Lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig

Dömt min första match idag. Det var inge kul.. Riktigt svårt. Känner att jag aldrig mer i hela mitt liv ska klaga på en domare. Okej, det lär max hålla tills på torsdag om jag får spela mot Göksten med a-laget då. Jaja.. Jag är ju ganska överlägset mest utvisad i div 2 laget redan nu så, men så är det, livet som m6a, hahaha! Jag gillart.

Annars har jag väll som vanligt på en söndag inte gjort så mycket. Tänkt en massa på att jag måste städa mitt rum och sätta upp lite julgrejer, eller iallafall ljusstaken. Provade två igår, funkade någon? Nej. Förvånad? Ohja...

Ska väll som alla andra nördar kanske kolla lite på El Classico, men med tanke på att mitt fotbollsintresse numera är runt 0 så får vi väll se hur länge det underhåller mig. Förmodligen inte alls, jag tror inte jag kommer gå till tvn ens..

Imorgon träning x 2. Först skolan, tror det kommer bli mest spel för grabba som måste träna lite inför VM-kvalet som jag hoppas vi brudar får hänga med och kolla på. Annars åker jag ändå. Sen på kvällen, hoppas på specialträning med m6orna, kändes att det gav otroligt mycket förra gången, och nu när jag inte dirr har så ont längre så borde jag kunna skjuta med vänster också.

Dags att gå ner och fixa lite käk kanske, fast mamma kanske har planerat något? Jaja sånt som märks.

Melissa Horn – Lät du henne komma närmre

Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här

Melissa Horn – Som jag hade dig förut - med Lars Winnerbäck

Värt att klicka på! Damn vad den är fin.

NKIK 27-27

Östgötaderby stod det i matchtabellen, och visst blev det så. Ett riktigt spännande och nervöst sådant också.
Det slutade med 27-27 och det är ett resultat jag tycker vi ska vara nöjda med. Vi låg ju trots allt under med 13-20 ..

Jag spelade bara försvar i första och större delen av andra, men jag gillar det. Blev lite anfall + ett mål i kryllat i slutet av andra. Andra kryllmålet i rad nurå. Great.

Vi gick om Lindesberg i tabellen på målskillnad. Bra det.

I stopped keeping track

Jag föddes inte för din skull,
och tänker därefter inte leva efter dina regler.
Tycker du inte om mig,
så är det ditt problem inte mitt.
Snackar du skit bakom min rygg,
så kan du inte förvänta dig att jag ska vara ärlig mot dig.
Jag bryr mig inte om att du inte gillar mitt utseende,
jag gör mig inte fin för din skull.
Du kan kalla mig vad du vill,
men tro mig jag vet redan vem jag är.
Gå runt och skrik dina falska ord,
du bevisar bara hur låg och patetisk du är.
Gå runt och hitta på falska rykten,
men både du och jag vet vem det är som ljuger
&en dag kommer alla att få veta sanningen.
Jag behöver inte 300 vänner för att kallas populär,
jag har mina närmaste och jag har dom jag behöver.

Mmm.

Rast. Några har hög musik som fan ute i korridoren och det är nice. Men nu ska jag gå och köpa ananas. Är jättesugen. I eftermiddag är det idrott och det är bra.

Ramunder 12-39

Ganska lätt att analyser hur den matchen var med tanke på resultatet. Känns inte bra att skriva det, men fyfan vad tråkigt ..  Finns liksom inte mycket mer att säga. Är väl ganska besviken på mig själv att jag är så jävla dålig på sådana här matcher. Men jag behöver liksom tända till lite, och det gör man inte när dom spelar en handboll som skulle få f99 att framstå som riktigt duktiga. Sköt ett enda skott på matchen, från v6. Ofta att jag ens spelar där liksom. Men igår ville jag det. Kontringshandbollen vi spelar sådana här matcher är liksom inget för mig. När våran spets, som dessutom har en bollkontroll som många borde vara avis på, ligger och rycker på varenda boll så finns det liksom ingen anledning att göra så mycket.

Men vi vann och vi fick igång ett hyfsat spel i det stationär, så det är fel att klaga. :)
Poängena och dom 27 plusmålen väger tungt.

Imorgon väntar NKIK med div 2 laget för min del. Ska blir roligt!

Torsdag på JB

Precis kommit tillbaka till skolan efter att ha varit i Motala, hos tandläkaren. Så nu är det väll mer eller mindre bestämt att jag ska få tandställning den 14 januari. Det känns faktiskt ganska bra, kommer ju bli bra sen, hihi.  Fatta lika snygg som Frida :O
Det där med att dra fram en tand med kedja känns ju lite scary och framförallt fett jävla ont, men jaa..
What doesn't kill you makes you stronger.
Sant.

Nu en hälsa lektion och ikväll Söderköping för att spela a-flick match mot Ramunder. Blir säsongens första a-flick för min del och jag hoppas verkligen tempot är bättre än i div 4. Annars finns det risk att somna ju. Hahahaha..

jag är så jäkla bra ibland!

Hoppas någon av erikas alla random ragg kollar in min blogg efter länken.. Hahahah! Jag har ju hjälpt henne med endel känner jag. Man kan säga att jag har en stor del i hennes privatliv. Liksom, vem skulle hon vara om inte jag fanns och hjälpte henne? Hur klarade hon sig före jb? Äääe jag vet i fan ni. Hoppas iaf inte att alla tycker jag är så extremful som på bilden..

I eftermiddag ska jag nog sola med mitt älsklingstroll alexandra avllex johansson. Hon är allt bra! Sen ska vi träna och jag hoppas det går bättre än igår. Annars jävlar.

Karabatic är kung!


Killen här förgyller min lektion, damn!

Sitter och har matte. Ganska segt kan jag säga, räknar ut area och volym på klot. Mm..

paradise

Träningen gick dåligt så in i. Mm.
Men sådär ja, sängen med datorn och en tallrik nudlar. Det sitter fint som fan. Nu ska jag kolla klart på Paradise Hotel och sova.
Godnatt.

come on baby there's a first time for everything



Mm jag sa att jag inte är fjortis. I alla fall inte på fritiden. Bloggen är inte min fritid, den ser jag mer som mitt liv.
Eller inte.. :)

Ska snart ner till city, träning ju. Fast först ska jag till min vän alexandra "trollet, smurfen, alex2, johan" johansson. Vi ska fika lite, och såklart snacka en hel del skit. Tror jag ska lära henne att bli lite mer ego. Kan bli svårt men jag jobbar på det, hehe.
Hoppas det blir mycket skjuta och genombrott idag på träningen. Fett pepp. Skippar gärna internmatch för det faktiskt.

but I promise I'll make you feel so right

Har varit hos specialtandläkaren idag, och gissa vad. Det gick bra! Fasen så nice, hade en asbra tandläkare som för en gångs skulle höll med mig i vad jag tyckte om mina tänder. Görrrrrrr!
Så ska tillbaka dit på torsdag för att göra avgjutning och lite sådana avancerade grejer.

Har även varit i den otroliga "staden" (pundarhålan) Mjölby. Oh my säger jag bara.. Haha fyfan vilket ställe. Det är tragiskt alltså. Finns en vettig grej med hela stället. Resecentrum, så länge man slipper lämna perrongen. Donken duger förvisso, likaså ishallen, som jag har varit i så många gånger som en. Men det bör bli fler någon gång.. 
 

Huddinge 34-21 (15-9) & Katrineholm 20-26 (12-13)

Handboll hela helgen, inte fel det inte.
Vinst över Huddinge med a-laget och jag fick spela ganska mycket. Underbart med två poäng, det känns verkligen att det behövdes! Kvällen erbjöd lagfest och det var bra. Riktigt bra faktiskt. Alla var galna och det var ett jäkla liv på vissa. Haha, i like. Började med käk och lekar. Avslutades med att vi gick ut. Även vi småttingar kom in på Källarn som vi egentligen inte borde gjort. Inte för vi var där så länge, vi snackar ca 10 min här.

Söndagen vaknade jag och åkta till spothallen på dirr. Syrran spelade kl 10, så mja. Vart en tidig söndag med andra ord. Efter matchen låg jag och chillade i sporthallen fram tills kl 15 när min egen samling var. Riktigt nice. Älskar stället!*
Vi vann över Katrineholm med b-laget också. Jävligt kasst spelat av oss.. Men men .


I gotta take a little time

Kan sammanfatta veckan lite snabbt.
Vi fick oss en benmördare i onsdags också. Fint med tanke på att jag körde ben på gymmet både måndag, onsdag + det riktiga dödandet på träningen i tisdag. Förvånar mig att jag kan gå..
Konstigt att inte träna en torsdag, men det fylde jag lätt ut med lite, ja just det, med lite handboll. Kom ner ca en timme för tidigt så jag och min kära vän Adela fick sitta och snacka lite med grabbarna så länge. Alltid lika trevligt. Får se hur många av dom jag kan få till jb, iallafall två verkar ganska intresserade. Göddigt.

Hann även ta en snabbsväng i Linköping där jag brände lite euro + presentkort på något så viktigt som foundation och lacktights. Oh yes.

Simhallen idag var dönice. Riktigt trött efter det. Vad lär man sig av det? Jo att man kanske inte borde åka 4 st 16åriga tjejer i en liten uppblåsbar "plastbåt" med plats för 2.. Det var kul i ungefär 0,5 sekunder. Lika lång tid som det tar att komma till första kurvan där vi så vackert failade totalt och vippade. En av oss slog i huvudet lite väl hårt kanske.. Resten av oss dunkade väll bara i lite lagom. Lärde vi oss något av det? Nej, efter max 10 min så bestämde alexandra och jag oss för att tjata med två av grabba upp o göra om det hela. Gick det bättre? Nej, eller jo. Vi skulle ha två båtar då tänkte vi. Men det failade ändå. Så ja.. Man ska nog bara vara två. Hihih.

Imorgon ska jag spela handboll, umgås med brudarna på lagfesten och amanda sover här. Trevligt trevligt!
Godnatt igen.

I don't know if I can face it again

Jag ligger i min säng, nerbäddad med filtar, datorn och kuddar, jättemysigt. Men vet ni vad jag blev sugen på nu istället?! Att gymma.. Ja det är fel på mig.
Godnatt.

the day..

Inte lika tung stämning på skolan idag vilket är skönt! Gårdagen var hemsk på det sättet. Tryckt deppigt med folk som grät lite här och där.
När sådana saker händer får det en verkligen att tänka. Tänka på att man borde ta vara på saker mer osv. Jajaja..

Nu ska vi snart till simhallen och det ska bli kul. Hoppas jag. 

Mm ännu en vettig rubrik..

Har varit så jävla duktig idag. Eller kanske bara en timme, men ändå. Har nämligen kört rehab en hel jäkla timme. Kändes dock inte som det, men det kändes gött i axlarna. Blev lite gym med pilates och sådant på det.

Har även haft franska där jag förmodligen var mindre duktig. Men kul var det. Alltid något.

Fan jag måste ta tag i saker och ting. Även fast jag mest känner för att gå och lägga mig, vakna pigg runt den 20 december. Julpyntat och jullukt i hela uhset. Snälla. Jag orkar inte det här jävla mörkret. Märkt när man går upp och åker till skolan, halv mörkt när man komemr hem och kolsvart när man ska gå ner till träningen. Kul..

Träna nu iallafall, hoppas på något som inte är benmördarfys. Den delen fick vi nog av för en vecka igår.

Efter det hem och käka, kolla på Paradise Hotel och sen sova. Mja sova, inte sitta vid datorn alldeles för länge ikväll igen.


Ullared.

Med tanke på hur mycket det snackas om Ullared och Ullaredprogrammet på träningarna kände jag pressen att kolla på skiten. Hahaha fysatan vilket roligt program! Galet. Har snart sett 2 avsnitt, man kan verkligen undra vilka sär det finns i vårat avlånga land.. Hähäh.

Har även sett Tal till Nationen med Magnus Betner. Jag verkligen älskar hans underbara humor. Den är riktigt klockren rakt igenom. Satt nog och garvade smått oavbrutet i 45 min. Oj oj oj. <3

Har hunnit se ett avsnitt av Mammas pojkar också, lite roligt. Fast är mest besviken, trodde det skulle vara ett dejting program i stil med Bonde söker fru. Men icke.. Bara det att Tim är skitsnygg och Bobbys mamma är du i huvudet. Bara det som kan görat värt o se.

Men nu ska jag tagga för första skoldagen efter APU:n, wish me luck..

Godnatt!

SM steg 2, a-flick

Idag gick steg 2 av stapeln här i Vadstena.
Kändes som att vi gick in i första matchen mot Motalavmed en riktigt bra känsla, mycket folk på läktaren, väldigt taggade och rejält redo att smälla på. Det gick också bra till att börja med, men sedan halkade vi efter.. Fick tillslut torsk med 18-21, men jag fick iallafall in ett par riktigt rediga smällar. Just löööööve it! Moahah. :)

Käk, chill och kollande av Spånga vs. Motala. Eftersom att Motala vann så hade vi ingenting att spela för emot Spånga , vi hade ändå 0% chans att gå vidare. Surt men sant..

Vi vann ändå mot Spånga med 7 bollar och det var ju iallafall bra.
 


HK Eskil 18-18 (9-11)

Handboll i Eskilstuna igår kväll. Åkte 15.00 för match kl 19.30. Skönt att i åtminstone får med oss ett poäng. Hade varit extremt jävla äckelfail annars. Deras fulspel och domarnas konstig nivå gjorde väl att det inte helt gick vägen.
Men som vanligt så kämpade vi 110% matchen ut!
Fick väll inte världsmest mycket speltid, men det kände ändå okej med tanke på att det har varit SM idag, och lite för att armbågen fortfarande gör ont.

Hudding hemma på lördag och jag hoppas verkligen jag får vara med. Annars väntar Katrineholm borta på söndag.

i will , i will ...

Mitt seriösa bloggande gick åt helvete, men vem fan orkar blogga seriöst, egentligen alltså. Jag menar om inget kul händer så har man inget att skriva om. Och om något roligt skulle hända så är det ändå ingen som läser det jag skriver ändå. Men jahaaa, kanske borde ta vara på det! Kunna skriva en massa, lämna ut en massa detaljer och kunna nämna alla man skriver om vid namn, sedan dessutom kunna publicera det. Ingen läser ju ändå. Mja, lika bra det.

Praon flyter på och jag är tröttare än någonsin på jobbigt enkla mattetal. Som man tysdligen inte ens kan förklara så dom stackars små barnen förstår. Kanske är beviset på att jag är dum i huvudet. Jag har alltid undrat, nu vet jag.

Handbollen går sisådär. Jag har ont i armbågen, inte jävligt ont, men vissa lägen. Euuuw. Och det är väl på grund av det som jag inte vågar riktigt, vill ju verkligen att det inte ska vara något. Var väl det som hände på matchen, jag vart nog mest rädd. Lite tejp och Eeze tills på lördag måste hjälpa. Fast först är det match i Eskilstuna halv 8 på fredag kväll. Myyyyyys. Min gudinna ska sova hos mig efter det, och det gillas. Starkt. 

fina fina släktnamn

Polisen meddelar att man har gripit några av Usama Bin Ladens släktingar.
De personer som nu sitter i säkert förvar är Usamas mor Marme Laden och hans två bröder Choko Laden och Remu Laden.
I lördags kväll tillfångatogs även hans syster Pina co Laden.
Man spanar nu efter hans kusin Sal Laden.


Lite humor såhär på lördags natten.

IFK Arboga, 21-23 (15-8)

Det gick  ju så jävla bra!
I 30 minuter.
Vad var det egentligen som gick fel. Fattar inte hur man kan vara totalt överlägsna och leda med 7 mål efter första. För att sedan gå ner sig och förlora med 2. Irriterande, ohja!

Nu är det fredagsmyyyyyys, om det så är det sista jag gör

Idag har varit en av dom roligaste dagarna på länge. NO:n ägnades åt att sammanställa gruppens arbete om Vattenkraft, inte kalas kul, nej. Men med tanke på att min grupp är så klockren så! Hihi, det var kul.
Lunch, och ett jävla väntande på ett telefonsamtal som aldrig kom. FAIL.
Idrott inleddes med teori. Kort genomgång och rättning av träningsprogram. Fina med det hela var att det varvades med ljuv sång av mina bordskamrater och massage. Våran klass är så mysig. När man minst anar det kan någon smyga upp bakom en och massera ens axlar. Lillebruuwr säger jag bara.
Och ja det låter egentligen förjävligt när två halvt tondöva oseriösa killar sitter och gaysjunger till Aerosmiths "I don't wanna miss a thing". Men så jävla kul ändå!
På den praktiskt delen av idrotten spelade jag som ensam tjej strumpfotboll med grabbarna. Behöver jag säga att jag förmodligen sabbade mer än jag tillförde? Ändå är vissa snäll och peppar en. Men haha, klockrenaste var ändå på bänken. En av killarna kommer dit, skakar hand med en och säger "Fan vad du är duktig, du är grym." Och sen går vidare till mig och en kille till, "Fast ni två, ni suger.. HAHAHA."  

Jag trivs verkligen på JB!

http://open.spotify.com/track/42gwZEth2IXybrVIWkJK0s

Älskar jag låten? Ja det gör jag.

cause i'm addicted to the fantasy

Imorgon ska jag spela handboll. Hemmamatch med a-laget mot IFK Arboga. Klockan 14.00 har jag faktiskt för mig.
Längtar sjukligt till den där minuten, kanske klockan 13.57, när man står ner i gången och precis ska springa ut på planen. Alla är nervösa varje gång. Självklart säger någon den obligatoriska repliken. "Men neeeej! Tänk om jag ramlar?!". Några skrattar lite, andra har mer fokus på sig själv än på något annat. Domaren rör på sig och inspringet är igång. En efter en joggar vi ut på planen, ställer upp på en rad och blir presenterade. Jag är defenitivt en av dom som ler, skrattar och pratar. Det känns bra helt enkelt.

Imorgon ska det gå bra. Det har jag bestämt. Punkt slut.

HANDBOLLHANDBOLLHANDBOLL

Och ja. Träningen gick bra igår. Förutom att jag har en ny lårkaka och mina knän är ännu mer köttiga. Men jag klara iallafall av att göra mål, vilket är viktigare.
Kände pressen att många var intresserade.

JAG ÄR SNYGG MED PHOTOSHOP OCH JAG ÄR SMART MED GOOGLE!

Hej. Jag lever. Jag mår bra. Jag ska träna ikväll. Jag älskart. Jag är på jobbigt humör. Nu ska jag jobba.
Godnatt. Om förhoppningsvis 10 timmar.

kossa<3

Nu medans jag sitter och äter kladdkakesmet så hittades denhär. OMG så jävla bra!

En faktauppsats om en ko.



The Ahmed Song

Nu rullar dom fram i mattsvarta bilar
och vässar sina butterflyknivar!



Klockren. I just löööööve it!
Annars så har jag snöat in på Pitbull, ohja. Rebelution, grymt album ni.
Värsta pepp på partyyyy. Ja ni? Vad händer. Aae jag vet inte?


all the crazy shit I did tonight, those would be the best memories

Skola och chillarrrrrrrrrrr. Eller vi har ju förvisso lektion, men vi blev klara förra veckan och grabba i min grupp spelar cs. Kunde ju faktiskt ta och göra en annan svenskagrej som jag int eär klar med. Men som tyvärr är skittråkig.

Träningen i morse gick okej, varken mer eller mindre.
Men med tanke på det så är jag taggad inför kvällensträning. Går det halvdant i skolan brukar det nämnligen gå bra med laget. Görr! Känner galet mycket för att skjuta några skott, helst i stolpen för då hörs det haha, sen känna att det blev steeeenhårt och att man bara dragit med handleden. Hoppas vi gör övningar så at man kan hoppa på fel fot, för det är rikitigt nice!

Färdigt drömt hehe. Nu ska jag jobba... läs: borde


forever now

Inaktiv. Jovars, det är ju bara förnamnet. Haha... Var det kul? Nej. Har jag dålig humor? Ja.
Ett helt höstlov är nu förbi och det känns inte bra. Vad har jag gjort av det jag skulle göra, elltså egentligen? Fixat mitt rum, nej det har jag inte. Fast jag har iallfall bestämt tapeter. Nya målet är: Det ska vara kirrat innan jul!
Läxorna då? Nej inte heller gjorda. Jag är dum i huvudet.

Igår spelade jag handboll i Gustavsberg. Det gick väl okej ändå med tanke på omständigheterna. Med tanke på att vi nog fan har fler skadade än hela o friska, och att dom var duktiga. Men nöjd, nej det kan jag inte vara så länge vi har förlorat. Förstår knappt att man kan säga (syftar inte på ngn speciell och absolut inte efter våra matcher! mer på "eliten")
- nej alltså vi förlorade med 10 bollar, men vi är nöjd ändå!
NEJ, ni förlorade ni kan inte vara nöjda. Så är det. Iallafall i min värld.

Nog av mina filosofiska tankar. Nu ska jag promenera ner mot city för en lite promenad med alexandra. Sen går jag vidare mot sporthallen där u-laget/b-laget har div 4 match mot Ljungsbro.

Bye bye beautiful.

RSS 2.0