30 juni 2010

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!
jag älskar dig, det vet du.


En helt vanlig träning med Vadstenas a-lag! <3

Jobbat hela dagen så är ganska trött nu om man säger så. Har stått så mycket så jag har ont i fötterna, även fast jag har haft på mig löparskor.. Härligt är det allt.

Fäjn träning igår som urartade ganska brutalt tillslut, inte så att det blev okoncentrerat på det sättet, utan mer hatiska känslor och alla dessa underbara katiga kommentarer  farande i luften. Allt ifrån mina nya FINA snabba skor till backslick och fiskar som andas med gälar. En hel del mobbning och annat sånt där kul. Hahaha fan vad störda mina lagkompisar och tränare är, och fan vad roligt man kan ha. Vad skulle man göra utan dom alltså, det är galet. Fick mig dagens skratt när jag såg en viss status uppdatering efter gårdagens hatträning också. Jag har en enda kommentar på det hela. HAHAHAHAHAHAHAHA och HAHA, good luck.


Det var ju... jääävligt kul.

Jag överlevde min första jobbdag, det är positivt.
Jag fick suraste beskedet ever hos tandis. "Vi opererar bort den som är fel, men resten. Nej men du har väll så fina tänder?" Jag tänkte "I helvete, är du blind?!?! Idiot." Men väluppfostrad som jag är så, naae.
Införskaffade nya löparskor, supersnabba, så nu kommer ni bara se ryggen av mig i spåret, eller snarare dammet. Eller aae, inte direkt va.
Köpte också en volleyboll! Happy.
Sen lite väggfärg och takfärg till ma chambre. Kommer bli så fint så fint.

Trött som en liten arbetsmyra efter en töff men oerhört fräsch träning innehållande stepp som uppvärmning och boxing ute bland myggen, så, nu ska jag hoppa in i duschen. Klockan ringer 06.00, det är snart det i min värld.

Godnatt.


Det är söndag, och söndagar är alltid söndagar..

Känns som min sista sommarlovsdag idag.. Imorgon börjar jag jobba, jobbar i två veckor och sen får jag en vecka ledigt. Efter det är det dags för tre veckor till, och en veckas ledigt. För sen, ja då börjar ju nästan skolan. Ja jag längtar något sjukt mycket till att plåga ettor (94or!!!!!!!!) på hajken, men samtidigt så skulle jag helst ha lov i några veckor till efter att jag jobbat klart.

Imorgon ska jag dessutom få min lilla dom hos tandis. Känns ju verkligen jättebra, kan ju få höra det mesta ifrån "tandställning, operation och sen tandställning igen i ungefär 3-4 år" till "operation och ta bort en tand (helst två då tycker jag men)". Båda det vore ju okej, eller varför inte "nej det är för svårt så vi gör inget, vi avvaktar" skulle ju vara jättetrevligt att få höra det igen menar jag..

Efter Tyskland - England idag så blir jag bara ännu mer förbannad på att videoövervakningen inte används. Riktigt kasst av domaren att missa målet. Jag är helt säker på att matchbilden skulle blivit annorlund och förhoppningsvis blivit till fördel för England. Jag ogillade Klose och killarna redan innan och har alltid gjort,  jag gillar dom definitivt inte mer nu.. Synd England, riktigt surt men ja. Så är det. Äckeltyskar, ni åker i kvarten!

Nu ska jag nog hoppa in i duschen, jag är helt vitprickig med färg över hela mig (mest i ansiktet och håret........). Målat taket med roller, och det kan ha varit det tråkigaste jag har gjort i hela mitt liv. Höll på att bli tokig av tristess efter halva rummet, men icke. Jag blev klar, bara det att det ska göras en gång till. Fan så kul!!!!!!!

Give me Freedom, Give me fire
Give me reason, Take me higher
See the champions, Take the field now
Unify us, make us feel proud

In the streets, our hands are lifting
As we lose our inhibition
Celebration, its around us
Every nation, all around us

Singing forever young,
Singing songs underneath the sun
Let's rejoice in the beautiful game
And together at the end of the day

Wavin' Flag - Coca-Cola® Celebration Mix
mjaa, den går lite på repeat tillsammans med Waka Waka och We No Speak Americano.
ganska fint med tre låtar i remixen som börjar på w. (det är sånt jag lägger märke till ja..)

puss då.


Sofias konfirmation


ph 1: våran kyrka är faktiskt väldigt fin, ph 2: Sofia happyface, ph 3: utgång, ph 4: Matilda, Vilma, Sofia och Mårten.

Var ju fint och så, meeeeen så himla långt. Satt mest och kommenterade allt som hände till mamma som faktiskt skrattade åt mig iaf. Pappa och jag var ganska coola som tog nattvard allra längst fram, även fast vi satt nästan längst bak. Alltså mm, har man tråkigt får man ju hitta på något liksom. Käkade här hemma med min otroligt enorma släkt också, det var ju trevligt.


Punkter ur min sommar.

Så länge sedan jag uppade nu att jag borde sammanfatta mitt liv i någon form av punktlista.

- Kungabröllopet. Ignorerade det totalt fram tills det väl var. Då ja, mm faktiskt fastnade och satt som klistrad i stället. Alla var så fina, Stockholm var så fint, alla kungligheter, sommarens finaste låt i kyrkan (den med agnes och björn) kortegen, och sen den underbara festen och talen. Inte för att glömma brudvalsen. Jag blev kär, det var så fint. Ångrar att jag inte var mer insatt från början och allt det där. Men vad gör väl det, från och med nu kan jag väl lika gärna erkänna att jag är lite fast för det här med kungligheterna i världen. Lite pinsamt nog.

- Bollträning. Fysen före har aldrig varit så tråkig och lång, när man hela tiden fick plågas av att se bolltunnan och vaxet påsin vanliga plats vid sidan. Men när man väl fick doppa fingrarna i vaxet och fått tag i en boll. Lycka.

- Sommarens bästa ridtur. Tog jag i hagen i förmiddags, med enbart grimma och ett lite för kort grimskaft till tyglar. Barbacka och utan hjälm. Mamma och pappa log när dom kom ut till mig. Det gjorde jag också. Älskade Titti som är så mysig, världens absolut bästa pålle. Hon som precis fyllde 21.

- Mitt rum. Ska få sig ett ansiktslyft. Vem står för orderna om inte jag själv. (okej det är jag som utför dom också, men ändå.) Med tanke på hur oerhört fint det har blivit hittils så kan man nog säga att jag nästan valde fel gymnasieinriktining. Bygg hade definitivt varit min grej. Ja jag är seriös, jag är duktig. Fråga pappa! Råkade ut för ett litet missöde alldeles nyss dock. Målade lite lister och upptäckte sedan att det visst inte var någon fin idé att luta hela det uppsatta håret mot dom nymålade, och absolut inte att råka gnugga lite.. Vitt och fint i mitt mörka hår.

- Myskvällar. I Hamnparken och i hemmiljö med mina tjejer. Sommar.

- Fotbolls VM. Vilka jävla töntar dom där fjollbollslirarna är. Skönt attbli av med Frankrike och skönt att bli av med Italien. Riktigt synd att vi inte slapp Brasilianarna, känns inte okej att dom likt någon form av gudar ska få alla fördelar med sig. Dom skulle inteensbehöva spelaför att vinna VM guld. Absolut inte okej. Hoppas nog att Spanien tar hem det.

Man blir ju bara så glad.

Jag blev faktiskt ganska glad idag, i Motala av alla jävla ställen, OCH två gånger till och med! Först så fick jag höra ett gäng med killar (som förmodligen är ute och cyklar nu, bokstavligt, väääääätternrundan) snacka norrlänska, hur fint är inte det?! Det låter så coolt och lugnt liksom.

Sen då, nån halvtimme efter det. Ja det får man höra två stycken, en liten tjej och hennes typ mormor, som pratar finaste gullegull språket som finns, NORSKA! Då blir man ju bara så glad och man ler ju lite för sig själv sådär, så jaa. Mammut och jag gick som sagt där och lyssnade lite. Kommit fram till att jag vill ha en norsk i en bur på mitt rum. Hon/han ska sitta där och liksom bara prata med mig, inte vara jobbig utan bara svara mig på tilltal. Kanske prata själv när jag ska sova. Tror att det kan vara ett ganska sövande språk också, eller? Det kommer bli bra i alla fall, bara jag får tag på någon frivillig..

Det kliar i min hals, det är sent, jag gick upp kl 7 i morse och jag är mest dum i huvudet den här tiden på dygnet, borde sova! Haha borde definitivt inte skriva ner mina nattliga tankar såhär officiellt heller för den delen. Ska spara er från dom värsta och mest konstiga. Det är nog bäst så.

Och på tal om någon heeeelt annat så är jag lite mer lycklig. Läste nyss på lagbloggen att vi ska träna med, håll i er nu, H A N D B O L L på måndag. Inte hållt i en boll sedan i maj, och hade inte trott att jag skulle få göra det förrens träningslägret i Rimforsa, i slutet av augusti nästa gång. Behöver jag säga att jag längtar ännu mer till träningen än vanligt? Gaaaaaaaad det ska bli kul det ni.

GODNATT SÅ HÖÖÖÖÖRS VI PÅ KUMLABUNKERN IMORGON
nördar, ninjas & norskar,
det är ju någon speciellt med er.

Sveriges kanske.. bästa bloggare har lagt ner? Eller?

Ni läser just nu ord skrivna av Sveriges för tillfället minst engagerade bloggare. Men hallå, det är sommarlov.

Ätit första jordgubbarna för året idag (Mm hej efterbliven), tillsammans med min så kallade fru. Vet inte om ett giftemål på facebook kan göra så att man kan titulera sig som fru, eller? Jag tror inte det i alla fall, vet inte ens om jag vill det heller. Förlåt Alexandra, men jag är inte intresserad av dig på det sättet. Jag gillar dig visst, men inte gillar gillar om du förstår vad jag menar.. Aha, fan nu var det sagt också. Sanningen svider det vet du hjärtat, men jaa, det måste ju fram. Hahaha.. Nej, jag har inget intressant att skriva. Jag uppar bara för att visa att jag lever, och att jag njuter av mitt underbara lov. Det här med sommarlov är faktiskt min grej. Jag har tränat  försässe också, det är min grej det med.

Älskar kicken, älskar att pressa mig själv tills det gör så ont att man helt enkelt inte kan stå emot smärtan i dom utmattade musklerna, och ger upp. Kan vara i dom stunderna jag faktiskt hatar mig själv som mest, när man tvingas ge upp, även fast det i just det läget är till viss del av rädsla för att ens muskler inte ens kommer att hålla. Jag hatar förvisso att ge upp i vilket läge det än gäller, nästan lika mycket som jag hatar att förlora, och inse att någon annan faktiskt är bättre. Finns det något värre, okej något överdrivet kanske, men det är sent just nu. Spekuleringar det där ni mina vänner. Det är också lite av min grej ibland, det där med spekulationer.

Gjort en del till och med, så mycket att jag inte ens orkar skriva. Jo jag vet man ligger av sig på datafronten nu när man inte har plugg att göra. Och ja, jag vet inte hur många gånger jag blev lite lätt hysterisk i söndags med orden "fan-det-är-söndag-och-jag-har-plugg-att-göra,-men-jag-orkar-inteeeeeeeee" snurrandes i huvudet. Men nu, hjärnan är totalt bortkopplad och jag har inte tänkt att tänka en vettig tanke fram tills typ 1 augusti, bara så att alla är införstådda med det. Säg inte att det är som vanligt, säg det inte för det är inte sant. Jag är smart och det är bevisat. Tror fan att jag ska skriva en bok om det.

Dags att sova för imorgon ska jag infinna mig hos Sara, tidigt, med jordgubbar och mjölk. Är det fint eller är det fint? Saknat den här tjejen helt otroligt mycket. Gilllar fortfarande inte att du flyttar iväg sådär på terminerna. Gränna av alla ställen också. Haha, men tycker om dig lika otroligt mycket i alla fall! Och på kvällen senare, jaa då lutar det åt lite trevligheter hos Alice med en massa folk som jag aldrig har träffat.eller ens sett .Minst sagt spännande, och kul.

Puss godnatt och så hörs vi. Skämta inte.. Lova mig!

Skolavslutning på PM år 2009, det innebar slutet med vårat EF.





ph1: går för att ge rosor till lärarna, ph2: klara och jag, sekunder efter det där kom tårarna :), ph3: vagnen och ph4: olle, gustav, anton och viktor. när dom sjöng Sverige - Kent.

Vilka flashbacks man fick från våran avslutning i nian i kyrkan igår.. Sinnes, känns som att det var häromdagen, samtidigt som om det skulle kunnat vara flera år sedan. Alltså fyfan, jag saknar PM, jag saknar verkligen älskade 9EF. I alla fall när jag kollade igenom bilderna på fejjan, och kollade på filmen när vi sjöng Moving on i kyrkan. Jag ryser fortfarande i hela kroppen, och mm, tårarna letade sig självklart fram nu också.. Ett par stycken i alla fall, det var så fint och allt var så laddat. Vi var så små, fast det bara var ett år sedan.

Gå in på min profil och kolla sen vilka filmklipp jag är taggad i, man ser vilket det är. Det är en uppmaning, så take a look så att säga. Finns även ett underbart där killarna sjunger With every bit of me, men det är ju inte jag taggad i.


Jag var 10 år, och cool redan då..


Jag och Tessan, fotot taget 20 september 2003. Jag var 10 år, och fortfarande lika cool nu som då! I alla fall var ögonen lika blå, och smilgroppen satt på plats redan då.

Kom nyss hem från Mjölby, var ju lite festligheter där dagen till ära. Kände ca 5 pers som var där innan (mer eller mindre bra om man säger så), det var bra. Alltid lika kul att träffa nytt folk! Det var kul så länge det varade! Och tyvärr inser man hur tragic våran lilla stad är. Man berättar vart men kommer och ifrån och - tssss, VADSTENA, ha ha ha. Skulle ju var ett mycket mer ok ställe om inte vissa av dom som bor här vore sååå störda, och om bussarna skulle gå bättre. Mina funderingar om saken. Palla att man enbart kan ladda busskortet på biblioteket, som stänger kl 13 på fredagar. Mog1.

Är nog dags att sova. Det regnar så mysigt och dropparna slår emot golvet på min balkong så det verkligen hörs. Mys, just love it! Godnatt

Sommarlov, dag 1.

Första sommarlovsdagen och jag är upp före 8, lite ovanligt men ändå rätt så skönt. Ska ju snart iväg på Sofias avslutning så det blir väl rätt ok kan jag tänka mig. Hon var faktiskt riktigt fin i morse när hon åkte iväg. Sen får vi väl se vad regnet gör med hennes lockade hår och så, men aja. Det regnade när vi slutade nian förra året så det kan dom gott ha i år också. Nej då, jag är inte skadeglad. Jag hoppas att det börjar snöa. He he he..

Gårdags kvällen vart ju ganska random. Handboll först, LHK - Mantorp och det är ju alltid lika kul! Kändes ganska underbart att gå in och sätta sig på läktaren när man hör alla välbekanta ljud av match som var så länge sen. Det är ju något speciellt med ljudet som blir när skorna glider på golvet, själva, vet fan inte vad man kallar det, men öhm, gnisslet? Tystnaden som blir när det blir straff, och ljudet när en klistrig boll släpper från händerna eller rullar på golvet. Haaaaaa jag vill också! Känns bra att det dröjer fram till august/september tills man får hålla i en handboll igen.

Efter det så drog vi oss in mot stan där vi hörde livemusik. East FM i Trädgårdsföreningen, hade vi ju faktiskt ingen aning om att det var så det var väl positivt. Träffade några killar från klassen, alltid lika roliga och kollade runt lite bara. Eftersom det regnade så var det ju extremt surt att inte vara 18, som dom fd tvåorna från JB som vi träffade, då hade vi ju åtminstone kommit inomhus. Men aja, om ett år så.

Dags att dra sig, eller rättare sagt, hitta något vettigt att ha på sig. Vet bara inte vad. Men det ordnar sig, precis som allting annat.

Hej så länge!

Linköping fram och tillbaka, och lite Mjölby


Avslutning -> mat -> stan och fika/chilla -> Mjölby -> Skännige -> Hemma.
Inte alltid så lätt att få på bild den där Alexandra... !
Avslutningen var bra, inte asnöjd med betygen direkt, mys på stan med Frittis och Alex. Verkar som jag har fått ett något ohälsosamt förhållande till Mjölby.. Tre dagar i rad, och i morgon ska jag dit igen. Dock på kvällstid. Hängde på ÖBi Skännige i en timme för att vi hade tråkigt, och sen åkte vi hem. Ska iväg tillbaka till Linköping om sisådär en timme igen, kolla på lite handboll och jaa, vad mer står på schemat? Jag vet inte riktigt, skulle blivit klassfest, men tyvärr.

Denna tjej som jag träffade igår är lite mer villig att vara med på bild, Amanda. Vi blev jagade av änder igår, har faktiskt aldrig sett en skallig and förrut..


Jag älskar verkligen regn, på riktigt alltså!

Friidrottsdag och det var som förväntat ruuuwligt. Spjut alltså, hur kul är inte det! Slog ju faktiskt JB rekordet med nästan 9 meter (ja det var kastet som jag kastade när själva tävlingen var slut............ annars med 6m det som räknades) och det tycker jag faktiskt är ganska så bra. Att sen Frittis var kung som vanligt och slog det med 14.5 meter är ju faktiskt en helt annan sak. Trött var hon också, hahaha. Grattttttttttis!

Vet inte vad jag håller på med för tillfället.. Skyller på att det är sista veckan! Vet inte om man kan skylla på det i flera veckor, men ajaaaa nu är det i alla fall sista veckan. Känner för tillfället att det är någonting som jag bara måste göra, mm, ja precis NÅGONTING. Men vad fan är det för nåt då? Får lite lätt panik känner jag. Men. Jag. Kan. Inte. Slappna. Av. Brukar ju annars vara rätt bra på det, men aae inte nu. Klockan är 18.26 och jag har inte ens någon träning ikväll. Duscha tidigt och gå och lägga mig hyfsat. Känns redan nu att jag inte kommer att hinna det. Fan jag måste tagga ner lite, får sluta med allt onödigt. (vet inte vad det innebär men?)

Naae jag vet inte vad det är för fel på mig, förutom att jag fick tillbringa 44 minuter i Mjölby idag igen! Idag mer frivilligt än igår dock. Tillsammans med Frittis och världens bästa Amanda som jag träffade i Linköping. Sen så träffade jag ju faktiskt min trevliga tränare TP, eller också känd som Tokarps-Pontus, haha alltid lika kul! 
Stod på rese igår då och var tvungen att ta ett snabbt beslut om buss eller tåg till Motala. Med tåget skulle jag vara framme lite före, så jag hoppade på pendeln. Väl framme i Mjölby så aah, upptäcker jag att tidtabellen med den extremt perfekta tiden börjar gälla den 13 juni. Jaa just det, om några dagar. Jätteroligt. Men men, jag blev av med mina sorger genom att gå till Ica och köpa en banan. Då blir man glad iaf!

Cuando, låten ger ju endel minnen. Gymnasie SM 2010 och fler ska det bli. Jag säger bara sommar!


No digas que has olvidado


Mmm, fjortisbilden är ARRANGERAD! Så det så.

Sista söndagen på månader som ägnas åt plugg. Och inte är det lite heller. Hälsaarbetet om sjukdomar och diagnoser. Det var intressant till en början, men nu, nu är det fan inte ens kul längre. Tur att jag i alla fall har klart för mig vad jag kommer att ägna min sovmorgon på tisdag åt. Har även ett 4 timmar långt nationellt prov i matte b imorgon. Lucky me! Men som jag sa, sista söndagen på länge. Ska gräva ner mig ytterligare i katarakt, osteoporos, kramp, fetma, tvångstankar och missbruk en stund till, käka lite underbar vattenmelon under tiden och sen ska jag dö ett par timmar.
Hejdå

Mmm tjaaa..

Fredag: matteplugg på bussen - frulle - matteprov - chill & käk i stan (svettig cheese på en åsna) - bad med min coola (ellerrrrrr?) klass - miniguidning i stan - tåg (såg en bäbis som var sjukt lik en sengångare, jättegulligt ju!) - mjölby - buss - hemma (<333) - städa lite - käkade - stadshäng utomhus hela kvällen och in på natten.
Det var trots allt en trevlig fredag i shorts och linne. Tack solen för att jag har bränt mig exakt efter mitt linne. Efter sådär nån timme. För i fan mitt pigment är underbart. Men ääh, rött är ju fint..

Lördagen har bestått av allmänt chill med min halvstörda familj (love!!!) fotbollsspelande (stört roligt med pappsen och äckelfirren), varit lika busig och söt som vanligt + endel animal rescue (som tyvärr inte gick vägen visade det sig senare.. kan lova att det var den absolut minsta kalven jag någonsin sett i hela mitt liv! någon cm högre än till mitt knä, ben som var ungefär så tjocka som tre av mina fingrar och på kanske 15 kg.. alltid lika tråkigt!). Nu är klockan 22:56 och jag är alldeles för trött, men hallå det är lördag lisisen.. Skärp dig.

Bröllop, Nacka Strand 22 maj 2010.



Hahaha, mina kära syster fick visst inte vara med på någon bild..

1 & 2: Efwa och Peter, 3: Pappi och jag, 4: Pappi och mammi, 5: En av alla gigantiska båtar, 6: HUR god?!?!?!, 7: Seriös på bild? Inte min grej riktigt. Söt ändå faktiskt. Men jag hatar ändå mitt hemska asfula underbett.. 8: En båt.

Idag är ingen vanlig dag!

4 juni, matteprov, chill i solen, bad men framförallt.
FRIDAS FÖDELSEDAG!
En av alla jag aldrig skulle träffat om det inte vore för JB. Och tur är väl det, att jag har träffat dig. Så stört skön tjej så att det finns inte. Alltid glad och alltid lika rolig. Grattis Frittis, (till vänster)
vi tycker ju om dig väldigt mycket trots allt, det vet du ;)


Sommar 2009.



1 & 2:Rimforsa, 3, 4 & 5: Skåne, 6 & 7: Vadstena.
Upptäckte att jag nästan inte har några bilder på människor den sommaren. I alla fall inga som man bör visa öppet.. Ska det bli ändring på i år.

Mjaa, men dä'ä feeejnt!

Är det lördag eller är det lördag? Aaae inte riktigt, men fan nästan! Rätt fejn dag i skolan, hälsan med alla sjukdomar som faktiskt är riktigt intressant, chill ute på gräset i solen och sen franskaomprovet. Hoppas verkligen att det gick vägen den här gången.. Tycler ju egentligen att det är kul, egentligen. Men med tanke på hur kass jag är så blir det liksom bara jobbigt. Tack PM, tack för det, för mina franskaskills. Som sagt, jag gick ut nian med MVG i det..

Jag säger bara adventure! Lite pengar i fickan och ett tält, alternativt ett hus eller en husvagn (okej tält går ganska bort, men vi har ingen riktigt lösning på det där ännu! ), sen ska man leva livet en sommar år 2010. Skulle kunna tänka mig att bara dra omkring i ett linne, ett par göddiga shorts lite allmänt överallt och ingenstans med nåt sällskap, och kanske en kamera. Tror man kommer rätt långt på humorfronten på det sättet. Förutsatt att sällskapet är bra alltså. Men så är det ju. Elleeeeeer?

Sluta drömma din lilla idiotooooo. Visst, jag betar av proven på löpande band ett efter ett nu, men fortfarande två matte b prov och en inlämning kvar. Tur att jag har skolan liksom. Inte mycket tränat den här veckan heller. Från förra veckans 6 st träningar + 5 matcher till enbart 2 träningar. Måste vara som en liten chock för min kropp. Inte riktigt bra, men så är det och jag är faktiskt tro det eller ej lite seg sen Hallsberg fortfarande. Tog nog lite mer än vad man trodde..

Skrattar bäst som skrattar sist.

Känner ju själv att det bara blir torra vad-har-jag-gjort-idag-inlägg nu. Men tjaaaa, hej. Det som gjorde min dag idag var databetyget som jag fick imorse. Trebokstavigt så att säga.

DAGENS klockrenaste, lätt.

Kille: - Lisa Lisa, vad fick du?!
Jag: - He he he mvg..
Kille: - Va, fick du? FICK DU MVG?!?!?!
Jag: - Men jaa! varför så förvånad?
Kille: - Hmm, mmm, du är ju tjej!!!!
Jag: - ........

Eftersom att läraren gick baklänges i bokstavsordning så fick denna vänliga kille, (hahah nämner inte namnet på honom, dom som läser och vet vem det kan vara förstår nog ändå) gå upp efter mig, sen så jaa.
Jag: - Jaha vad fick du då?
Kille: - mhmmm......
Jag: Men vad fick du?
Kille: vg.................
Jag: - HAHAHAHAHA, och jag som är tjej fick mer?
Kille: - Hm, mm, men .... mmm.. + världens mest svårslagna min på det. Blandning mellan att hålla sig för skratt och försöka se sur ut, samtidigt som grabben febrilt försöker komma på något vettigt att kontra med. Hahaha, lycka till!

Där ja, sägs ju att skrattar bäst som skrattar sist, hahaha true true!  ;)

RSS 2.0