Chris Medina - What are words?

How every single promise I keep / 'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words / If you really don't mean them / When you say them
What are words / If they're only for good times

Jag ryser verkligen, så fin! Vad jag har förstått så har hans tjej varit med om en bilolycka och fått någon form av hjärnskada. Det visas bilder på henne både före och efter den hemska skadan i filmen.


Helgens planering!

Imorgon är det fredag vilket innebär handboll på förmiddagen och redovisning om mitt traffickingarbete på eftermiddagen. Troligen stan en snabbis, hem och käka. Kvällen tillbringas hos Alex för att träffa lite människor från den gamla goda tiden. Intressant!

Lördagen firar vi 18årsdag. Och inte vilken 18årsdag som helst, utan MIN.

Söndag brukar betyda söndagsångest. Förmodligen även denna. Men att vakna ett år äldre borde ju ändra perspektiv på hela livet? Nja, knappast. I alla fall inte när man vet att man har ett tal i det muntliga nationella provet för Svenska B att skriva klart.. Men det ska jag göra med glädje och hoppas på höga betyg. Jag sa hoppas.

Jag tror jag mycket kommer överleva denna helg, kanske till och med bakom ett litet leende, hihihi. Klart jag ler!


Jag mår som bäst när jag är glad.

Off igen. Men så är det. Snart är jag tillbaka, men det är först när allt löst sig och energin kan gå till sådant som inte är jobbigt och svårt. För just nu börjar det gå över gränsen till vad man klarar att hålla inom sig. Men nästa vecka, då kanske jag kan se klarare på saker och ting. Jag hoppas verkligen det, för min och för allas skull. För just nu är jag fan inte med alls.. Skönt att jag har tre stoooora arbeten som måste bli bra nu i veckan/veckorna som kommer. Välplanerat.

Väntar på att amerikanerna ska komma tillbaka, den ena har världens skönaste skratt. Alltså verkligen!

Avslutar med en låt tillägnad Frida, varesgod smulan.. (hö hö) Babsan – Ge mig en spanjor

Vadstena HF dam 2010-2011

Äntligen söndag igen, som jag har längtat!

Gårdagen bjöd på lagfest, fyfan vilka härliga tjejer VHFs damlag innehåller, LOVE! Konstant skratt en hel kväll, lekar med bästa lag 4, nattamaten och allt annat smått och gott. Ja, vi, jag, Sofia, Emma, Ankan och Ella, i lag 4 hade förövrigt lekstuga och tog väl hem ungefär hälften av lekarna, och typ tvåa i resten. Så fruktansvärt bra. Sen att bowlingen på dagen med samma överdrivet underbara lag gick käpprätt åt helvete är ju en annan historia. Em historia vi inte behöver dra här. Bäst så tror jag..SMACK



Femme fatale!

Britneys nya album ligger äntligen ute på Spotte nu! Dock inget att hurra för än så länge.. Bara tre av låtarna som tagit plats på min spottelista. Till the worlds end, Hold it against me och I wanna go. Får väl vänta tills remixerna av låtarna kommer, då borde det bli ännu fler!
Britney Spears – Femme Fatale (Deluxe Version)

Överaskade våran nyblivna 18åring Kajsa med smällare och överaskningsfest på Alex initiativ ikväll. Grym kväll med riktigt trevliga människor. Stort tack allihop!

Imorgon ska jag förnedra mina fina lagkompisar på bowlingen. Kommer inte bli kul för dom, definitivt inte. Jag ska däremot njuta av varenda jäkla sekund, av allt. SMACK

Himlen är oskyldigt blå!

Dagens mående: Jag är vimsig, osammanhängande, dum i huvudet och trött. Annars är det på topp!
Dagens klädsel: Just nu en turkos hallsbergs t-shirt, trosor och strumpor, sängläge!
Dagens dofter: Använde Lush American Cream, som förövrigt inte finns längre..
Dagens frisyr: Mycket onogrannt våfflat = förjävligt. Borde nog vara lite mer genomtänkt.
Dagens planer: Hade jag flera, gick åt helvete med de flesta dock.
Dagens händelser: Prov, lunch, franska, handla lite, hem och tvätta lite sen chilla framför "Vad blir det för mat?" med en tallrik gröt, fastnade allmänt med onödigheter och sedan gick jag ut och gjorde lite nödvändigheter. Men ganska obetungande sådana, mys!
Dagens vill ha: Klara besked.
Dagens längtan: Varmare vindar & sol.
Dagens beroende: Tuggummin? Eller som alltid min käre fån.
Dagens saknad: Gamla PM-tider.
Dagens roligaste: Något på franskan, eller de vanliga diskusionerna mitt i maten!
Dagens tråkigaste: Att klockan går i 200, VARJE dag.
Dagens måste: Leva i nuet
Dagens mat: Wookade nudlar & grönsaker med kycklingfilé och sweet chili sås, dödligt gott.
Dagens borde ha gjort: Kollat på någon av jätteuppgifterna kanske, men njae, ingen brådska!
Dagens bästa: Kvällsmaten, och att sova på bussen. Kul liv - kul dag, haha jo jag tackar! Juste, höll på att glömma. Min nya spottelista "Svenska Klassiker!" går definitivt in i dagens bästa också. Lägger upp'en nån dag!
Dagens värsta: Att det blåser stört när man väntar på bussen.
Dagens sjuka: Hjärndödhet och en släng med förlamning, annars är det helt perfekt.

Vad fruktansvärt negativt det här såg ut nu när jag läser. Det är ju faktiskt inte meningen, känns som att mitt tonläge osv inte riktigt slår igenom dataskärmen, måste jag nog jobba en del på! SMACK

Biological Theory




Precis skrivit prov, gick väl i ärlighetens namn inte aaaaasbra, men heller inte åt helvete. Så jag klagar inte allt för mycket i alla fall. Ska väl se vad jag kan göra åt engelskapappret medans jag väntar på att vi ska sluta nu. Bra med lite extratid, tänk om man kunde ta tillvara den på ett bra sätt direkt istället för att finkamma aftonbladet. Haha, allt är med andra ord som vanligt som ni ser (läser..)!

Fruktansvärt mycket att tänka på och fundera över just nu, och det tar enormt mycket energi. Får väl skylla min inaktivitet här på det. Kan inte hjälpa att bloggen och sådär är det första som ryker, speciellt inte när jag kan ge Angry Bird RIO min tid..


Nu väntar snart lunch med åtminstone Fritten, förmodligen två älvisar till, och ingen är gladare än jag över det!

Somewhere over the rainbow


http://files.myopera.com/phamlythanh/albums/637848/Space%20Art%20Wallpapers%2026.jpg
Tänkte skriva något kul om mig själv i menyn till vänster nu när det var dags för svenskarast. Men faktum är, att jag kom inte på något så.. Det får bli lite senare. Kände ändå för att uppdatera något toooootalt meningslöst. Så varsegoda. Förövrigt dålig avslutning på Solsidan igår, så träligt!

Ra ta ta ta ta..

Tittar ut genom fönstret och ser bara sol, ja lite snö också då men. Det är ju så fint! Tror nog det är dags för veckans fjärde långpromenad snart i vilket fall. Framför allt med tanke på att vi har uppehåll och att gränsen mellan att träna och inte träna är hårfin, haha eller hur.. Får se om jag gör ett stopp i sporthallen bara för at komma dit. Var trots allt mer än en vecka sedan och jag saknar mitt andra hem. Sen kanske det skulle vara trevligt att baka en fincheescake sen också, trevligt och åtminstone fruktansvärt gött! Hittat värsta killerreceptet på cheescake med passionsfrukt, inte direkt fel till sista Solsidan ikväll.

Förövrigt så lyssnade jag på detta, Dj Laz – Move Shake Drop - Remix, när pappa kom och satte sig vid samma bord som mig. Kommentaren han la då var så jävla sjuk.. "Lyssnar du på knarkarmusik?"

Konsten att tjäna pengar i alla lägen!


Tjänade 40 spänn idag, bara sådär. Anledningen var att min pappa ville köpa en av mina Cola Vaniljburkar, för just 40 kr. Sure tänke jag och slog till på det anbudet. Ändå asvärt, framför allt med tanke på att jag inte kommer ihåg när jag drack en själv. Det gäller ju att göra affärer i rätt lägen så att säga, hehe..

Förövrigt vet jag att headern är lite för old egentligen, och att jag kanske skulle ändra färger osv. Men det kommer, har ju precis fått ordning på eländet igen efter den lilla krashen.. Fast faktum är att jag gillar ju färgen, får bli headern som är lite av prio ett. Vi säger så, PUSS GODNATT!

Vad blir det för mat?


Så som jag älskar broccoli, med lite för mycket salt, och lite för mycket smör. Det finns det inte mycket som är bättre än. Det kan jag garantera. Och nej min matlagning ser inte ens i närheten ut som Sveriges mästerkockars, men vilken himla tur att jag aldrig någonsin i hela mitt liv har utgett mig för att vara bra på det då. Glömde jag dock skriva att jag gör världens näst intill godaste broccoli?

If love is a labour i'll slave till the end


Chillat ihjäl mig och blivit sur på jävla bloggdesignen som inte blir som JAG vill. Fick ändra tillbaka till en gammal som jag iaf hade sparad.. Så tog en promenad genom staden, en stund med faster men sen lämnade jag av henne, i nästan en och en halv timme. Spotify i öronen och bara gå, då känns allt som bäst, riktigt skönt. Kyligt och vackert, så som allting annat. Fast på riktigt.


Det finns så mycket mer bakom.

Flickan du nyss kallade fet, hon har svält sig själv och gått ner 10 kg. Killen du nyss kallade dum, han har inlärningsproblem och läser 4 timmar omdagen. Tjejen dukallade ful, lägger ner timmar på att sminka sig i hopp om att någon ska tycka om henne. Killen dujustknuffade runt, han blir slagen nog hemma. Detär mer bakom personerna än man räknar med.

Läste detta på en persons facebook-status (what to do utan fb?!). Säkert så läskigt sant, och definitivt värt en tanke, eller allra helst två.

Akivitet 20110314

Precis fått i mig en tallrik gröt nu, efter många många tuggor på vänster sida i munnen. På höger sida av gommen sitter som bekant fem stycken stygn som minne efter gårdagens lilla operation. Min failade tand som satt däruppe någonstans skulle bort, och det var väl bara att hänga med liksom. Bland det absolut värsta jag har varit med om, det var fruktansvärt! Började först med bedövningssprutor, inte en, inte två utan TRE stycken på utsidan av tandraden på höger sida. Det gjorde så jäääävla ont! Men skönt o vara klar med det iallafall, fast nae. Inte en, inte två utan TRE stycken TILL, men nu på insidan av tänderna, rakt upp i gommen, halvvägs till hjärnan ungefär. Skakade och grät om vartannat, jag som alltid har trott att jag varit hyfsat okänslig för smärta, men tydligen inte! Låg och gapade i ungefär en halvtimme undertiden som jag fick lyssna på diverse knakande, borrande och känna att det liksom drog lite överallt inuti munnen. Kan ju bara som lite parentes säga att borrandet var det minst vidriga av allt. Det lät väldigt högt i hela huvudet, och det var ju rätt obehagligt i sig, men samtidigt så gjorde det att man liksom försvann och slappnade av lite lite grann. Men det gick iallafall bra och han kunde sy ihop alltihop utan några problem. Lite småkonstigt dock att ha stygn i mellanrummen mellan 6 st tänder på högersida. Då förstår man ju lite hur långt snittet egentligen var..

Väldigt skönt att jag inte har ont nu i efterhand åtminstone, bara svullet och lite irriterande, men det är ju ingen big deal. Verkligen inte!

Fast för att börja om från början så käkade jag gröt samtidigt som jag kollade på Mitt liv som Hellner med Erik Segerstedt. Är på avsnitt 5 av 9, riktigt roligt faktiskt. Och han är ju väldigt duktig den där EMD-Erik. Duktig och ganska så inspirerande. På tal om det så är det väldigt fint väder, tex för ett liten löptur. Men det känns iof ganska så dumt, eller rättare sagt så vågar jag helt enkelt inte det.. Inte efter att min pappa och syster hotar med att hela såret kan spricka, stygnen gå upp och hela gommen flika upp sig. Kanske tar med min bästis på promenad istället, Lille Pyton.

Vad i ..... ?

Okej, jag vet ifan inte riktigt vad jag har gjort med min blogg.. Vart lika chockad själv när jag kikade in,mycket otippat. Fattar inte när det hände bara? Har koder osv slutat fungera eller något? Riktigt random...!

JSM helg

Det där med webbtv är en så fruktansvärt bra uppfinnig just idag kan jag känna. Eller rättare sagt den här helgen. JSM, vad mer behöver man säga, förrutom att de sänder hela DJ SM i Rimbo så sänds ju alla RPs matcher från Partillebohallen också. Riktigt kul! Sen så är det ju inte en nackdel att man kan sitta med mjukis och ansiktsmask och kolla. Fetttttttt skönt. Men, imorgon måste jag gå upp före kl 10 för att se grabbarnas semifinal mot Sävehof, men det gör jag faktiskt så gärna. Spännande!

Det kan man ju göra speciellt eftersom att vi inte är i steg 5. Eller ja, faktum är att vi aldrig fick chansen, inte ens att få spela steg 1. Nej, för vi har inte haft något juniorlag anmält. Väldigt tråkigt med tanke på att vi nog hade haft ett lag!


PUSS

BLOOOOOOOOOOOOOOOOOOW UP

Asfrustrerad för tillfället. Vad är engelska egentligen för jävla påhitt? Klarar mig utmärkt med svenska och kroppsspråk. Dessutom kan jag ju måla bilder annars. Och varför är jag nästan lika sur som om det hade varit min egen match? Inte ens mitt lag, eller för den delen ens min klubb. Dampdåligt humör. Tillbaka till plugget, duschen, och sen sova någongång om sådär ett par timmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ja jag hatar flera utropstecken i följd, PUNKT)


När man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd.

Kära Henrik Lundqvist. Vad är det frågan om egentligen? Varför, varför och åter igen varför vanärar du ditt snygga ansikte med att göra en reklam för Head and Shoulder? Vet inte hur många gånger pappa och jag har disskuterat det där med kändisar som gör reklam bara för sakens skull, och för att dom så uppenbart behöver pengar. Och det gör mig bara arg, jag blir irriterad, på riktigt! Charlotte Kalla, varför behöver du stå och fånlen in i kameran som reklam för tandkräm/tandblekning eller vad det nu är. Sjunka till den nivå, ja jag tycker det är pinsamt och jag skäms lite för mig själv i min ensamhet framför tvn.. Och hej, vänta lite nu! Sveriges stjärnmålvakt i NY Rangers, behöver pengar? Knappast va. Vad är det frågan om...?

Att göra denna reklam för Head and Shoulders


Efter att ha gjort detta för Brothers tillsammans med brorsan..

http://www.fashionguide.se/blog/uploaded_images/bro-797541.jpg

Någonstans gick någonting väldigt fel.

Problemet med ekorrhjulet är att även om man lyckas springa fortare än alla andra, så är man fortfarande bara en ekorre.

Alltså Petter Northug, jag kan inte annat än att beundra detta idrottsfenomen. Han är ju grym, alltså verkligen på riktigt. Vinner guld efter guld, efterlyser svenska nationalsången, sågar den ena svensken efter den andra och trycker ner svtreportrar på presskonferanser. Och den där gesten inför VM, då han hade pressfotografer på sin sista träning inomhus där han tränade lite fysövningar. Vem gör ens en sådan sak, man gör bara inte det. I alla fall inte om man har en blågul nationalitet. Vad säger man ens om saken, han är en stjärna. Enda felet på honom är ju faktiskt att han är norskt, men vafan, till och med det kan jag väl förlåta. Om han nu skaffar ännu ett medborgarskap och börjar tävla för Sverige. Faktum är att då skulle alla som hatar honom idag älska honom, för det är ju så vi Svenskar fungerar. Går det emot oss så avskyr vi och äcklas, hade Petter Northug, enligt mig skidsportens för tillfället största profil tävlat för Sverige och hånat danskar, norrmän och ryssar om vartannat så hade vi alla avgudat honom. Det är somsagt faktum och inte bara ett antagande.

Sen okej, att han trycker ner våra svenska persnoligen tycker jag absolut inte inte om, för det är väl trampat över gränsen på fel sida. Eller att han tar gulden framför näsan på oss, de guld som borde reserverats till svensk fördel. Men att styla sig i mål, kom igen, han var i det ögonblicket bäst i världen, låt honom visa det ordentligt då. Vad vore väl idrotten utan dessa profiler, så som Balic, Zlatan, Northug osv? Gör det inte bara hela grejen lite mer intressant och lite mer rubrikskapande? Jo precis, och all publicitet är bra publicitet, eller hur var det nu. Men det är sånna människor man verkligen avskyr och fruktar att tävla emot, men verkligen saknar ord över lyckan att slå. Än har vi tydligen ett litet steg kvar, men det kommer Hellner, det kommer! Jag tror, hoppas och vet. Men kom igen Sverige, en seger har vi solklar redan nu åtminstone. VMs clean:aste skiddräkter, NANANANANANANA in your face jävla norrmän.. ;)

----------

Nej men i alla fall. Jag sitter just nu i soffan, trött och fruktansvärt omotiverad. Jag har liksom bara ingen lust, och så börjar min blogg likna "dagens klagande" också, vilket jag inte heller gillar. Men that's it, antar jag. Jag skulle plugga mycket idag, läsa engelskaboken osv. Men sen är det såhär att jag verkligen mycket hellre tvättar och fixar med mitt rum istället. Är väl lite sådär i just synvinkeln om vad jag borde prioritera och inte. Men sånt där har jag aldrig varit bra på att inse, förrän i efterhand. Då det liksom ändå är försent.

----------

JUSTE, för att inte glömma helgens viktigaste så tog jag igår 3 fina triumfer och segrar. Självklart matchen i första hand, som vi vann över ÖSK Fram. Jag spelade bara bakåt hela matchen, minus två minuter, och sen framåt i två minuter. Dessutom är jag nöjd. Visst så gick jag bort mig några gånger här och där. Något missförstånd och nåt äckligt linjeinspel som gick typ över min axel. Förbannat dåligt att jag inte fick tag i, men så är det ju alltid i efterhand. Men på det stora hela är jag somsagt inte missnöjd! Jag kommer aldrig att göra misstag med flit, ändå så kommer dom. Bara att leva med och att definitivt få dom att bli färre. Andra vinsten som togs var i säsongens sista frågesport, tillsammans med Mathilda och Ella. Stort! Vinsten glömde jag förövrigt i Ellas säte i bussen, men det är ju ingen big deal så att säga. Tredje vinsten handlar såklart om utvisningsligan, alltså vilken skräll.. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, men absolut så måste man ju utmärka sig. Och i och med att jag med största sannorlikhet har fått fler tvåminutare än jag har gjort mål så var ju tydligen detta ett bra sätt. Laget överlägset mest utvisade spelare, titeln är ju given. Sen att jag delade på första platsen även i varningsligan får väl vara kryddan på det hela.

----------

Och tillsist, vad är egentligen grejen med James Bondfilmen som är på tv just nu? En skallig kines med blåa ögon och diamanter i ansiktet. Fruktansvärt ologiskt.

Det där med fokus på rätt saker!

Jag tror att min hjärna har börjat spela mig lite spratt då och då. Liksom att jag kopplar så fruktansvärt feloch absolut inte fokuserar på sånt som är viktigt, utan mest bara på sådant som är totalt onödigt. Som igår på Ikano när vi gick in i bokhandeln. Bokrea och allt var sviiiinbilligt, så jag tänkte köpa en bok, det tänkte jag verkligen. Men jag gjorde inte det, för jag hittade inga snygga. Jag menar tjaaa.. Sen på Mima så skulle jag plocka lite lösgodis till min syster. Mendet höll på att inte bli något sådant heller. I och med den lilla olyckan att dom inte hade någon rosa liten skopa att plocka med. Katastrof! Jag plockar alltid godis med en rosafärgad. Inte konstigt att det inte var lika gott sen..

Jag är trött som en gnu. Åker buss mot sta...

Jag är trött som en gnu. Åker buss mot staden där ALLT händer och har min CP i öronen. Ja, cp som i min coldplaylista alltså. Fruktansvärt lovely, ska nog blunda och bara åka med nu. Nattttttti Varför skrev jag ens? Störd..


RSS 2.0