I'm in love! <33



Fast idag är det faktiskt inte Robin, även fast han var väldigt grym igår också! Riktigt bra. Men Carola däremot, fyfan.. :S
Sen det där Johan fanet, hon måste varit lite störd eller nåt. Shit asså. ^^ Läste på nåt löp om att hon tydligen tuppade av,  o de tro fan om man gapar som en stucken gris av o se Johan Palm, hon måste blivit livrädd, men så läskig är han faktiskt inte. Höhöhöhhö XD

Men nu är det så att vinner inte Kevin är det fel på svenska folket, så det så!

-------------------------------

Utan denna underbara vita mössa från Seger. Inhandlad i Motala idag. <3 Så skön och så himla fin!



köpte även ett par blommiga fina långkalsonger. Hahaha.

Imorrn bär de av te Strängnäs o kasta boll me bästa brudarna. Fast Alex den Andra ska inte med.... :(

Mercredi, wednesday, lill-lördag..

Jaa, kärt bara har många namn och visst är det veckans mittendag onsdag vi snackar om. Idag är det onsdag. (;

Gott folk!

Hallå :D
Igår satt jag uppe till halv ett och skrev historiaprov, så idag är jag lite trött. (a) Vad lär sig Lisa av detta? Jo, att inte vara så förbannat korkad och skjuta upp allt. Har hört att allt man kan göra idag ska man inte skjuta upp till morgondagen. O stämmer det? Som fan... Men eftersom jag är helt världelös på det  så har jag nog aldrig i mitt liv lyckats än.. ^^ Menmen, nån gång måste ju vara den första. (;

Just nu sitter jag och lyssnar på en av alla gamlagamla låtar jag har börjat gilla.
Självklart snackar vi ABBA här, o inte vilken låt som helst, utan DOES YOUR MOTHER KNOW. Jag tycker den är braaaa. (a) Främst eftersom att Robin sjöng den, hade han inte gjort det hade jag ju nämnligen kanske inte hört den nångång? Så det tackar vi Idol Robin för..
O på tal om Idol så har jag blivit Idolnörd. Har nog aldrig varit det direkt förrut. Men iår serrni, då har jag koll. :D Elr koll o koll, men jag har grym koll på det jag vill. Tex att Kevin är grym, Robin är goodiegood, Johan är bättre än va jag nånsin tyckt och att Alice är en liten tuff tjej som är väldigt charmig. Årets Idol top 4 är bra. Väldigt bra.

Idag har jag också tagit ut ett stort skåp från mitt rum, o shit så stort det blev. Riktigt nice. Återstår bara typ 20 - 25 klädesplagg på mitt golv som jag borde göra något åt.. Kanske typ gå ner och lägga skiten i tvättkorgen. Ska försöka komma ihåg det också, sen dammsuga o så. Mitt rum kommer bli asnice, måste bara fixa lite stora kuddar som jag ska ha i min stooooora nya säng som far min skulle hämta nångång nästa vecka. 1 o 20 säng barrrra ;D Ni fattar inte hur jag längtar efter o sträcka ut mej SJÄLV i en jättebred säng, typ 30 cm mer än min gamla. (a)

Imorrn ska jag ha redskapsgymnastik på idrotten och I like. (; Även fast jag inte riktigt är lika smidig som snittet så är det iallafall väldigt kul. :D Spec o klänga runt i ringarna. Då kommer mina gamla förfäders egenskaper fram. I'm a gorilla vet ni ;D

Nu ska jag duscha o sen sova, ha det så bra till jag kommer hit igen.

pussen

Kort & gott.

Haha, ja kanske egentligen borde sluta o börja varje inlägg med: Nu var det längesen igen

Om man nånsin har läst min fina blogg så borde man ha fattat det vid dethär laget, jag är kass på o skriva egentligen (a)

Idag har jag faktiskt pluggat. :P Håller på med hemprov . Om världskrigen, mellankrigstiden, förintelsen o al sån shit. :O Ja säger bara död åt historia just nu. Det är sjukt mkt. :o

men nu ska jag sova alternativt skriva lite mer.
tror bestämt de får bli det första (a)

gonatt,

Hellre hårt i ribban än löst i mål? ;)

Hallå. Skit i o läs inlägget, bara klagar & det är typ 0% vettigt innehåll så.

Hmm, sönda igen, o skola imorrn. Jag både gillar o inte gillar söndagar. Gillar för det känns som om man börjar om med ny vecka och allt gammalt är glömt (öhm, neej så är de ju inte, men det käns lite så) . Men dåligt för man tänker alltför mkt på hur lite man kommer o få sova på mornarna och så pressen från allt man måste hinna med, och måste prestera bra. Va i skolan, va aktiv på lektionerna, göra det man ska, göra läxor, vara duktig på träningarna, måste vara trevlig o glad, alltid med ett leende. Jaa, ju mer man tänker på det desto mer inser man att det håller inte. :) Så nu får vi ser hur just denhär veckan blir. :P 

Idag har vi spelat Östgötaderby mot Malmslätt, det tog vi hem okej-enkelt med 22-11(efter 14-7 i halvtid). Hade väl ingen supermatch kanske, men bättre än dom senaste typ.. Bara ett ändå mål. Två sjukt dåligt slagna straffmissar, och ärligt talat ganska kasst försvarsspel så. :)
Missar straffar det får man bara inte göra, det är bland det pinsamaste som finns.
Det ena satte jag fint&hårt  i ribban, på målvakten o ut till inkast för oss. Hellre stenhårt i ribban än löst i mål. Eller hur är det nu. ;) 
Ända som gick riktigt bra idag var mina långa passningar. Slog faktiskt flera pass som resulterade i första fas kontrings mål. Men men, var faktiskt en kämpa seger med tanke på att det gick tungt i början, alla bör ha beröm. (Y)

Grattis även till f94 & p94 som är vidare i steg 3 spel i U-SM. Bra jobbat. (Y) Det som vi nu inte klarade lyckades dom med. :)

nu ner o käka smörgåstårta, bye.

Riktigt riktigt jobbigt. ;)

Jag borde sova nu. Verkligen, o jag skulle kunna somna nu också, ohja ja ja ja!
Men problemat är att jag orkar inte ta dom max 10 stegen som ja måste göra för att bli sovaklar. = stänga dörren te toan, stänga dörren ut till vardasrummet, släcka lampan, skruva ner volymen på radion o sen sista klivet ner under mitt varma mysiga täcke.

Aja, om 5 min kommer ja ta dom otroligt jobbiga kliven, kanske. (a)

Träningen idag gick verkligen skitdåligt, som det förövrigt gjort dom senaste veckorna. Jag hatar verkligen när det inte går bra, o när jag inte fattar varför heller.. :/ Eller är jag helt enkelt inte bättre än såhär. Kan va så.
Men jag vägrar tro det bara!
Bläääääääääääääääääääääääääääääää.

Skulle behöva en rejält bra överaskning nu. Vet dock inte vad det skulle vara..
Typ en fet godispåse, nej förresten, det är typ det minsta jag är sugen på.. Så big no no på det.

Menmen, imorrn blir det förhoppningsvis kinamat med flickorna. Det blir kul och brukar alltid sluta med att en viss person muntrar upp en, hur jävla förbannad man än var innan. Hmm, känn dej träffad, för ja är ganska säker på att du vet vem du är! <3 Fast å andra sidan läser du nog inte min blogg. ;D
Smart idiot. :)

nu ska jag ta dom där jobbiga kliven,
puss&gonatt

X-mas...

Vet ni ;O :D Det är faktiskt inte sååå långt kvar till jul nu. Typ typ.. Tyyyp 41 dagar! De var mindre än ja trodde till o me. :)
Jag längtar faktiskt jättemycket till den 1 adevent / december. O dit är det 17 dagar kvar. ;) Jag vill plocka fram julgrejer.
Jag vill julpynta mitt rum och jag vill tända en massa ljus, äta Ben&Jerry, dricka te o kolla på film elr nåt, men det är tråkigt o göra själv! Verkligen ingen som är på? :) Snälla? (a) Send me a sms isåfall. Mitt nummer finns på eniro.se ;D


O bara för att jag ska längta lite mindre (elr ännu mer :O) till jul så kommer här en del av lisas önskelista 08. ;D

Ingen ordning!
- Nokia 5220, helst en röd. :)
- Assnygg Adidasväska
- Parfym, Naomi Campbell Cat Deluxe at Night, så heter den. Hade den förrut o jag skulle gärna ha den igen. ;)
- Björn Borg trosor. Väldigt sköna o grymt snygga. :D

Den som vill ge mej ngt av detdär ska få en puss, det lovar jag. xD :*


Get a life lisa :'D

Tjo gott folk. :)


Min blogg borde byta namn till varannandagbloggen.se , eller hur :D' (stavas varannan dag verkligen så? :S)

Luciaträningen igår gick la helt ok. Förbannat svårt me sådär höga toner, det jag sjunger i vanliga fall är ju liksom när jag är SJÄLV vid datorn i mitt rum, eller på sin höjd när min syster är här i irriterar mej. HAHA. Ok då, Singstar också, men det räknas knappt för då behöver man ju inte ens sjunga för o få höga poäng. ;D Bara nynnamed lite ;D
Men det ska la gå o lyssna på luciatåget även i år. Det är jag säker på, det finns ju iaf nåra som kan sjunga med. ;D

Juste, jag har studiedag idag. :D Göööööööööööööött!
O den tillbringar jag ju för tillfället framför datorn, lyssnar på Darin :$, irriterar mej på att mitt skrivbord är stökigt och funderar på om ja ska söka mej till spel.se i jakt på nå kul tidsfördriv. Igår hittade jag ett spel som man ska sälja saft på. :D Spelade det skit länge, tror jag spelade tre månader i speltid. Det gick asbra o jag försökte verkligen spara det för o fortsätta idag. Men gick det? NEJ! O vart jag sur då? Om jag blev, va nära o tjuta (neej det var jag inte, men man måste ju överdriva lite för de låter bättre då! :S)! Jag skulle ju bli lemonade-miljonär på ngn Beach i typ USA i spelet. :/ Jag hade faktiskt nästan precis råd med en extra fin försäljningsvagn (a)

Fan Lisa. Get a life.

Men Darin feat. Kat De Luna med Breathing you love är (jag har svårt o säga det ;)) faktiskt bra. :D


SM handbollen

USM A-flick steg 2 grupp 7 avgjordes ju i Vadstena i helgen. Det var så jävla jämnt att man blir sur. :(

Vi vann mot Ljungsbro 18-16 (tror jag?) och Anderstorp med 14-6, spelade 15-15 mot Bolton o vi går ändå inte vidare. Dessutom ledde vi mot Bolton med som mest 4 mål (11-7) o vi klarade inte o hålla det! Hade vi bara haft lite mer is i magen hade vi fixat oss till steg 3!!! Fyfan vad det är irriterande att tänka på.
Men men, life goes on och det är SM nästa år igen. Nu blir det ju full fokus på serien som vi förövrigt ska vinna iår har jag bestämt!




Men nu ska jag ju somsagt snart ner till mitt andra hem igen så. 

Slänger in nåra vackra bilder också.



Hela laget uppställt för prestentation. :D




Laget <3
Rudbratt saknas på bilden.


En alldeles vanlig tisdag.

Hallo :)

Nu vare la ett tag sen igen.. ^^ Att jag aldrig kan komma ihåg la blogg. (a)
Dagen idag har iaf varit trevlig. Började med sovmorron imorse, gött!
Sen franska o då hade vi vikarien Ingo-Flamingo (neej han heter inte det, men en annan nia hitta på de namnet o ja tkr det är så kul xD) o kollade på film, sen hade vi livsstil o det är så kul! Idag körde jag mattrugby, som alltid annars o de gick ju ganska bra. (Y)
Förrutom att min rumpa numera är halvtförlamat. Hmm, ja slog verkligen i, som resultat av en hockeytackling av Calle.. Kan säga att det tog rätt bra, för jag har ju sydda hhummelpilar på mina shorts o det såg man märke av p¨å mitt lår. Hur fan det nu gick till vet jag inte men.. :P Han ska få hämd på tisdag om han inte fegar ur då. Hahaha ;) Ska försöka få över lite fler killar från innebandyn för det är mkt roligare när killarna är med. Det går lite vildare till då kan man säga. (a)
Sen vare lunch o engelska.
På engelskan hade jag speech o jag tyckte det gick skitdåligt.. Sen till saken hör att jag kände mej nöjd med det jag gjorde i åttan. När skoldagen är slut träffar jag min engelskalärare och får jättemkt beröm för speechet, och att det var bättre än förra året. WTF, tänkte jag då? Hur i helvete kan ett speech om min prao som jag skrev ihop snabbt runt elva kvällen före bli bättre än ett om Kiel & Karabtic som jag säkert förberedde 2 veckor. Hmmmmm ????? Men jaja, det är hon som sätter betygen så. ^^

Sen så har jag haft kemi o fysik också. Sådärkul kan ja säga.

Imorrn är det andra luciaträningen också, första var igår o det gick la helt ok. Jag ska tydligen vara första stämma o endel där är väldigt väldigt högt, menmen. Ska tydligen också eventuellt sjunga en vers med en kompis själva. Okeeeeej??? Hur ska jag halvt tondöv klara av det. Det är något istortsett helt obegripligt, men det ordnar sej väl antar jag? Jag kanske svimmar, ramlar o slår i huvudet o får hjärnskakning efter sista övningen, o då är det problemet ur vägen. Postitivt lisa, positivt. :D

Va ja ska göra just nu vet jag inte riktigt.. Men om en timme typ äre träning. Sena träningar är både dåligt o bra. Menmen, handboll så. :)

pussokram!

Idol 2008 :)

Kevin Borg - Livin' on a prayer

Sjukt bra :D



------------------------------------

Robin Bengtsson - Dude looks like a ladie

Näst bäst i fredags!










puss.

Idol IMH <3

OHHH MY GOD?!
Sgr bara shiiiiiiiiiiiiiiiiiiit.

Kvällens idol var verkligen nåt utöver det vanliga. Jag njöt i stortsett varje sekund idag. Idag var det underhållning  på hög nivå o en jävla massa bra idoler & låtar! :D

Det var väl bara 2 stycken som inte nådde upp till de andras nivå.
Lars, jag klarar inte av människan! Det är något med honom som gör att jag kan inte i min fullaste fantasi kan tänka mej honom som artist, eller som underhållare överhuvudtaget. Han är bara för mycket och dessutom sjukt töntig. UT UT UT!
Anna, tyvärr är ju då inte rock hennes grej. Tyckte ändå att honom gjorde det bra, men somsagt inte upp till resten av startfältets nivå.
Robin E har jag aldrig heller tyckte om, och det gör jag inte nu heller. Man han var iaf rätt ok. :P 
Johan, hmm, kan säga att jag chckades lätt, nee de gjorde jag inte, för jag visste ju innan att han skulle sjunga Poison, o var ganska säker på att det skulle bli hans bästa framträdande nånsin. Det blev det ju också, jag trodde aldrig att jag skulle kunna säga det men... Johan var bra.
Alice sen, Heaven is on fire, ja det var den. Alice var grym. Trodde innan hon skulle sjunga att njaa, det blir väl, nåt vanligt? Men hade jag fel. Som fan. Det var väldigt mycket över mina förväntningar.
Sen då till killarna som fick mej mest "förtrollad" eller va man säger.
Kevin, har aldrig heller varit min favorit eller någon som jag tyckte direkt om. Living on a prayer, otroligt bra! Kan bara säga: Helt klart BÄST i kväll.
Tätt följd av snyggsnyggingen-som-var-ännu-snyggare-än-vanligt o sjöng betydligt bättre än vanligt. Robin B! Vilka framsteg, med ALLT. Ojojoj... (a)

Det här bådar gott inför nästa avsnitt.
Som ju tyvärr inte kommer vara rock. Hade gärna sett ett till rocktema, eller två, eller tio, eller varför inte göra ROCK IDOL?

O ikväll kan jag säga att jag har röstat första gången i år. Vem rösten fick äran att smsas till? Det får ni allt gissa. :D

Jag tror nog tyvär att Anna lämnar ikväll. :(
Hellre Lars, men det finns säkert en massa konstiga knarkar folk som röstar på hnm... :s

Puss så återkommer jag nog sen :*

Klädbad ;)

Hahahaha, idag har jag klädbadat på idrotten. ;D
Alex byxor åkte ner, min tröja åkte upp och min tröja höll även på o kväkva mej. :S 
Men fyfan vad kul vi hade åt saken !



Back to IDOL

puss på er


Lisa: -Idag med huvvet under armen.. :S

Idag är dagen som Lisa har glömt i stortsett allt, och lite till. Hm, har inte haft huvet med mej alls denhär veckan, kan det kanske bero på att vi är tebaka i skolan? :) Men denhär dagen har varit värst hittils.. Oj oj oj, sgr jag bara.. :)

Dagen började galant, upp tio i åtta o jag börjar tjugo över. Bara det liksom, men jag hann så det gick bra (Y)
Väl första lektionen, franska, ja kliver i genom dörren o min lärare frågar om jag har böckerna hemma?
Ähh, va?
Hm hm. Lisa det jävla puckot har glömt franska böckerna till franska. Men jag hade iaf med mej penna sudd o loggbok, räcker inte det, de måste vara mitt försvar? (a) 
Sen så har väl dagen iof flytit på utan större missöden, jag blev anmäld som ängel på levande julkrubban på julafton i kyrkan, vill jag det då? Nej. Så det var bara o gå o sudda.. ^^
Föreläsningen var bra, fast det bra var Hedvig Lindahl som kom dit. Har väl inte så mkt o säga om den egentligen.. Men det hela handlade väl egentligen om o ha realistiska mål.
Gymmade på idrotten, asnice. :) Det är ju roligt. (a) Får se om de blir på tisdagmorgon kl 8, skulle nog tror det. :) Elr, jag hoppas det. :P
Sen på hela TFM satt jag gabbi & carro o planerade våran lagkväll på lördag, kommer bli riktigt kul kan ja lova. :D Det hade jag ju iof också glömt att vi skulle göra så det kom gabbi o påminde mej om (a)

Men största missen idag, och den tycker jag faktiskt är lite småpinsam. :$ Lisa kollar till på klockan vid typ 18.20.. Inget mer, kollar till igen! Holy shit träningen börjar om 10 min.. Fan va smart! Jag hade glömt att vi hade träning, det är fanimej helt otroligt. Det har aldrig nånsin hänt förrut. XD Elr, glömt den hade jag väl inte egentligen, men bara det att det helt blåstebort. Aja, anländer typ 5-10 min försent o är livrädd att jag ska möta ngn av de andra som var ute o sprang på vägen, men det gjorde jag inte. *pust* Som tur var så kom alex samtidigt som mej så vi gav oss iväg o sprang kilometervarvet själva. Det var ju trevligt iof. :P

Men annars så gick träningen faktiskt ganska så bra idag. :) Jag fick skjuta ganska så mkt. :) Kalla mej bolltrollaren efter den gången jag så fint bowlingkastade in mål på Ström.  Respekt. ;)

Imorn blir det bästa dagen., Fredagar är faktiskt bra dagar.
Information 20 min
Rast 5 min
Bild  2 timmar
Rast 25 min
Matte 45 min
Lunch 1 timme & 5 min
Idrott 1 timme

Låter inte alltför jobbigt va. Ska dessutom klädbada imorrn, fan va nice! :D

vi höres.
puss o gonatt

Jag ska snatta godis nu :')

Tjo igen, efter käk & Bonde söker fru. :)

Bilddagboken ser just nu allmänt failed ut bara så ni vet. :S Dessutom beter den sej inte som vanligt direkt...

O förresten funderar jag på om jag inte ska göra en ny layout.. Känns som att det vore dags för det snart kanske. Haft den nuvarande ganska så länge, och den passar varken på hösten eller vintern, egentligen.. :P
Får väl se om ja kladdar ihop nåt snart. Så var det sist, satt o satte ihop en massa plottriga grejer i vips så hade man en banner... Mystiskt dedär. Vava xD

O så ni vet så har SEX STYCKEN unika besökt min blogg idag. :O Förstår ni det ?! :O En ökningmed typ 300% mot i vanliga fall.
Tack (F) :') Hade då fler lämnat en liten kommehtar så hade det ju varit ännu bättre men men, man kan inte begära too much liksom. ;P

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Troligen gå ut i tvrummet o snatta nåra godisar från Sofia o pappa. Sen kanske jag ska säga några väl valda ord till bilddagboken, o sen kanske jag ska... sova? :P Tror inte ja orkar börja med ny header idag, möjligen tänka lite o teckna på det. Eventuellt eventuellt. :)

puss på er, o gonatt :)


SM handboll i Whatstone :)

Nedräkningen kan börja tills lördag :D, alltså om mindre än 3 dagar så börjar SMet i Whatstones sporthall. :) Det ska bli nice. Hoppas bara att det går lite bättre för mej, har gått förjävla dåligt på nåra träningar + träningsmatch nu... Hoppas jag inte håller på o bli sjuk eller nå sånt, men det får vi ju inte hoppas. Kanske är jag bara opepp & trött. xD (tyyyyp)

Men men, alla som har taskig fritid kan ju pallra sej ner te sporthallen på lörda o söndag o heja fram vårt stolta VHF till förhoppningsvis en gruppseger och vidare till steg tre *hoppashoppashoppas* Det skulle vara så otroligt kul o gå vidare, o jag är säker på att vi kan, vi ska bara visa det också. ;)

Imorrn blire halvslappdag med bara roliga ämnen tror jag, vi har ju faktiskt bara engelska i 25 min o kollar på kass film, omen det är är väääärt o slippa 35 min iaf! :D För på resten av engelska tiden ska vi på föreläsning med Hedvig Lindahl och nån annan LFC spelare, kommer inte ihåg vem. (a) Rubriken på föreläsningen var "insperation" . Ska bli intressant. :)

Nu ska jag snart kolla på mitt älskade
BONDE SÖKER FRU <3
me love.

Hahahahahahahaha (a)

Check this out, "tack gode gud" med Carina Beeeeeeeeeeeeeeeeeeerg :D
- Han tar hand om din pool, din fru, o numera också om din fru.
HA HA HA

Länkbyte? (a)

Någon som vill göra länkbyten med mej?

Om du vill länka till mej så länkar jag till dej, okej? :)

Carina Berg är kuuuuuuung! (drottning*) ;)

Jag har bästa idén. Carina Berg ska börja göra talkshow! För om någon mer än jag lyssnar på Äntligen helg med Breitholst (stavn? :S) & Berg så förstår ni vad jag menar. Hon är ju så rolig!
Eller så skulle hon va med i parlamentet, jaa, det är ju en ännu bättre idé.

Just nu sitter dom o proppar in "tior" i Daniels mun. Han ville inte ha tior så de fick bli nå lakritsgodis som var lika stora. Han klarade 69 st, o han kansk fortfarande snacka. :O Säga bara HA HA HA! Det skulle jag gärna sett i Carina Bergs talkshow.

O så förrut sa hon ngt som iaf jag garva åt, yes jag har typ särhumor men ändå. (a)

Daniel: Aa, o så är det ju val snart då...
Carina: Jaa, den som har missat det räcker upp en hand.
Daniel: Neej, inge händer alls....
Carina: Nae, fast vi ser ju inte heller våra lyssnare.

Fan va kul (a)

Carina tar över efter Björn!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, o nu sitter Daniel fortfarande med 69 godisar i munnen, kläcker Carina ur sig:
Du, jag ville inte säga det där innan, men dom där ska vara jätte laxerande, det står tillomed varning på påsen. (a)


puss&kram.


RSS 2.0