Biblioteket

Hej gott folk.
Just nu sitter jag på stadens bibliotek och forskar. Haha, vad vuxet dedär låter, vava. XD Nevars, men håller på o söker på lite skit om kloning o sånt. Går väl sådär, kunde ju gått bättre om man sgr så.

Hade idrott nyss. Kastade spjut, iegn. Var väl ca 5 gången jag gjorde dt på idrotten. ^^ Men jag var bra kan jag lova. ;)


Nejnej, nu ska jag forska vidare.. Träna sen. Med orangea bollar o inget vax skulle ja tro det blir. OMG XD

pussar.

Söndag.

Hallo. :)
Fick just veta att Sara klarade moppeteorin så imorrn ska hon och jag åka till skoaln tsm. ;) Tufft!

Match igår då. Haha, jag satt på bänken i 60 min, men jag är rätt nöjd med det måste jag säga. Vet inte om jag hade viljat spela när det var så fruktansvärt jämnt. Inspringet var nog för mina nerver, hahaha.
Nummer 27, Lisa Holmström. OMG sgr jag bara...

Men idag, då äre spela som gäller. Annars lär jag bli sur. :)


Tillsist:
- Lisa är nu facebookare. Hahahaha.
- Frölunda fick däng av LHC på hemmaplan med 1-2. No good... Får väl trösta mej med att det är Frölunda och just LHC jag gillar mest i Elitserien.

Men bäst av allt:

- Rögle spöa Färjestad rejält med 4-1 hemma i Lindab Arena. Mkt bra. (Y)

Lär väl återkomma.

puss

lördag 20 september :)

Gomorrn, elr ngt. :)
Just nu sitter jag o lyssnar på Coldplay, Viva la vida..
No ideas om vad jag ska skriva, men men. Det löser sej väl.

Ikväll är det tydligen match, LHC - Frölunda. Nog borde väl Frölunda kunna ta sin första seger hemma i Skandinavium mot just LHC. Hoppas går ju altid i vilket fall. :)

Sen så har vi Uniteds möte mot Chelsea imorrn kl 15.00 borta på Stamford Bridge. Utd ligger just nu på en 14:e plats i tabellen med bara tre gjorda mål på TRE metcher. :O Vilket ju är sådär med tank på förra säsongen. (premier league + champions league titel) Aja, Ronaldo - Tevez - Nani. Där har vi framtiden, o kanske lite van Der Sar också.

Nehepp, nu ska jag hänga med mor min till affären o köpa lite lunch.

puss. :)

Aa juste ngn som kan hjälpa mej! Går o nynnar på en låt som jag inte kommer ihåg vad den heter. Kan bara lite text o det är såhär:
Today it's gonna be the day .................. wanna be back to you. About you now.
Typ.

Jag är nya Carolina Klüft

Heej. :)
Dagen idag har inneburit friidrottsdag på Kungsvalla. Mycket trevligt. (Y) Jag körde då bara 4 grenar bara för att jag var så otroligt lat. Hehehe. (a) Men med hyfsade resultat måste jag säga.
Stafett 4x100m: Vårat team kom trea o vann gjorde hockeygrabba i min klass :P
Kula: 7,69m tror jag. :)
Spjut: 27,10m vilket jag är nöööjd med, det är skitroligt. :D
Kast med liten boll: 53,95m, ännu mera nöjd med det. ;)
Jag tycker verkligen om friidrottsdagar. Det är sånna typiska sköna dagar, man gör dom grenar man tycker är kul, pratar med folk eftersom det är hela skolan, och bara allmänt flyter omkring o kollar på när andra tävlar. Härligt härligt. Mer sånt till skolan, tack! :)

Igår var det träning. Blev inget med att träna själva bara a-flick med våra bollar. Nehej, då damerna var för nåra så körde vi ihop. Inte för att jag har så jättemkt emot det egentligen, men jag hade gärna kört med våra bollar. Hoppas som bara  den att Tillberga går med på att köra med vax nurå. Annars får vi la se hur de går. XD
Dessutom ska Carro o ja ev debutera i seriepremiären med damerna i div II. Om vi får spela ngt vill säga. Vi är ju uttagna iaf. (a) Det är roligt ju!
Så dubbla matcher i helgen. Det är nice. :)
VHF Damer - Tumba på lördagen kl 15 och
VHF A-flick - Tillberga 16.30 på söndag.
Kom o glo. ;)

Neni, nu ska jag göra nå annat. Maybe photoshopa lite. ;) Sånt som märks.

pusshej. :)

Mina gymnasietankar... Mer elr mindre genomtänkta

Hallo gott folk! :)
Idag har vi haft en slapp o bra dag. Började halv 10, o gick först till Birgitta College. Helt ok skola skulle jag tro. Var ju bättre än vad jag hade för mej iaf. (Y) Men njaa, gå där vet jag inte. :P
Sen 1,5 timmes lunch sen besök på Vadstena Gymnasiet. Tyvärr inget för mej det heller tror jag. Inte riktigt min typ av skola.

O ju mer man lyssnar på desstomer förvirrad blir man ju ... Som idag snackade en av grabbsen i klassen om, eller han svara på frågan om vad han gör när han är 25, så då skulle han hålla på med hockey. Det fattar jag, för killen i fråga är sjukt duktig. O det han SYO gubben på BC svarade då, men vad händer med dej då då när korsbandet (som exempel alltså) har gått av? O njae det hade han ju inge direkt svar på. För skador o annat kan man ju inte direkt bestämma över, visst, förebygga så gott man kan. Men är oturen framme så är den..
 O det hade han SYOn ju helt rätt i, med det menade han ju att man ska se till att man går ngt annat OCH satsar på skolan även om man ska gå idrottsinriktning.  + det att man skulle se till o hamna i en Elitsatsning från början.
Det får en ju att tänka en gång till liksom. Då kanske det är Jönköping man ska söka då då. Det är ju samma program som i Linköping bara det att i Jönköping är det ju Johan Pettersson som är tränar. Fatta o bara träffa honom till o börja med. :O Det skulle vara stort, mkt stort.
Även fast jag måste flytta då så kan det ju vara så att det är värt det, OM man kommer in, för man skulle ju lära sig så otroligt mkt där. Som tex i tvåan, är man en av de 25 bästa då, då får man åka på träningsläger i Kiel. Fatta bara. :O KIEL, det skulle ju vara ngt som lockar en att träna som en jävla galning iaf. O i trean där så får dom 25 bästa ha sin APU som handbollsproffs. Det är ju också ngt att satsa mot. Så man skulle ju kunna söka, o åka dit o provspela iaf. Det tar man ju ingen skada av...
Fast sen beror det på hur det kommer att gå i säsongen nu. Går det skit så vet ja inte. Men går det bra så kan man ju åka dit o visa upp sej med självförtroende iaf. O kommer jag inte in där så finns ju Linköping kvar ändå.
Känns faktiskt som att John Bauer är bra iaf. Inte för att jag vet ngn som har gått där elr ngt sånt. Men jag har fastnat lite för mindre friskolor iaf. Det tkr jag verkar bra o gå på en lite mindre skola o så. 

Neje, nog om mina funderingar, tror jag ska gå ner o värma en Pan Pizza alternativt en pirog. Sånt som märks. :)

puss!

O sålänge kommer ett idolklipp med en kanonbra kille.
Erik Ljung, 22år, från Karlstad - I'm yours 



Sen tjejen som är helt otrolig.
Anna Bergendahl, 16 år, från Nyköping - Have a Heart

Mitt sötaste leende ever. XD nooot ;)

Heeey.

Idag är det ju onsdag. O eftersom det är temavecka så hade vi temadag. Yeah right, konstigt eller hur. :)

Dagen idag handlade mest om gymnasieval o jag tror nästen jag vet vad jag ska gå. Nämnligten Samhäll-Idrott med specialidrott handboll på John Bauer i Linköping. :) Känns som att det är ngt som skulle vara rätt kul. Sen att jag kanske måste flytta då känns ju mindre lockande... Sara tkr att vi ska bo ihop för hon är mörkrädd o vill inte sova själv. ;) Sweet elr hur. ;) Men vi får ju se hur det hela blir. Känner mej enormt pressad vad det gäller o välja nu. Allt kommer liksom på en och det är nu, 15 år gammal, man ska ta beslutet om vad man vill göra i sitt liv. Okej, överreagerande, men ändå. Ni fattar grejen.. Men somsagt, det löser sej alltid. Som tur är. :)

Träningsmatch med teamet i Mantorp idag då. :) Gick la sådär, försvaret var stundtals riktigt bra. Så länge vi snackade. Anfallet var väl typ inget anfall alls, utan mer individuella prestetioner, vissa bättre än andra. ;)
Men tjejer. En helt okej första match med nytt ihopblandat lag. (Y)



pussgonatt <3

                                        

Lisa, i söt reklam om superunderställ, droger & fejksmile. XD
Becauce your'e worth it. :)

Tahaha. ;)

O här kommer en bild från före matchen idag dårå. Mer kommer i nästa inlägg. ;)

Amanda - Lovisa - Lisa




puss!


Men hallå! ...

Men hallå! Frölunda fick däng med 2-6  mot HV igår... :O De var ju inge bra. Men jaja första matchen, nerver o annat kanske. Nästa vinner dom!

Idag har vi haft bokens dag i skolan. Bättre än det låter faktiskt. :) Först fick vi läsa lite, sen kom en från biblan o snacka om böcker o sen fick vi skriva själva. :D Roligt roligt. En novell í ämnet " Att vara annorlunda"
Sen kollade vi på film. Vi såg "Edvard, the scissorhand" eller ngt sådant. :)

Snart ska jag dra ner till sporthallen o kolla damernas träningsmatch,

en massa pussar

Mina problem..

Heey. Jag har nog seriösa bloggproblem. :O
No idea om vad man ska skriva om. Elr jo. Om det händer något kul i världen, visst. Men om det nu inte gör det. Haha, då är det problem...
O ja vetisjuttan om ja känner för o lägga ut en massa bilder på kläder o sånt. Känner inte att jag är ngn modebloggare riktigt. XD

Får fundera lite...


Till sist:
- Ma favourite Carlos Tévez gjorde ett - noll målet på Liverpool när dom möttes för nåra dar sen. Att United fick stryk med ett - två är ju en anna sak.
- Kan jag säga att jag kommer inte på ngt mer, förutom att jag älskar tema-veckan. <3 Sluta tidigare o det bästa av allt, inga läxor. :D
I like



hejs, puss ;)

Paralympics äger OS

Heej igen.

Förresten såg jag att jag inte skrivit ngn om min damlagsdebut förra söndagen. XD Shit, detdär lät mobbat. (a) Men jag gjorde iag två mål. :) Visst det gick skit i försvaret o det är svårt o komma in som 3:a i ett nytt lag. Men somsagt, 2 mål. ;)
Ikväll blir det ner o träna också. :) Kommer att bli roligt. Sen imorrn är det träningsmatch igen som jag iaf ska ner o kolla på. :P

Lördagskvällen + söndagsförmiddagen tillbringades hos dagens födelsedags barn. Med kyckling, kladdkaka, singstar o en sen promenad så är kvällen gjord för oss. Så även denna gång. Mkt trevligt allihop. :*


Idag i skolan hade vi första dagen på temaveckan. Så idag skrev vi skittöntigt CV, kollade på gymnasiefilm och var på kommunhuset. När vi skulle ner dit o hade en kvart på oss kom Malin o ja fram till att vi skulle ta våra speedade crossmoppar dit ist så vi slapp gå. Och så blev det också. Lata jag. (a) Johanna fick skjuts av Malin medans vi ägde stan för en liten stund. :) Jag, utan passagerare tack o lov. Hade jag haft det skulle jag blivit för nervös för o typ krocka eller ngt, så vad som helst kunde hänt. XD Hahaha. :)

Även fast det här veckan handlar om gymnsievalet så lyckas våran SYO-guide sjukskriva sej just denhär veckan.. Jaja. Skit i oss vilsna nior bara... Gör det. ;)

Imorrn ska våran klass ha bokens dag. Hurra elr ngt... ;D De blir säkert skitkul. ^^ Skulle ju va kul o få skriva elr ngt faktiskt. Pepp på o skriva ngn novell elr ngt. :P Men det får morgondagen utvisa. :)


Till sist:

- På tal om "framtiden" så drar ju hockey Elitserien igång ikväll. HV71 vs. Frölunda Indians kl 19.30 (tror så?).
Sgr bara en sak. Heeeeeeeja Frööööööööölundaaaaaaaaa. ;D
Dom goa' gla'a göteborgarna ska ju vinna elitserien iår tippas det ju på. Jag hoppas på Frölunda - LHC i final. Ngn med annat förslag? :)

-Man Utd ligger ju inte så bra till i tabellen just nu. Fast dom har å andra sidan en match mindre spelad än de flesta.

-O så bra som det går i Paralympics för Sverige i jämnförelse med OS och med tanke på hur lite uppmärksamhet Paralympics får i media så borde vi handikappa alla Sveriges idrottare. Då kanske vi kunde få lite medaljer. så inte bara dom med handikapp ska dra in Sveriges medaljer. Go Paralympics.

-
På söndagen den 21 september smäller det i Vadstena sporthall. Nämnligen så har Vadstenas stolthet; VADSTENA HANDBOLLSFÖRENINGS FLICKOR 92-93 seripremiär klockan 16.30 . Missa inte det! :D



en massa pussar
lisa

GZ ;D

Hallå. ;)
För dagen har jag ingen aning om vad jag ska skriva.. HAha o ja som ville ha en välbesökt blogg, o slänger bara in knappt ett halvtaskigt inlägg om dagen, om ens det. (a) Shiiit. Jag får ge bloggen lite mer av min "datatid". Vi får la se hur ofta jag kommer ihåg det. :) Jag får sätta upp ett mål! 
Minst ett ordentligt o seriöst inlägg med genomtänkt innehåll om dagen. :P Får ju se om jag klarar det veckan ut ens..


Men tills det första seriösa kommer :


GRATTIS till Sara som fyller 15 idag. <3

nu ska jag ner till trafikskolan o prata med kajsa. ha de. ;D

puss

Arkitektur (stavn?)

Hallo mina friends. Tahaha.

Just nu sitter jag och tecknar på mitt rum. Eller nja. Mitt o mitt. Men det rummet man får inreda, teckna o designa på bildlektionerna. Det är skitkul! :D Har precis tecknat upp en Manchester United plansh. :) Ska nog lägga upp en bild snart. När jag är lite mer klar med skuggningen på  sänghimlen o gardinerna.. Det lär ta ett tag. Men nu vill jag verkligen bli nöjd! Har faktiskt 11 dagar på mej så det blir nice. :D 


pussar


Experts du handball! :D

Här kommer lite roliga videor på det franska handbollslandslaget! Dom är på franska, men man fattar lite. Roligt är det. (A)

Daniel Narcisse




Luc Abalo




Thierry Omeyer




O den skönaste, XD  Nikola Karabatic







Visst var dom kul ;D

Min vecka ;O

Medans jag tänker kan jag ju lika gärna skriva om vad jag gjort sen sist. (I)

Onsdag. Var ju och skrev upp för traktorkortet. Kändes som att vara påväg till sin avrättning... O stämningen väl där var väl inte heller på topp direkt. Men jag klarade det iaf så nu får jag köra La Baby i stan. (Y) Det är nice.

Torsdag. Började dagen på topp genom att inte få igång moppen.. :S Men det gick sen. Hade idrott o fick 7+10 poäng på kula & kast. Sen hade jag TFM o fortsatte mitt gener, DNA o klonings fördjupning. Riktigt intressant måste jag säga!
Senare på kvällen blev det o träna 2 timmar. Med orangea bollar. ;o Gick ju inte asbra, börjar bli för van med klistret nudå.. Sen så blev det match mot damerna. Vi lyckades göra 2 st mål på en halvtimme. (Y) O båda var av en viss Carolin. (Y)

Fredag. Hade slappisdagen. Bild i två timmar - matte - lunch - och idrott. Fick 7+5 poäng på spjut o kula. Har sammanlagt 35 p nu. :P
Sen på kvällen var mormor o morfar här och gratulerade far min. Smörgås tårta och plommonaj. Jag sgr bara, gött!

O idag har jag inte gjort ngnting direkt. Spelat Fifa. Råkade tyvär sälja Nani då. :S Inte bra. Men som tur var har vi inget minneskort så det sparas inte ändå. *pustar ut* Sen så har jag ju såklart åkt lite moppe. O det kanske jag ska göra snart igen. Det är grymt kul!

Imorrn blir det att tsm med Carro och damlaget åka till Nyköping o förhoppningsvis få lira lite boll. Elr ja, damerna ska spela träningsmatch o förhoppningsvis får väl jag också spela lite. Kul ska det ju bli iaf. (Y)

Nee, nu ska jag researcha vidare.

pussar

Lisa researchar ;O

Heeey gott folk. ;D

Vet ni vad jag gör? :) Nej det vet ni inte. Joo jag sitter o letar runt på internet efter ngt o skriva om. ;) Jo det är sant. Så fort jag hittar ngt så skriver jag. Punkt slut.



puss

Men!

Vafan! Nu hade jag ju skrivit för en gångsskul o sen när jag skulle posta det. "Sidan kan inte visas" O neeeej jag blev inte alls sur. :@

Får se om/när jag skriver om det...

Tisdag! ;)

Tjoo. Mkt har hänt sen sist skulle ja tro.

Lördags blev de o sova med tjejerna hos Sofia. Mkt trevligt. (Y) Taco, Singstar o Chokladfondue.

O påtal om singstar så kom mor o syster hem med ett PS2, Singstar o Fifa 08 i söndags. Kulkul, Bara det att Fifa är så sjukt svårt. :O menmen, man lär sej väl.

Hmm, tränade igår, o ska träna snart igen. Har dock ont i halsen så jag tänker inte springa ute, bara gå.

O imorrn ska jag ju skriva upp. :S Asnervös, känner att det blir svårt. Men såklart kan ja ju inte göra så mkt mer än o försöka. Så det får gå som det går. Men det vore ju kul om ja klara det. Men jaa, vi får ju se!


pussar!

Nööörd (a) :$

Alla handbollsspelare gör denna!
Är du handbollsnörd?;)

1. är på handbollsplanen, minst två gånger i veckan [x]
2. blivit kallad handbollsnörd [/]
3. tycker handboll är viktigare än kompisar [ ]
4. tycker hanboll är viktigare än skolan [x]
5. skolkat för att kunna åka till hanbollsplanen, [ ]
6. tagit ledigt från skolan för att tävla/träna [ ]
7. har egen handboll [x]
8. spelat hanboll mer än halva livet [x]
9. tänker nästan alltid på handboll [/]
10. har eller har haft uppsatt på väggarna handbollsplancher [x] haft. 
11. handboll är allt för dig [/]
12. gråtit , när du har förlorat en cup/match [x]
13. läser handbollsböcker/tidningar [x] tidningar
14. gråtit över en förlust [x]
15. det är det roligaste som finns att spela handboll [x]
16. varit på handbollsplanen fler timmar än du sovit på ett dygn [x] sm:et i think ;)
17. varit på handbollsläger [x]
18. åkt med som tränare på match/cup [/]
19. tränat i två timmar [x]
20. bränt över 1000 spänn på ett par handbollsskor [x]
21. åkt över 3 timmar till en tävling [x]
22. tränat med någon annan klubb nån gång [x] läger iof men då ^^

Den bästa tränaren du haft?
vet inte, bytt så ofta :(


Favoritspelare?
Nikola Karabatic, Matilda Boson, Johanna Ahlm





O bara för att det är kul så ska jag dra ner till sporthallen om en timme o träna i 2 timmar ;)

RSS 2.0