Where do I begin

Kom på att jag inte skrivit att jag kanske håller på att byta blogg. Asså kanske. Mycket lättare att blogga från iPhonen med devote osv.

http://lisili.devote.se , ifall någon undrar.

Får väl se hur det blir, blogga dubbelt? I vilket fall så kommer jag ju aldrig i hela mitt liv ta bort den här. Herregud nej, inte med det arkivet jag har. Jag har haft den här bloggen i tre år, drygt.


20110804 Torsdag


Stekväder, jovars verkligen! Men traditionen säger Skänningen marken, vi säger att man följer traditioner. Varit iväg en sväng med två fina vänner. Snart en busstur till Motala. Slutar träna 21.30, alltså hemma seeeeent. Så efter det lär jag vara död = Paradise Hotel. Men en sak, jag klagar inte alltså!

Bejbi


Renade skrivbordet lite, och bytte bild. Fyyyyyyyfan vad söt, ögonfransar to die for dessutom! Dock, RIP lille Spartacus..

Utkast; Augusti. 1, 2011


Efter första ordentliga försäsongsträningen på 4 veckor så håller jag sakta men säkert på att bli levande igen. Det kändes bra (alltså ja det var ju jobbigt, stört svettigt osv osv), men det var skööönt. Inte duschat än, vilket är äckligt LISA. Ser nog antagligen lite ut som en crackpundare just nu, men vad gör det när jag sitter på ryggstödet på stolen och bara funderar på om jag ska brutalt slakta mina husdjur ikväll eller inte. Ja alltså raka benen, glömde att ni inte är insatta i mammas och mitt internskämtande om håriga ben.. Kolla ifatt lovely Paradise Hotel är en anna viktig grej jag borde göra också.. Jaja, AFK så länge såklart. Haha älskar att jag precis lärt mig vad det betyder..

RSS 2.0