på schemat och vi har gått igenom mitt program. Bra Lisa, jag behövde bara lägga till, tjaaaa, lite grejer. Men ääej, så farligt fel var det väl inte ändå. Dock så ångrar jag nästan mitt mål. Varför ska jag springa? Jag hatar att springa... Smart, haha fan.

Jag hörde att det var onsdag och dags för nya traditioner?

Så, nu har jag skrivit 792 ord på mitt träningsprogram till PT:n, utan att egentligen få fram vad det är jag ska göra. Jag tycker i alla fall att det är ganska bra jobbat! Kanske att jag har en karriär som politiker? Säga oerhört många och fina ord, utan att egentligen få fram någonting alls, ska definitivt fundera på saken. I vilket fall så börjag nogmejla in träningsprogrammet. Min lärare sa att det var allra viktigast att det var inlämnat i tid. Haha...

Föreläsningen idag var väl okej, fast jag tyckte nästan den blev vinklad på lite fel sätt. Tyvärr så kunde man väl nästan få den uppfattningen att det inte gör någonting att vara alkolist. Man klarar sig undan ändå, allt löser sig och det bästa av allt. Man kan sluta preciiiiiiiis när man vill. Jo visst, tjena. Men annars var det bra, som sagt. Jag vill bli polis. På tal om allt och ingenting.

Snart dags för premiären av Kungarna av Tylösand, och med det så vill jag bara säga att jag skäms lite på förhand. En av killarna som ska vara med delar nämligen stad med mig, och med pensionärerna. Även fast jag är extremt tveksam till det mesta som man förmodligen kommer att få se så kommer jag ändå att följa det. Slaviskt, från början till slut. Ungefärsom jag gjorde med Paradise. Fan vad jag saknar att krypa ner i sängen och kolla på dagens avsnitt av Paradise Hotel på kanal 5 play. Anyway, jag lär skaffa mig åsikter om detta program så som om allting annat. Och var så säkra på att jag kommer delge er!

Och sen en sak till.
GRATTIS TIM, som inte längre är 16! :D

Espresso House



ph 1: var på katedral i morse, men sen så hamnade vi på detta ställe. vad är väl skollunch mot detta? eller okej, våran mat i skolan är världens godaste så det går nästan inte att jämföra, men ändå
ph 2: aaaaaaw.. blir glad bara av att se denna vaniljlatte!
ph 3: Alexandra lyckades dokumentera min intelligens..
ph 4: alex: men uuusch, ser jag ut sådär?
jag : alex, det där var en BRA bild
alex: ahaaa, TACK
alltså, hahahaha, jag menade ju inte så .. ;)

bilderna fotade med iphonen, helt okej om jag får säga det själv!

Min lillasyster..

Herregud min syster.. Hon är fan helt sjuk i huvudet, och att hon dessutom garvar som en åsna som satt något i halsen är väl kanske bara ett extra litet plus. I alla fall fattar jag inte att hon kan vara så söt ibland och i nästa stund vill jag bara slå ner och plåga henne. Ajaaa, vi disskuterade lite förrut om vad hon har gjort för roliga saker, så jag får väl bjuda på två riktigt godbitar..
1. När hon ochjag spelade kula som små så vann jag. Jag vann hennes enorma dank (såndär silvrig och tung ni vet). Men, då börjar hon tjuta och springer iväg med denna kula, jag självklart efter för jag ville ju ha min vinst.. Smartasset gömmer danken i ett dike, och hittar den aldrig igen.
2. Jag vet ingen mer som har blivit avstängd från habbohotell i 10 år.. Kommentarer överflödiga!

Ska nog förövrigt tvinga henne att laga mat åt mig nu före träningen, sen drar vi oss nog neråt. Med risk för att låta som en vidrig liten 95-fjortis så är jag stört sugen på att sola, fyfan vad skönt det skulle vara. Var nog ett år sedan senast, ungefär i alla fall. Men vi får se.. Borde göra lite matte också, men den har jag nog nästan gett upp. Får tjata på någon trea om hjälp imorgon... Typ. Eller så kanske mattestuga är min grej!

Gameday med slutspel

Träningsturnering i Vadstena stad. Semifinal mot rp och fyfan vad nervöst det blev mot slutet. Dom ledde med 10-7, men vi tog i fatt. 10-9 med ca 40 sekunder kvar. Med max 15 sekunder kvar får Ajaj till ett skott, det går bakom målvakten som är långt ut, i ribban. Och ärligt talat så tror jag att mitt hjärta stannade lite.. Hemskt, fyfan. Vi får tag i returen, och vi får chans till ett skott till. Sekunderna går och vi måste avsluta. Skott från Ida på h6 med ungefär 3 sekunder kvar, 10-10 och förlängning! Shit, någon var lite skakis efter det om man säger så, lite tur att jag inte var på planen då kanske..

10 minuters spel återstår och där syns det vilka som vill mest. Vi går upp i ledning med 12-10 genom mål av Karin båda gångerna. Dom får in ett till till slut. Bra kämpat tjejer, nu väntar final mot Motala kl 15.00. Vi bara kör!

Seize the day, carpe diem.

Handboll hela dagen och jag är bara så jävla trött. Halvslut i kroppen men framför allt i huvudet, helt väck känns det som. Hej psykfall.. Ska deppa lite över att jag inte får någon sovmorgon förrens nästa helg också. Idag, samling 07.30, imorgon samling kl 9.00. Nästa vecka buss kl 06.52. Fan jag längtar till fredag, he he. Tror det är dags att sova, det är ju en gameday imorgon också.

642587

img_7286 (MMS)

Måste ju bara prova om det går att mmsa och sådär va. Hoppas det funkar. Fick ett brev på samhällslektionen med hemlig avsändare. Veeeeeem kan det vara...  Första lektionen samhället idag, vilket ledde till att Alex och jag jobbade över. JA på en fredag... Vi svarade på frågor om vilket parti vi borde rösta på. Det var 50 frågor (tog typ 40 min ...). Dagens fail: efter 48 frågor så dog Alex dator. Ha ha ha ha. Dagens ;)  pussssssss


Dagens hemfärd

Jag sitter på bussen hem från Mjölby med mina två fyndade risifrutti. Det är dom som gjorde det väl värt att mellanlanda i just Mjölby av alla ställen.. Idag har det hänt ganska mycket, jag har provat på PT istället för handboll som specialidrott. Och ja jo, det var nog ganska lyckat tror jag. Men, det vassaste av allt (var saxen hö hö hö) var att världens bästa Amanda har klippt mig. Ingen större förändring i frisyr och sådär men det blev ändå väldigt bra! Första gången jag har klippt mig och håret inte har känts nämnvärt mycket kortare. Tack så jättemycket!

annars ska jag hugga in på den andra risifruttin och njuta av tanken att jag ska gå hem ända från busshåölsplatsen.. Plus att jag ska träna , hääääärligt! Pösssssssssss då.

Det är onsdag, på bussen

Jag skulle ju ljuga om jag sa att det inte är tråkigt att åka buss... Liksom, så himla seeeeegt! Har dessutom fått den äran att sitta baklänges, wiiiiie lycky me. Känner inte för att sova fast jag egentligen är trött. Aja snart framme. Snart.

Skön träning igår kan vi lugnt konstatera, långa löpvarvet och sen tävling mot målvakterna resten. Härliga tjejer det där!

Tror jag ska blunda nu i alla fall.. Jävligt hungrig är jag också, men det löser sig när jag väl är framme. Om jag kommer fram. Årets onödigaste inlägg, men fan, jag läser inte så jag orkar faktiskt inte bry mig just nu. ;)

RSS 2.0