Totalt meningslöst

Jahaja, hemma från en weekendresa i London då. Måste ju börja med att säga att den blev så mkt bätte än vad jag trodde. Fast iof, det kunde kanske inte heller blivit sämre än jag trodde ändå. Okej då, så illa var det inte, jag överdriver, som vanligt. Haha.
Vet inte riktigt vd jag ska skriva om det hela, för om jag väl börjar med för mkt detaljer kommer jag ju aldrig kunna begränsa mej. O skriver jag inga detaljer så är det lite väl boring för att nån ska vilja läsa skiten. Menmen. Kan ju säga att Starbucks är en av mitt livs bätte upptäckter. Riktigt mysigt ställe, Lisa är lite in love om man säger så.
Strawberry&cream, dödligt gott. O så caffe latte, en stor fet chokladtårtabit, choklad, tuggummi. Eller ae, inte allt på en gång, men ni fattar ju grejen.


Nu ska jag iallafall snart iväg och träna. Det är så skönt att säsongen äntligen är igång. Man fattar inte att man till o med kan sakna fysen förrens man har viloperiod. Det är en ganska så jobbig tid faktiskt. Man är antingen sjukt slö eller helt galet rastlös, o inget av dom alternativen är speciellt trevliga. Fast iochförsej är det ganska kul att vara totalt rastlös och extremt flamsig utöver det. Det är då som jag irriterat folket allra mest och har så himla kul åt det!
Jag föredrar att träna 3 ggr i veckan o sen 1-2 matcher på helgen. Visst man blir jävligt sliten och ganska strött på det efter ett tag/3-4 månader. Men det är det värt, för sen när man har vilat 1-2 vecka är man så otroligt träningssugen igen att man inte vet vart man ska ta vägen.
Den som uppfann världensbästa sport borde fått nobellpris, minst.

pussen :*

musique

Viss musik blir verkligen aldrig för gammal. Ja menar AC/DC, Kiss, Metallica, Aerosmith, det är helt otroligt hur musiken kan hålla så länge. Deras låtar som skrevs för liksom 30 år sedan håller fortfarande, och är dessutom bra. Bara den grejen att var man är och säger någon av banden, ja då vet alla vilka man menar, alla kan nog säga minst en låt av alla. Det här är ju inte direkt dom enda banden det är så med heller men. Jaa, lite galet är det allt tycker jag.

AC/DC - Moneytalks
från 1990

Ett rekordinlägg.

Skapligt längesen jag bloggade seriöst.
Kanske skulle ta upp det igen, men i och för sej äre nog dumt att hoppas på för mycket här va. Känns som att jag ändå bloggar ganska så tråkigt om jag ändå inte kommer på något att skriva om. Logiskt? En aning kanske.

Dagen har iallafall tillbringats i huvudstaden. Shopping stod på schemat och hur sugen var jag på det på en skala? Kanske 1 av 10. Jaa, vi gled mestadels av tiden runt på Drottninggatan som värsta schteeeek och fick väl inte så överdrivet mycket uträttat. Nån affär här och där bara. Sen så mötte vi upp nåra fler och drog till Kungshallen och käkade. Där hittade vi pommer och nåt grillspett. Helt okej-gott, var väl inte så överdrivet sugen på pommes egentligen, men vad gör man inte för att kunna få maten fort. Efter det lämnade vi vårat lunchsällskap med deras nyinköpta jordgubbar och tog en rask promenad till Kungsgatan 15 (Lush för alla som inte fattar). Gled runt ett tag till på Drottninggatan innan vi drog oss mot Gamla stan där vi tillbringade ca 15 minuter av våran dag. 15 tråkiga men oj så goda minuter. Där sprang vi nämnligen på en Ben&Jerry affär, självklart var vi tvungna att gå in där, bara för att. Sen att vi köpte glass hörde ju liksom till. Sen att jag personligen tycker att 25 spänn för en kula glass är jäääävligt mycket, även för Cookie Dough. Men jao, gott var det iallafall.
Efter mycket om och men så fick jag med mej en halvtråkig med väldigt fin t-shirt från H&M och den underbara parfymburken American Cream från Lush hem.

Donken på vägen hem, vilket jag inte heller var sugen på. Men som tur var hade jag ju varit förutseende nog att, på morgon när vi beställde maten, beställa en sallad. Hade jag istället tagit min standard meny McFeast så hade jag antagligen inte fått i mej direkt mycket ändå.

Det absolut sjukaste idag är att jag har lyckats skriva ett helt blogg inlägg utan att använda en ända smiley. Det måste som rubriken lyder vara någon form av rekord för min del. Shit alltså!
Men nu ska Lisen nog ta att krypa ner i sängen för en powernap på förhoppningsvis ganska så jättelång tid.
Gonatt.


i'm in looooooove

Metallica - One.
Riktigt bra låt med texten till o allt, så det är ju bara att sjunga med om man nu skulle
känna för det :), dessutom äger jag sönder på gh3 (a) okej, jag är inte bättre än att
jag lirar på easy, men vafan.. jag är grym ändå.


Jaa.

Oj, mycket har hänr sedan sist.
Jag har hunnit fylla 16 år,
och så har jag hunnit spela en alldeles underbar sista skolhandbollsturnering i mitt liv. Känns förjävla illa att tänka på måste jag säga. Årets stora höjdpunkt. Nu på högstadiet var det ju dessutom ännu roligare att få spela mixat, få smälla på killarn också. Sen lärarmatchen. Shit, det var helt otroligt.

Menmen, bara att ta vara på dom 2 månaderna som är kvar med min underbara klass.

Handboll

Hur länge har du spelat handboll?
10 i  höst :)

Har du blivit utsedd till matchens lirare?
Jao, USM både som b-flick & a-flick (Y)

Har du gjort mål någongång?
Ja som tur är.

Har du svurit mot domaren någongång?
 Ehehe, händer oftare än vad det borde (a)

Har du fått gult kort?
OM jag har.

Har du fått rött kort?
Jaa..

Har du skjutit straff?
Ganska många faktiskt.

Vad skulle du ha gjort utan handbollen?
Förmodligen haft jävligt tråkigt på vintern.

Brinner du för handbollen?
Annars skulle jag inte spela :D

Är handbollen viktig för dig?
Aah<3

Har du fått 2 min eller mer på en match?
Många matcher.

Har du spelat 4 på plan?
Japp.

Klister/Utan?
Det är inte handboll utan klister :D

Match/träning?
Båda :D

Dubbelstuds/steg, vad är vanligast för dig?
Inget av dom faktiskt. :) Övertramp är vanligare.

Är det viktigt att alla i laget är vänner?
Väldigt!

Är du ego?
Tycker jag inte.

Har du varit i något annat land och spelat, isåfall vart och med vilket lag?
Naaae.

Passa/Skjuta?
Båda.

Ribba/stolpe?
Hatar't , fast hellre jävligt hårt i stolpen än löst i mål elr hur äre nu.. ^^

Tillsist, älskar du handbollen mer än allt annat?
Bland det bästa som finns.

RSS 2.0