Jag behöver klädtips, okej!

Himla fin dag idag måste jag säga! Vi tre mastergirls höll i idrotten och ja, jag tror det resulterade i att övriga klassen inte tycker om oss längre. Hihiiiiii, vi rent av tvingade dom att köra tre stenhårda omgångar på gladiatorleken och dom dåg minst sagt döda ut. Stackars små barn.. Men aja, jag tror alla levde när vi lämnade idrottshallen i alla fall. Med lite tur. Kan slänga in lite bilder(eller filmer) på spektaklet sen kanske.

Finaste franskalektionen jag någonsin haft. Vi bar in en soffa i lilla Svanhamn och la oss sedan där och chillade med  kaffe och en film, textat på svenska eftersom vi inte skulle förstått någonting alls annars. Förstod faktiskt inte ens baksidetexten på en av filmerna, till saken hör att där stod det på engelska.. Pinsamt kass. När filmen var finito och vi inte hann med att se en till så drog vi på Paradise Hotell på projektorn. Det var riktigt fint. Borde finnas med i undervisningen under kursen livskunskap. Hur man förmodligen inte bör beté sig framför en kamera Kanske dock att Kungarna av Tylösand är aningen mer skrämmande exempel.. Kunde gott kolla på det också. Vilket jagförövrigt kommer göra om två timmar!

Fan vad allt är fint, och på fredag tänker jag kliva in i rollen som Ace Frehley på fullaste allvar. Inte riktigt färdig med klädseln dock. Men jag kommer garanterat att vara snyggast, var så säkra!

Det är.. ja juste, bara OKTOBER!



Ska det se ut så här när man går till bussen på morgonen? Är det verkligen vettigt att ens kliva ur sängen? Jag är mycket tveksam.

(Kass kvalité eftersom jag mejlade bilderna från telefonen, enbart för att jag är för lat för att hämta sladden på mitt rum..)

Le lieu où vous vous sentez si bon.



En helt vanlig söndagskväll i sporthallen. Synd bara att vårat div 4 lag förlorade mot oldiesarna från NKIK. Div 2 däremot, för helgen (och åren) mitt lag, vann över Lindeskolan i lördags. Riktigt välbehövligt med dessa poäng efter skitförlusterna mot äckliga Stockholmslag!

Tjahalalalala


ph1: ska man väl plugga kan man lika gärna gör det ordentligt! det var lördag, efter match. då får man vara tjock! iaf lite. , ph2: eller avbryta med att måla en cirkus.

Min framtida karriär.

Det är ju det jag säger. För facebook har ju alltid rätt.


Rabiosa!



21 oktober 2010. Vad fan är detta? Får vi tussilago lagom till julafton nu eller?
Jävla växthuseffekt, är det här ett resultat av det så kommer jag hädanefter slaviskt sortera mitt skräp! Eller inte.. Jag ogillar inte snö. Men i oktober, då ska det vara kylig myshöst med filtar och tända ljus, inga kompromisser här inte. Snålblåst och snö passar inte in i min höstbild. Så håll käften och lid, snön får sin tid den med. I SLUTET AV NOVEMBER, OKEJ! Fast, är detta en anledning att börja julpynta så är jag med. Tänkte ju börja med det den 15 november förra året. Men, mitt rum kröntes med adventsljusstake den 23 december. Hihohahe. Godnatt.

eheeeey, bara några bilder!


ph1: bästa som finns! , ph2: fika med pappsen , ph3: obligatoriska bilden. prova fokusen på iphonen.

Det är bra, tror jag. Antar jag? Hur är bra?

Tjoho. Skulle bara upplysa om att jag lever. Jag spelar handboll, går i skolan och gymmar. Det känns i alla fall som så. Jag trivs och jag vill inte ha det på något annat sätt. Då vet ni läget.


Sm för sådär 100 år sedan.

På dagens utelöp då typ 5 ascoola tjejer/oldiesar trotsade spöregnet och sprang ute iaf.
Lisa: Det känns som om vi sprungit i 100 år.
Jonna: Ja men det kanske vi har, alltså sammanlagt på alla gånger vi harsprungit?
Lisa: Jonna, hur många i vårat lag är över 100?
Jonna: .....

Back in the days!

Jag tror att jag är bäst i världen på att uppdatera, right? Eller tror är lite fel, jag vet. Allt.
Vi hade skolfoto igår och det ger alltid samma milda panikångest.. Vad fan har man på sig liksom? Löste det ca kl 10.50 samma förmiddag. Jag är kung! Sen, jag måste få stå, jag måste få STÅ åt rätt håll, och jag ska fan inte blunda så mycket som i lekis. Två av tre önskningar slog in, jag fick stå åt rätt håll, fyfan vad skönt! Haha, hoppas jag tittar in i kameran och ler sådär lite lagom också. Vi får väl se snart! Fast det är ju inte så farligt om det blir fel och allmänt jävligt fult. Det är ju faktiskt bara alla Linköping gymnasieelever som får katalogen..



Alla foton i låg och mellanstadiet. Med undantag för ettan som var katalog ist. Synd, för på det kortet var jag fan söt!

"Vampyrerna" försökte suga 25-åringens blod


Säg att det hade varit okej om dom hade sett ut som familjen Cullen, men nu. Aae, nu är det liksom bara obehagligt. (Dom är från Arizona, förklarar endel?)

Svenska och vi skriver om upplysningen. Ganska intressant. Dom var ju faktiskt rätt smarta då! Voltaires berömda citat "Jag avskyr vad du säger men jagskulle ge mitt liv för din rätt att säga det." kan väl inte passa bättre in än just nu.


This is not the end, this is not the beginning

Sovit i nästan 12 timmar inatt, och jag har aldrig någonsin varit så trött som när jag vaknade imorse! Trodde jag skulle avlida av utmattning efter träningen igår så jag somnade på köksgolvet med träningsväskan som kudda. Hahaha, det är så sjukt egentligen.. Sen väckte pappa mig så jag åtminstone kunde gå och lägga mig i sängen. När jag väl vaknade så tog det mig ungefär 1,5 timme att ta mig upp hur sängen. Riktigt jobbigt. Haha..

Förresten så överlevde jag fystesterna också! Förbättrade mig endast i brutalbänken så helt nöjd är jag ju verkligen inte. Men men, nästa gång så tror jag att jag ska köra mina riktiga vikter, he he.. Körde även hem från Ljungsbro igår och det är ju så jävla kul! Känner väl inte direkt att jag är någon stjärna ännu, men det kommer. Jag har ju trots allt ganska exakt ett halvår på mig innan jag behöver känna någon som helst press. Har kört idag också iof, fast då blev det bara till och från Hogstad. Igenom Värsta, Frittis! Har även hjälpt pappsen lite ute och gullat med min fina favorit Edward. Och hans lilla polare Bree, men alltså nae. Jag är inte nörd på Twiligt! (Jag har ju inte ens nämt Bella & Alice..)

Aae dags att dra sig mot Idol (om jag ens har tänkt att kolla, inte bestämt mig men.) Annars så bör jag väl tagga lite match. Tyresöflickorna kommer och möter oss kl 14.00. Dom ska inte få en rolig hemresa, eller, framför allt ska dom inte få en rolig match. Det ska vi allt se till. Revansh från förra helgen? JA TACK.

Fyfan vad jag saknar spotify premium, måste kirras imorgon!

Hade jag skrivit här igår kväll efter träningsmatchen, eller ja. Efter dagen i allmänhet så hade det inte blivit muntert alltså. Haha fyfan vilken skitdag. Testerna kändes så kassa att jag inte ens kollade tiderna eller om jag hade förbättrats.. Matten gick ASBRA (undantag!), (okej, detgick asbra när jag hade lösningsboken brevid mig.) Men jag fattade åtminstone det här med potensekvationerna. Träningsmatch mot SM-laget på kvällen. Direktiven för a-laget var enkla, ha högt tempo i försvaret, spela med ordentliga tempoväxlingar och spring på allt. Sen kan vi lämna det. Vi vann åtminstone.

Dagens har inneburit idrott. Skulle haft lektion men det funka inte eftersom mjukbollarna inte hade kommit än. Dom tyckte inte att det var någon bra idé att bränna varandra med handbollar. Jag tyckte det, men ja, vad vet jag. Franskan var kul o sådär.

Måste ju ladda upp för kvällen förresten! Mina kära vänner som går i Motala kör party hela natten i och med draget och att dom har studiedag imorgon.. Men jag, jag kör på totalt tv-maraton. Det är så fint, hör bara. 20.00 Bonde söker fru, 21.00 Grey's Anatomy eller Berg flyttar in och 21.55 Kungarna av Tylösand. Och nästa vecka drar Paradise Hotel igång också. Me is happppppppy.

Längre och mer genomtänkt inlägg än planerat!

Bloggarn är i farten igen. På allmän begäran, såklart! Jag gör ju alltid allting som alla andra säger, som om det någonsin har hänt.. Nästan ännu mer sällan ändet faktum att folk gör det jag säger. Även fast det faktiskt händer oftare än förväntat. Tex så fick jag är skål med mackaroner & ketchup framför mig nu. Inte fel inte. Dock var min och pappas ketchup slut, så får väl nöja mig med mammas och sofias äckelpäckel.. Okej, det där var inte ontressant någonstans men..

Drar mig neråt träning snart, och jag längtar. Gjort det sedan igår faktiskt. Det sjuka är att jag nästan har insett att lägga handbollen i skolan på hyllan var ett bättre val än jag först trodde. Inte för att det var tråkigt eller inte gav något. Snarare tvärtom, eftersom jag saknar att inte umgås lika mycket med dom ALLTID (eller...) så oerhört gulliga handbollskillarna. Men att bara träna på kvällarna har gjort att jag är så himla mycket mer pepp på det just då. Det är ju faktiskt mycket bättre. Vanliga människor skulle förmodligen tagit det som en rejält utmaning att hoppa över och gå förbi 190 långa jättar på sådär 90 kg.(vi har förmodligen dom i vår serie som väger detsamma, dock aningen mjukar men..) Tyvärr är jag väl en sådan tävlingsmänniska (eller ändå inte, för då ger man inte upp. men jag hatar att inse att någon mot förmodan skulle vara bättre än mig på något. Lite väl töntigt jag vet..) att jag ändå bara fokuserar på när jag inte sjkuter förbi, hoppar över osv att det tillslut tar överhand och jag bara trycker ner mig själv ännu mer. Det är något jag verkligen måste jobba med, och det är något jag gör. Bara det att jag inte är färdig med det än, och då passar nog PT bättre just för stunden iaf. Så nu vet ni det också.

Och på tal om det så är det tester den här veckan som jag bestämde mig för att vara med på. Jag vill ju veta om jag har förbättrats, eftersom att det faktiskt känns som det i vissa stunder. Jag ska bara lära mig att jag inte alls kommer att kunna konkurera med killarna, varken i tvåan eller trean om dessa tester heller. Jag kommer inte klara 160 i knäböj, jag orkar inte 100 i bänkpress, jag springer inte cooper på 10 minuter och jag kommer inte att klara 15 chins. Men det vore väl fan om jag inte skulle kunna slå till mig själv i arslet åtminstone. Det är definitivt värt ett försök!

Dags att dra sig neråt. Hade ju tänkt att ta ett par minuter i solariet också. Tjingeling!

Täääääävling hos Juuuulia!

Jag är med och tävlar om smycke på Jullans blogg. Länkar till henne bara för att hon är så himla härlig, och för att jag faktiskt känner henne! (jag smörar inte nu julia det är sant, kolla bara på bilderna och filmen på fejsan, heheheeh)
http://designbyjjulia.blogg.se

Den sista september

Såhär såg det ut i morse, plus att man höll på att frysa ihjäl. Helt seriöst alltså!
Skön dag, två timmars träning på fitness och sen var det klart. Men shit vad jag har ont i rumpan nu. Brutalt verkligen. Spinning, kan ha varit bland det lustigaste jag har gjort. Inte direkt kul men så jävla jobbigt. Kan ju då bara tillägga att vi endast körde det för uppvärmningens skull. Sen lite coreövningar och sen lite andra övningar med skivstång. Mycket roligt.
Tränat ikv också, och det gick som vanligt både ganska bra och ganska dåligt. Men jag tror faktiskt inte att jag sköt ett enda skott högt idag, titt titt, jag lär mig! Det är bra lisen. Match i huvudstaden mot Skogås på lördag och det ska bli himls fint. Och dessutom mys på bussen som aldrig förr. Yeeeeeha.
Fila till layouten igår btw, och jag tycker det blev rätt snyggt. Ska även sova och invänts min sovmorgon. Hi hi hi

RSS 2.0