Resten av ditt liv

Tänkte bara rada upp en lista av smått otroliga saker som hänt senaste tiden.
- Jag har börjat tvätta grejerna som jagska ha med mig till Hallsberg, vilken jävla skrällbomb!!!
- Pontus sa på träningen idag att vi skulle springa milen. Inomhus på 200 meters bana, det är FEMTIO varv mina vänner.. Det behövde vi faktiskt inte utan herrarna vid sidan nöjde sig med 8km! I intervaller.
- I torsdags var jag så nära jag någonsin varit att spy på en träning, och då under styrkan när jag slog på boxningssäck. Gooood job! Fortfarande ett litet sjukt mål jag har.
- Jag låg i sängen före kl 23 ikväll.
- Förra veckan kan ha varit bland de bättre i mitt liv. Det var damp hur lätt allt gick vecka 21.
- Min katt tycker att Marabou Caribbean är lika omänskligt god som jag. Han har snart fått i sig sin första ruta.
- Jag imponerades nästan ihjäl av Jesper Noddesbo och Danijel Saric igår, vilket Barcelona! Nästa år vet jag åtminstone vilka som ska boka Final Four-biljetter i god tid.
- Balen var så aaaasfin, att fritten och jag ska försöka ragga både 93or, 94or och 95or så vi kanske kan gå balen tre år i rad..!
- Jag döpte precis om min blogg. Läs vad den heter på fliken. Hahahahaha.. Det var mest utifall att någon kollar på min blogg, byter flik ochnågon annan kommer till datorn och kollar. Den personen kommer tänka "Du kollar på sidan How to kill a kitten, din sinnesSJUKA jävel!" Alltså ärligt, hur kul är jag på en skala. Dampmycket över 10 i alla fall..

Men, nu det bästa av allt.
I onsdags så kände jag mig så lycklig så jag kunde nog lika gärna börjat gråta på bussen till stan, eller bussen hem efter trippen på tornby, helt ärligt! Himla känslig jag blivit på gamla dagar, för övrigt..! MEN, jag klarade ett G i både engelska och franska, bara en sådan sak skulle kunnat liva upp mig alla dagar i veckan. Sen att jag tog mitt beslut om vilken klubb jag spelar för nästa år, i måndags, gjorde att en klump på säkert tre kilo släppte från magen. (Nästa säsong kommer jag alltså att representera Motala HK, bara så att det inte är oklart för någon.) Det och andra faktorer gjorde mig bara så fruktansvärt glad och lättad, förstår inte ens hur mycket det tyngde ner mig att ta beslut. Det och annat, somsagt.

Timbuktu – Resten av ditt liv : Mohombi – Dirty Situation : Discocrew – Husvagn - Radio Edit
Bara för att jag är inne på glad musik nu. Sista är sådär, men ändå göddig!

Night air

Namen godmorgon! Idag är ju en dag som jag har sett fram emot länge, engelska muntliga nationella nu på morgonen och franska muntligt prov i eftermiddag. Min fråga är om det ens KAN bli värre? Vem behöver kunna språk när hela världen har google translate.. Fruktansvärt onödigt. Ärligt, skulle hellre springa ett cooper. Eller ja, nästan ärligt, sparar mig nog hellre till fredag morgon och imorgon kväll istället. Imorgon på träningen tar vi ju förvisso inte tid, men att värma upp med coopersträcka på 200 meters löpbanor är lagom knäckande ändå.. På fredag tror jag att det är cooper och styrketester på handbollen. Najzzzzzz..

FAN VAD GÖTT MED ONSDAG! Ae nu ser vi det från den ljusa sidan, och det får vara att jag ska sova tidigt ikväll, jävligt tidigt. Haha, troligt.

Annars så började morgonen okej, efter att jag näst intill under pistolhot gått upp vill säga. Min säng måste vara den skönaste i hela världen kl 06.00 varje vardagmorgon. Men aja, fick åtministone le när den här härliga låten kom på radion. Fjärde mest spelade låten på min Spotify just nu liksom. SMACK

Brunchrapporten!

Känns bra nu, bra humlr osv. Inte ens faktumet att jag gick till bussen imorse med ett paraply som vek sig åt fel håll varannan meter kunde omvända mitt humör. Nog för att jag var dödligt astrött, men det är jag ju jämt så det kan man ju inte bry sig så mycket om. Tror mycket av mitt humör kommer av att spela lite handbollsmatch som av resultatet av döma skulle varit en walk in the park. 48-20 på 3x20 minuter, ni hör ju. En walk in the park var det väl inte riktigt, men vi gjorde säkert 25-30 av målen på första- eller andrafaskontringar, så det blev mycket springa. Dampjobbigt och riktigt kul! Fast den orsak som bidrog allra allra mest till humöret igår var nog faktiskt att träffa Amanda före matchen. Min kära gud.

Gjort lite volter och grejer nu på morgonen i T1, inte min grej det där, haha. P3 i lurarna just nu och dom är ju helt störda allihop. Det är väl sådär passande att sitta och skratta för sig själv, jag vet.

Känner också för att mobba någon lite lagom så att allt bara blir lite jobbigare, så jag ska nog ta tag i mitt liv och göra det snart. Får väl se om jag kan hitta Alex sen på rasten, hon brukar ju ändå få bli mitt ständiga offer. Hähhääääääää.


Annat på kategorin hähähähä, och lite patetiskt beteende för 17 (ja jag var bara 17 då, förklarar endel!!) och 18åringar.. VM i Kristianstad var fan det roligaste jag gjort med bästa sällskapet man kan tänka sig när det gäller att ha ordning och kolla på handboll. Haha såklart..!

http://open.spotify.com/user/lisili/playlist/7vZBOaTcthUQqBy8A739bJ

Förut var samhällskunskap kul, jävligt intressant och lite jobbigt. Numera är det bara jävligt jobbigt och lite intressant. Kontrasten är enorm. Jag slår på spottelistan fredagsmusik. och gråter lite inombords för att jag inte tagit tag i detta tidigare. Och för att jag inte har tid att ta en promenad runt staden med den gråa, stora hunden som till och med är latar än mig. Så dags att tänka på det nu.. Betygen sätts på torsdag. Att jag ens tar mig tid att skriva det här tex, eller lägger in nya låtar på januarilistan är en jävla bra gåta bara det. LMFAO, LMFAO, LMFAO.

Hoppas bara att jag inte hinner dö av tristess innan Solsidan ikväll. Eller för den del innan vi börjar med ett  nytt arbete på historian imorgon..!


Peppbilder i dubbel bemärkelse eller hur..

Hellner vs Northug

"Rivalerna gör upp på rullskidor i sommar

Ingen har väl glömt vinterns dueller mellan Marcus Hellner och Petter Northug? Nu drabbar de båda rivalerna samman igen – i sommarens DN-gala.
– Jag tvekade inte på frågan om att möta Northug på rullskidor, säger Hellner."

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/vintersport/skidor/article13055190.ab

Jag LÄNGTAR redan! Northug är min idol, nästan ärligt alltså. Så jävla skön kille.


Fredag 20 maj 2011

Ungefär 17 mil lyckades jag skrapa ihop bakom ratten igårkväll. 17 mil, det låter så himla mycket, eller ja, det är ju ganska mycket men. Synd att det var mörkt hälften av tiden bara, inte riktigt lika kul då.. Skönt att vara ute och åka med pappsen utan att han så mycket som ens får nudda gaspedalen. Då känns det bara bra. Måste verkligen ta tag i det där med körkortet nu, för jag vill ju kunna köra hela tiden. SÅ kul är det!

Måste också ta tag lite i EU del 2. Inte lika kul, men lika nödvändigt. Tyvärr. Men jag ska inte klaga över det heller. Fredagoch sovmorgon är bara jättepositivt!

Besluten börjar klarna av sig själva. Snart kommer det till ett slut och ingen kommer vara mer lättad än jag. Det lovar jag!

Tisdag 17 maj 2011


Lag vit! Snackar vi årets coach eller? Haha, nae. Fotot från http://vhfdamer.wordpress.com/

Alla andra hade prov och jag sov. Drog mig dock upp kl 9 och fixade lite sådär så att jag såg någorlunda mänsklig ut. Sen så följde jag med mamma, pappa och någon försäljare till seriöst världens ände någonstans långt från Åtvidaberg och kollade på en robot. Lite coolt och sådär! Körde hem från Linköping dessutom, och som ni märker, i am still alive. Bra jobbat kan jag känna. Nu blir det lite lagom hårdplugg och sen grästräning med VHF, riktigt riktigt kul!

Måndag 16 maj 2011

Imorse för att komma igång och tagga inför Draknästet så lyssnade Alex på fredagsmusik. Det smittade självklart av sig på mig, så jag dunkade också igång med fredagsmusiken, på en måndagsmorgon. Det är ett brott som jag är fullt medveten om, ett allvarligt dessutom. Att bryta mot hederskodexen Lyssna inte sönder musik som bara ska användas tillspeciella tillfällen 2.0 liksom. Men frågan är vem det är som lider mest av att längta tills fredagsmusikens rätta dag när det är måndag morgon kl 06.52...

Enrique Iglesias with Usher feat. Lil Wayne – Dirty Dancer ; Basshunter – Fest i hela huset ; Eric Chase – That's Why I Put My Hands Up - Radio Edit ; Spankers – Sex On The Beach - Paolo Ortelli vs Degree Reloaded Edit ; Pitbull – Bon Bon (We No Speak Americano)

Bara för att ge ett litet smakprov och så att alla ska förstå situationen. Ska lätt snickra ihop årets fredagsmusiklista, var så säkra.


Annars kan jag inte klaga på intensiteten i skolan idag. Det vore även det ett brott, mot någonting. Riktigt skönt att bara lyssna på treorna hela dagen. Vissa intressantare än andra.. Träning i Motala nu ikväll. Snäppet jobbigare än skoldagen. Men ändå roligt. Imorgon har nästan alla jag känner nationellt prov i matte b, det som jag tack och lov har avklarat sedan ett år tillbaka. Innebär som vanligt på tisdagar sovmorgon, och sedan får vi se vad som händer! SMACK

Föreningsdag

Föreningsdag i sporthallen och jag som ensam headcoach för ett eget lag lyckades föra fram mitt lag till en final. Jättestolt över mina aaaaasduktiga spelare! Dessutom var det så himla kul att sitta där på bänken och bita på naglarna. Kanske skulle satsa på en karriär som tränare, haha..
Coachtiden var minihandbollslaget var nästan lika rolig. Fast där räkndes ju inte målen, så det är ju inte samma grej!


FORZA LAG VIIIIIIIIIIIIIIIT!

16:54

Vart akuttrött på headern, så byebye så länge! Åker snart och tränar, ska bara slänga i mig gröten först. Fint som bara den!

På våg mot nya mål!

Behöver skriva av mig, men kan inte få ut exakt om vad. Det går inte, låser sig och liksom, jag brukar inte ha problem att uttrycka mig i skrift. Hela min hjärna håller på att knyta ihop sig och jag kan knappast tänka klart just nu. Än mindre koncentrera mig på sådant jag verkligen borde, tjoho samhällskunskap och engelska. Förstår inte vad det är som är så mycket annorlunda nu än vanligt. Det faktum att tvåan börjar gå mot slutet och att man måste vara klar med endel om mindre än en månad bidrar ju absolut till att allt känns jobbigt. Sen det där beslutet som hänger över än vad man än gör. Det ända alla jobbiga jävlar tjatar om, eller ja, nästan rättare sagt det ända som folk pratar med mig om. I alla fall de som har något med saken att göra, de som tror att de har något med det att göra. Ja det var en överdrift, men ibland kanske det finns en förmåga att man förstorar upp det som är jobbigt..

Varför klagar jag ens för? Jag hatar ju folk som är jobbiga och klagar. Jag blir galen på sådana som är negativa och bara bryr sig om sig själv. Jag vill inte förvandlas till en sådan själv. Just nu är jag bara på dåligt humör, som till viss del beror på att jag är så fruktanvärt nervös för ikväll. Ja det det låter konstigt, men det är jag. Jag har blivit så känslig på gamla dar.. Haha ae fyfan, Lisa lägg av!

Ingen som helst ursäkt men åtministone en förklaring. Jag är inte så här egentligen, jag är inte som vanligt just nu. Fast det hoppas jag att alla som känner mig vet. Jag är som vanligt när jag inte har någonting att bevisa, så måste det vara. Jag är som vanligt när jag omges av de jag tycker om och trivs ihop med. När jag har som allra roligast och slipper bry mig om att vara så himla duktig och bra på saker. När jag avslappnat kan sitta och småprata,  och få skratta sådär ofta som jag vill. För skratta är det bästa som finns!

Bortse från inlägget, låter ju bara psyk så här när jag läser det i efterhand! Ha det fint för nu ska jag åka bäste 65an hem.

Motala - Alicante - Göteborg

Hoppsan, insåg just nu att jag är relativt askass på att uppdatera er om mitt omåttligt intressant liv. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt..

Sist jag skrev hade jag en aningen jobbig planering framför mig. Jobbig som i jobbig och svettig, inte jobbig som i tråkigt och gråta, bara för att förtydliga det. Nu är jag mitt uppe i planeringen om jag har kommit undan oförtjänt lätt måste jag väl ändå säga. Okej. Träningslägret och testerna med MHK var till viss del pain. Mina favoritskor sprack och jag fick inte superresultaten som jag hoppades på. Inte trodde, jag sa hoppades. Men på det hela taget var det en trevlig upplevelse. Om än lite läskig, men fortfarande grymt intressant.

Första försässeträningen med VHF var även den dampjobbig. Som om någon skulle trott något annat, i och för sig. Men det är klart att det var skönt att komma igång igen och träffa damerna!

Träningslägret i Spanien är även det över. Och ja, det var så trevligt det också. Sol och bad och handboll. Om jag blev brun? Finns det isbjörnar på sydpolen? Är mitt rum städat? Osv osv. Men, jag blev väl åtminstone inte mer lik ett lakan, bara en sådan sak är värd att fira! På det hela taget så var det en fin tripp, det var det allt.

Gymnasie-sm lämnar jag lite utav ett frågetecken efter. Vad fan hände egentligen? Alltså jag menar inte vad som hände hände, utan vad som hände när våran fina tjejlag spelade, inte var det magi i alla fall. Surt eftersom jag hatar att förlora, men what to do, vi var inte tillräckligt bra för att rubba bla Katrinelund. Annars utöver det så hade jag åtminstone jävligt kul, rent ut sagt, och jag har som vanligt skrattat mer eller mindre konstant.  Spelat kort, dampat allmänt, myst och pratat på tjockmattorna i a-hallen, chillat på läktaren och bara umgåtts med assköna! Insåg också att vi blir av med terorna om ungefär exakt en månad, sad but unfortunately true. Även fast jag inte direkt umgås med dom personligen kommer jag ju sakna dom ändå. Aja, så är det. Mina jämnåriga och ettorna får jag ju dras med ett år till i alla fall. Inte helt fel det heller förstås, långt ifrån!

Nu ska jag nog ta och lägga mig, det är ju faktiskt skola imorgon. Dock sovmorgon, men måste ändå gå upp vid 8..

RSS 2.0