En massa rääändom en fin dag.

Jobbat i stekande sol för ovanlighetens skull. Ett tag där så kände jag mig så tillagad.. Var liksom så att jag kunde kletat in mig i grillmarinad och sålt mig som fläskfilé. Intresserad köpare, anyone?

Häromsdagen gjorde jag en sån välgärning alltså, jag är så stolt över mig själv. Jag tog mitt förnuft tillfånga och satte ett spett (hehehhe ja jag högg kanske 25 ggr..) i min dator. Så nu, ja nu är jag datorlös. Ohhhhnej, äre hemskt eller? Aaae. Skönt med lite mer plats på skrivbordet som jag satt vid senast, ehm, jag kommer inte ihåg..

Ungefär som när jag åt pizza senast. Jag kommer inte ens ihåg sist jag stoppade en såndär liten slemmig bit i munnen. Som någon på jobbet sa "det blir ju bara vidrigare och vidrigare ju längre tid man inte äter det på" Så sant så sant. Eeuuuw, sa någon pizza.

Men nu så ska jag gå ut lite till min nya lilla stjärna Edward, döpt efter? Kanske kan det vara James Pattinson? JAAAA det stod sådär hemskt i Vadstena tidningen idag. JAMES, alltså seriöst. Det var nästan så man blev lite ledsen på vilka sommarlovs-vikarier-som-bara-vill-ha-lön-och-inte-egentligen-bryr-sig / amatörer som gör kultursidorna. Pinsamt mvt, pinsamt. In med en ersättare som åtminstone kan skriva ROBERT PATTINSON på en dator.


Har man tråkigt så har man!

+++

+++

+++

www.hm.se
Ja jag ska definitivt köpa endel, men frågan är, ska du köpa något?
Tur att man jobbar, eller hur. Haha.


Nelly.com

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Jag älskar den fortfarande.

Björn Skifs – When You Tell The World You're Mine - Church Version

I'm standing by an angel
tears well up inside
feelings of belonging
Of gratitude and pride

I'm blinded by your presence
In this moment that we're in
If God was to describe you
Where would he begin
Your colours blend together
And you become the light
If only you could see the way you shine
Darling, when you tell the world you're mine

You're the future I believe in
I know you, through and through
Your each and every heartbeat, every breath
Eveytime I look at you

I'm blinded by your presence
In this moment that we're in
If God was to describe you
Where would he begin
Your colours blend together
And you become the light
If only you could see the way you shine
Darling, when you tell the world you're mine

You're mine, against all odds my love
What we have, it is unbreakable

If God was to describe you
Where would he begin...

I'm blinded by your presence
In this moment that we're in
If God was to describe you
Where would he begin
Your colours blend together
And you become the light
If only you could see the way you shine
Darling, when you tell the world you're mine

I'm standing by an angel...

Jag, som tant?

Snart första veckan av tre avklarade på arbetet.
Gubbarna snackade om pension idag, och då kom jag på. Mmm jag har nästan 50 år kvar tills jag får ändlösa sovmorgonar och kunna vara uppe till 3 om jag vill. Vill jag? Njaaa. Men i alla fall. 50 år, det är så galet länge! Men samtidigt, så himla kort. Om 50 år är jag 67 och lever mitt liv som tant. JAG VILL INTE. Jag vill bli 18 (men alla mina kompisar måste också bli det, även alla retarded septemberbarn) men sen så ska det stanna där. Vi säger nyår mellan 2011 och 2012, inte en dag längre. Får panik bara jag tänker på det. Helt seriöst alltså. Det är det ända som någonsin skulle kunna stressa mig. Att jag definitivt är en gammal kärring om bara 50 år.

Vart jag inge kul slut på denna otippade uppis. Jag blev nästan på lite dåligt humör till och med. 
 
BYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYE

Dagens!

Fyra våder kvar av tapetseringen. FYRA. Jag säger bara att det är bra, väldigt bra.

Så idag ska vi göra färdigt det, sen ska jag städa som aldrig förr. Skura, dammsuga, byta lakan och bara finpyssla! Lovely!

Badvovvarna.. Och min bruuuwna beefiga arm.


Grattisgrattis!

Igår, för två år sedan skrev jag mitt första inlägg på denhär bloggen.
(Vill bara understryka att jag bloggade säkert lika lång tid innan dess på min gamla inte lika snygga blogg)

Vet egentligen inte varför jag bloggar, förutom att jag verkligen tycker om att skriva. Smart kan man ju tycka. Men sen är ju jag också nästan smartast i världen.. I själva verket så är ju inte ens mitt mål med bloggen att bli känd! Absolut inte. Visst är det kul att skriva till en publik liksom, men samtidigt kan jag faktiskt fortfarande tycka att det är riktigt pinsamt att få kommentarer för sin blogg IRL sen. Då blir man liksom mer "hehe mmm, aa öhhh, tack. HEEHEHEHHE".


WORLD CHAMPIONSHIP 2011




10 stycken biljetter, här brevid mig. Hämtade och betalade för någon timme sedan. Det är så fint så fint! Hahaha, frågan är om jag ska viga min blogg åt detta nu, fram tills dagen då det händer. Eller om jag ska göra en ny blogg och tjata hål i huvudet på folk. Ja, jag är lite väl besatt. Känner mig som 12 igen. Dock en riktigt cool 12 åring. Så det så.

Kolla gärna tiden då biljetterna för torsdagen skrevs ut.. 13.37, så jäääääääääävla värt. Haha.

Förövrigt min sista riktiga semesterdag, sedan väntar tre veckors jobb igen. Jag lider bara sådär lite lagom av det. Det är inte tråkigt, men det är så jävla varmt.

En torsdagskväll i staden där jag bor.

Just nu gör jag någonting som jag trodde aldrig skulle ske, typ.. jag uppdaterar min blogg (WOOOOW), jaa sensation det i sig. Men, jag uppar från en ganska så jättefräsch MacBook. DET är coolt ju. Sitter i alexandras kök medans hon bakar äppelpaj. Vi har käkat asgod cesarsallad som hon så fint hade gjort iordning. Det regnade hur mycket som helst men det är ju bara mysigt måste jag säga! Känner mig ganska kass som inte hjälper till, så det ska det absolut bli ändring på nu.


Såg nu att det här inlägget inte kom upp? Fast juste, vi fick tvångsavsluta safari för att det failade lite.. Kömmer nu, bättre sent än aldrig!


Jordgubbar och mjölk!

- Billjetter till fyra fina matcher i Kristianstad och boende i Hässleholm är nu kirrat och klart. Känns magiskt bra! HAHAHA fan vad nörd det där lät, riktigt töntigt.

- Mitt rum är färdigtapetserat till en fjärdedel och det ser så bra ut så.

- Igår skulle jag badat med min kompis aaaaaaaaaaaaaaalexandra, men nu är det ju såhär att vi bor i Sverige. Halvvägs ner till sjön small det som bara den och sen kom regnet. Jag gillar det, men hon gör det inte. Vi köpte jordgubbar och kladdkake ballerina och gick hem till henne! Men när jag skulle hem, ja då öste det när igen. Kunde ha satt mitt huvud på att det haglade, men det såg jag ju att det inte gjorde..

- Var ute och gick i ungefär 70 min igår kväll. Tog mig en tur ner till psyket och strandpromenaden, gick väl sådär lite halvfort(njaaa) så det blev nog runt 7-8 km kanske. Delvis i duggregn och det var helt otroligt skönt! Duggregnet och iPoden, och jag.

- Idag har jag skön lagom-träningsvärk, men det beror knappast på promenaden. Skulle mer tippa på mitt lilla träningspass i trädgården i måndags. Det var riktigt fint så det får nog bli en favorit i repris framåt eftermiddagen/kvällen om inget annat kommer ivägen.

Har inte glömt att jag utlovade en story om mitt lilla missöde med vattnet. Men jag orkar inte skriva nu heller. Hahaha. Heeeejdå.


Jag måste hålla ut i 186 dagar till.

Happy! Har planerat lite fina grejer idag. Fyra (ev fem) tjejer i Kristianstad och kolla på handbolls VM den 19 - 21 januari låter väl inte helt fel va, VA VA VA VA VA ?!?!?!?!?! Lutar åt det och då kommer vi i sånna fall få se fina matcher! På onsdagen spelar Spanien mot Egypten och Frankrike mot Tyskland. Och torsdag spelar Tyskland mot Tunisien och Frankrike mot Spanien.

Ingen kommer vara gladare än jag av att få se mina franska hjältar i verkligheten.


LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRDAG

Jag lever och jag taggar för kvällens fotboll, alla tummar hålls för Uruguay! Ju mer dom kan förnedra Klose desto bättre..

Idag är det för jävla varmt och jag gillar det inte. Inte alls faktiskt. Däremot har jag semester vilket innebär sovmorgon, det gillar jag. Trodde jag ja, imorse var det bara att stiga upp runt kl 06.40 för att passa lillen.. Hann käka frukost lääääänge, läsa alla tre delar av tidningen nogrannt som aldrig förr och sen så hade jag bara lite tråkigt. Vilket resulterade i att jag drog med mig alla tre fyrbeningarna ut i trädgården. Dom kunde springa, om dom ville, och jag slapp bli avbiten hälsenorna. Alla nöjda och glada, jag kunde sitta där i en stol.

Också varit i Linköping med min faster. Hon skulle ha lite grejer så jag kunde ju lika gärna följa med och kolla på det jag skulle köpa. Eller inte köpa, eftersom att hyllan jag ville ha hade utgått i sortimentet. Aaaew men gu så kul! Vi kökade och sådär också. 3vligt.

Mina tapeter är även hemkomna nu. Kan bli bra det där ska vi se. Jag tror på det så att säga.

Nästa vecka är jag så ledig, så ledig och inte en jävel går säker, Alexandra, bara så att du vet!

Ska ävenberätta en rolig historia någon dag närjag orkar skriva ner den, tills dess säger jag bara en sak.. HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJtech.

Måndag.


Jobb = för tidig uppgång, stekande sol eller kvalmigt och att jag skar bort en skinnbit på fingret av ett jävla ogräs. Låter negativt men det är inte hela sanningen det. Jag tror faktiskt inte jag kunde haft ett bättre sommarjobb. Helt ärligt sagt så trivs jag väldigt bra.

Längtar förövrigt till mitt rum är kirrat och klart. Varit nere och beställt tapeterna, så, i övermorgon ska dom kunna befinna sig på mitt rum. Kanske så att dom kommer upp till helgen till och med. Ingen är gladare än jag! Det kommer att bli grå metallic och en liksom vit fondvägg med mönster i svart och grått med några små glitterstänk i. Låter la inge vidare, men det ska dt nog absolut kunna bli. Vidare så har jag insett att jag tycker att inredning är väldigt kul, och det bästa med att jag ska fixa tv-rummet är att jag kommer ha ett rejält finger med i spelat hur det ska se ut. Har redan övertalat pappsen till vilka tapeter som ska vara där. Kommer nog ganska enkelt kunna påverka det mesta kan jag tänka mig, hehe.

Ska försöka få hem min syster så att jag kan åka ner och bada.. Är ju faktiskt hundvakt för tillfället, men Vouvouzelen (nej han heter inte så men jag kallar honom det!) sover så kanske ska gå upp till mitt renoveringsobejkt och spakla lite.

Så blir det. HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ.


Att bada i Vättern nu är som att .. Öhm, bli blöt, eller nåt!

Men hallå det är lördag, och jag är ledig! Jag var ute och letade äventyr i staden igår kväll tillsammans med min vän, hamnade tillslut i Vättervik där vi bara gjorde ingenting (tack för kvällen!). Eller vi försökte spela lite beachvolley, men det gick inte så bra med en i varje lag. Och vi slutade definitvt när någon (förmodligen jag) råkade skjuta ner bollen i sjön så att jag fick gå i med jeans och hämta den.. Tur att det inte var kallt i vattnet, eller att det inte var is. Då hade den nog rullat ganska långt.

Kom väll hem vid 02.30 ungefär. (Vilket innebär att jag somna tidigast 03.00, kändes fail att krypa ner när det hade börjat ljusna ute?!). Inget lustigt med det, MEN vad händer? Jo, kl 06.00 blir jag uppdragen och tvingas gå upp. Mamma som behövde valpvakt, så ja, inget val. Gick ner till köket där lille herren i fråga höll till, tog på mig mjukis från topp till tå, tog med mig kudde, och somnade på köksgolvet istället. Inget mot min perfekta Hästen, men ääe jag skulle nog kunna somna precis vart som helst ändå. Vaknade till och från av att bli biten i näsan och dragen i håret, söta lilla valp!

Så hittils idag har jag hunnit med det, plus att jag även har sovit en stund ute på gräsmattan, lika gött det, utom att det är äckelvarmt ute. Jag hatar myggor. Världelösa djur.

Jobbat första veckan av fem nu också ju. Känns bra! Det är ju liksom ganska kul, och jag är ju ute, vilket förvisso har resulterat i väldigt brända axlar. Men vad gör väll det, blir ju brunt snart. Mindre kul att sträcken efter linnet är lite väl tydliga.. Kommit fram till när jag går där och funderar att shit vad min framtida trädgård ska vara fin. Allt blir ju faktiskt så mycket mysigare då. Hahaha, jo det låter som om jag är typ 50 nu men, jag kanske är det. Lite äldre, lite bättre!

VM då, kunde inte vara bättre än att Brasilien åkte ur igår. Haha kan dom gott ha! Håller nog lite på Holland, där snackar vi mysland, tulpaner och träskor liksom. Kan det bli fel? (det är väll fel i 9 fall av 10, men ändå..!) Verkligen synd om Ghana i andra matchen kan jag tycka! Sen matchen mellan Tyskland och Argentina, det går fan inte att välja vem som är värst, lika illa vilka som än vinner.. Men i final, kommer vi se SPANIEN och HOLLAND. Kom ihåg vart ni lästa det först. Resultatet kommer att bli 3-2, dock oklart vilka som vinner. Somsagt, kom ihåg det!


RSS 2.0