Lite galet , om jag får säga det själv!

Jag bloggar från en iphone, från min iphone. Den helt sjukt fräscha iphone 4 som jag nu äntligen har i min ägo, och nu också kan använda. Känns fint det! Är ganska spännande att skriva på touchen när man inte är så van, kan ju bli lite hur som helst... Men det är det värt , hehe. Jag älskar att stavningskontrollen rättar i stort sett varenda ord jag skriver.. Nej ni, nu ska jag nog sluta fingra på den här lilla prylen och hoppa in i duschen. Imorgon väntar handboll på morgonen och sen en matte c lektion, som dock är inställd. Fast, jag ska nog vara duktig och gå på en ledarskapslektion med min söta klass istället. Pusssssss godnatt!

Efter åtta pass på tre dagar.

Kors i hela jävla taket att jag inte hade glömt att ta med mig en enda sak till träningslägret! Har haft så himla roligt hela tiden med världens bästa lag. Men, jag känner mig helt isärplockad och sedan totalt fel ihopsatt. Ont är bara förnamnet. Fast, det är ganska fint med 8 pass i benen. Dock kanske mitt brännsår på hakan var lite  väl onödigt, det är liksom inte ens coolt, utan gör bara ont. Jag undrar om det verkligen kan ha varit så att jag landade och gled delvis på hakan. Jag säger såhär: Tydligen.

Fan, måste packa upp allt.. Ser ut som ett ganska brutalt slagfält i mitt rum för tillfället (okej, vid dom flesta andra tillfällen också men.. ) Kläder i hela soffan och mer eller mindre halva golvet. Sånt som jag funderade på att ta med mig men inte gjorde. PLUS två väskor proppfulla med svettluktande strumpor och andra äckliga träningsgrejer, blandat med kläder som faktiskt var rena. Eller alltså, dom var ju rena innan jag tog beslutet att blanda rent och äckligt i båda väskorna. Ibland undrar jag ju hur jag tänker, eller inte tänker. Ska nog hälla ut allt på golvet nu. Mmmmm bra!

Turn it up

Jag taggar igång för den långa och förmodligen ganska jobbiga, men roliga dagen med Sonic Syndicate – Turn It Up.
Allt är snart färdigpackat dessutom. Eller, jag vill tro det i alla fall. Gått igenom strumpor, t-shirts, shorts, skor, täcke, kudde, något annat än träningskläder, luftmadrass, osv hur många gånger som helst i huvudet men ändå inte blivit klokare för det. Men, vad gör väl det. Jag klarar mig nog skulle jag tro, eller, jag är säker! Bara jag har ett par riktigt gröna och sura äpplen med mig, och det har jag.

Ska bara försöka få igen dragkedjan på väskan som jag ska ha med mig till skolan, sen är jag nästan klar att åka. Riktigt träligt att iPhonen inte följer med mig, kunde ju blivit lite kul. Men han får stanna hemma och vila upp sig i väntan på mikrosimkortet som ska komma om inte redan idag så i alla fall nästa vecka. Ska bli ganska härligt kan jag säga. Nej men, tjingeling då. Vi lär väl höras på måndag om jag inte är helt död i kroppen då. Vilket jag lär vara, men det är ju det som är målet också så. Pusssssssssssss

Mmmm, mmmm... Torsdag.

- Skön skoldag med film. Otippat nog riktigt bra film dessutom. Hör till ovanligheten.
- Hämtat en oerhört fräsch iPhone 4. Den trevliga försäljaren på Telia sa 6-9 veckor. Det tog 1 vecka och 3 dagar, allt annat än underbart vore fel beskrivning. Tror han tog mig före i beställningskön till Telias huvudkontor bara för att JAG var så trevlig. Eller?
- Rest ihop med Frittis.
- Tränat box, riktigt fint pass.
- Måsta packa klart tills träningslägret imorgon. Ska vara fördigt 06.52. Taggar något så enormt för en helg med brudarna!
- Handboll hela dagen i skolan imorgon, intressant.. Mest med tanke på att jag höll på medboll ordentligt senast i maj. Men ska bli jävligt kul!

- Jag måste sova nu, godnatt.

Crash Test Dummies – Mmm Mmm Mmm Mmm

Onsdag på subway

Sovmorgon och allt! Men, jag var ändå i Linköping runt kl 10 eftersom att Alex och jag faktiskt hade bestämt oss för att ta en liten tur på stan. Resulterade i en sjkorta, en tunn tröja och en subwaymacka. Så jävla gött.

Dålig uppis eftersom vi har varit på hajk med ettorna i två dagar och därför har min dator vilat i skolan. Det har varit sååå stört rolig, faktiskt. Otippat nog så tror jag faktiskt att jag kan acceptera dom på våran skola, visst finns det alltid undantag. Men över lag så är dom ganska okej.

Känner mig rätt tråkig kan jag erkänna. Men det är så det är. Nu är det lektion igen så jag ska väl ta tag i mitt liv och göra något vettigt igen.

Mys på schemat.

Tjohoo lördag, och jag har precis bäddat ner mig med kuddar och täcke i min lilla soffa, jag har ont i halsen.. Sov en aning längre idag än igår om man säger så.. Det är nog faktiskt inte hälsosamt att gå upp så tidigt, i alla fall inte några längre perioder. Ajaa.

Tillbringade riktigt många timmar i Linköping igår, gillar staden! Efter skolan som vi slutade tidigt så klev vi på buss nummer 12 och fick den vildaste bussturen på länge.. Jag och mitt lilla sällskap fick stå, och det var allt annat än stabilt för min del om man säger så. Alexandra och Tim kunde åtminstone hålla sig i, men jag, ja jag fick liksom balansera och stötta mig i diverse föremål.. Fast, det var rätt roligt ändå när man tänker efter.
Sen så satt vi ganska så länge på Espresso House, Alexandra och jag, och bara kollade på människor, disskuterade oviktiga saker och aktade oss för getingar, och duvor..

När det var dags för kvällen så kallade höjdpunkt så gick vi så snällt till Kungsträdgården som alla andra fjortisar och barnfamiljer. För det var precis så det var. Vi är 17 och dom som var närmast oss i ålder var väl näst intill dom som var där med sina småbarn. Sen när Erik Saade kom upp på scenen,vilken rusning det blev. En aning patetiskt, men vi satt lugnt kvar. Tyvärr så sprack våra planer om att vara lugna och jävligt coola  hela kvällen när Ola skulle sjunga. Har aldrig haft honom som någon jättefavorit, men Overdrive är ju som bakant riktigt bra. + att Alex avgudar honom en smula. Så ja, det slutade ändå med att vi stod mitt ibland fjortisarna relativt långt fram. 

Kvällen slutade med att vi träffade 3 killar från gamla klassen som vi åkte ihop med hem. Kändes bra att Alex och jag för en gångs skull var dom med rutin på att ta sig hem från Linköping. Mycket tveksam på om någon av dom ens hade åkt pendeln innan.. Jaja, dom litade ganska blint på oss, vilket ju då ledde oss hem, så söta!

With love

Jag är ingen morgonmänniska, absolut inte. Imorse ringde min klockradio klockan 05.21 och jag ville bara döda den. Funderade ganska starkt på att hälla ett glas vatten på den så att den absolut aldrig skulle återställas igen, och skratta ondeskefullt.

Okej, jag tänkte inte på att just min klockradio är lite av en superelit. Den har av någon anledning (jag råkade glömma stänga fönstret...) utstått spöregn i en halvtimme och fortfarande fungerar. Det rann vatten ur, inte droppade lite, utan rann. Men somsagt, oturligt nog fungerade den fortfarande. Eller turligt nog om man vill se det så. Utan den skulle jag inte befunnit mig i skolan klockan 07.10 en fredagsmorgon.... !!!!!!! Hoppas frukosten öppnar nu för annars dör jag av hunger. Hejdå.


Det där med att vara nyfiken.

Okej. Nu sitter jag i köket med en helt obeskrivbar äcklig eftersmak i munnen. Det låg en Marabou 200 grammare på bordet när jag kom hem, och då tänkte jag såhär: Jag tar en bit, för jag ska ändå träna ikväll. Så snart jag fick se smaken på omslaget så blev jag dock väldigt tveksam men ville ändå prova, och reducerade mängden till en mini-microbit avbiten med  enbart framtänderna. Men, det skulle jag inte ha gjort det heller. Det var bland det vidrigaste jag smakat, så äckligt att jag på rekordtid hade hunnit spotta ut äcklet igen. Håll i er nu, det var PASSIONSFRUKT / CHILI. Jag hatar chili! Efter en halvliter mjölk har jag fortfarande smaken på tungan, måste nog ta till drastiska åtgörder som typ senap (ehmm nej..)

Jag kommer aldrig göra om detta brutala misstag. Det lovar jag, på heder och samvete! Aldrig, aldrig, aldrig.

Day 1 @ JB

Skolan igen, och nu är allt som vanligt. Killarna skriker sig hesa på det där förbannade cs, och det är alltid lika roligt! Sjuka i det hela är att det inte ens känns som att det varit lov, det är liksom bara borta. Dock kommerjag inte riktigt ihåg vad vi gjorde i skolan förra året. Det kom jag på förrut, att jag inte kom ihåg alltså. Jaa, ni är med, ni fattar nog. Men i alla fall så förstod man att man faktiskt hade saknat dom i klassen mer än man trodde, när man väl såg dom liksom. Haha, men somsagt, definitivt en trevlig första dag @ JB.

Har även kommit fram till att mitt planerade inköp, dom röda conversen nog definitivt inte kommer att bli av. Varenda jäääävel har röda converse nu. Snyggt som bara fan, men, jag vet inte. Känns inte så udda att köpa ett parom man säger så.

Dock så hände den tragiska lilla incidenten att min dator dog. Inte så farligt det i sig, men, den gick inte att starta om sen. Hela datorn krashade och grabbarna på IT får roa sig med att ominstallera all skit i hela datorn. Kul för er, bra för mig.

Träningen var kul, tack och lov! Stationsfys och det är fint. Även lite boll på slutet, men med tanke på hur dåligt det gick så kanske jag inte behöver lägga någon störra vikt på att beskruva det om man säger så... Sinnessjukt dåligt! Men nu, dags att sova, imorgon ska vi hitta ut till Vidingsjö. Har sorgligt nog inte en aning om vart det är, hur man kommer dit eller vad det är. Wish me luck.


Sverige, eller var vi i Skottland, eller Italien?



Jag skojar liksom inte när jag säger att jag såg minst, jaa MINST, 1000 personer med kilt på sig i huvudstaden igår. Inte nog med kilt, dom hade även adidaströjor med Skottlandsmörke på. Innan vi kom på att det var fotboll på kvällen alltså, då var det lite förvirrande. Dessutom mötte vi ungefär 20 killar i likadana marinblåa adidas träningsoveraller, och efter dom 3 st herrar i vit piké, även dom med Skottiska märket på. Ahaaa, insåg vi senare. Vi mötte visst skottiska fotbollslandslaget. I efterhand så var det ju lite coolt. Eller alltså aah, för det första fotboll, och för det andra skottland. Sådär va? Men, nu säger vi sähår. Landslag som landslag, tumme upp!

Gårdagen tillbringades alltså ett par timmar norr ut tillsammans med min syster och faster. Det var mucho trevligt ja. Gled omkring i staden och gjorde mest ingenting, egentligen alltså. Shoppade ungefär två plagg, eller blev det kanske tre? Sen kollade vi förstås på kyrkan där våra fina kungligheter gifte sig. En liten besvikelse om jag ska vara helt ärligt, jag trodde definitivt att det skulle vara större. Det såg så mycket rymligare ut i tvn har jag för mig. Och då var det ju dessutom fullt med folk. Okej Lisa, folk? Nej okej, det var kungar, drottningar, prinsar, prinsessor och så några förstås några totalt oviktiga journalister.

I tisdag, OCH i måndags hade vi boll på träningen. Okej, i ungefär max 15 min per träning (resterande sprang vi konstant.. Ungefär en och en halv timme sådär) Men, det kan man kalla lycka i alla fall. Den stora frågan är om det finns något som är mycket roligare än förstafaskontringar och genombrott en mot en med vårat lag? Tror faktiskt inte det. Haha, vårat lag alltså.. Så stört underbara. Två och en halv vecka kvar på försässen, sen är det dags för träningsläger, en veckas träning med boll på hemmaplan, och sen, ja då är det träningsturneringen här i Vadstena. Ja det ska bli ruuuwligt. Men, idag är det pass på korpen, och det är ju inte så fel det heller!


Mm men bara för det är fredag så visst!

Lite fascinerad över mig själv just nu faktiskt.. Över att jag har lyckats missa en låt som denna. Vilken liten pärla, Bruce Springsteens The River. Men tjaaaa, alltid bra o komma med lite nya upptäckter, inget man dör av. Så länge det inte är en landmina eller en atombomb man upptäcker, men det är ju i och för sig lite skillnad. Ytterst lite, men det är ändå skillnad.

Jag har jobbat klart. Okej, jag tar det igen; Jag har jobbat klart. Hur wierd är inte det på en skala då? 5 veckor, som borta med vinden. Jag måste säga att det känns ganska lustigt. Alltså visst är det skönt att kunna sova lite mer och sådär, men jag skulle förmodligen inte ha dött av ett par veckor till. Jag tänker ändå inte sova längre än definitivt max 9 resterande delen av sommarlovet. Skulle vara i absoluta nödfall, men jag SKA försöka, verkligen!

Får se om det blir att dra sig neråt staden ikväll. Tror det är kräftfiske på g nämligen. Kräftorna kunde inte intressera mig mindre, och jag verkligen hatar det där med att man kokar dom levande. Vad är djurplågeri om inte det liksom.. Men däremot så är det oerhört kul att kölla på folk. Eller snarare träffa människor, beror på hur man ser det. Dessutom så verkar ju inte vädergudarna ha sin bästa kväll. Kommer det regna eller inte, stora frågan. Å andra sidan så bryr jag mig väl inte så förskräckligt mycket om det heller. Regn är alltid regn, kan liksom inte med att säga så mycket negativt om det där som höjer mysfaktorn med ungefär 500%.

Hela jag är ganska kall, fast mina knän, dom är jättevarma. Det är lite lustigt egentligen. Men. Alltså mmmmmmmm om 8 månader är jag 18 år och 4 dagar. Ska nog köpa snus på konsum då, bara för att jag kan. Fyfan vad jag är gammal, eller ja, börjar bli åtminstone. Pusssss då, eller alltså, nae.


One step forward and two steps back

Lite tung i kroppen idag, det är bara förnamnet. Så mycket som vi sprang igår var längesedan man sprang på en gång. Skönt nog så var jag levande och vid medvetandet även efter träningen. Det tackar vi för. Framför allt så tackar nog Östenssons för det. Med tanke på hur ofta jag är där så är det nog mest på grund av mig som affären ens går runt. Jag väntar fortfarande på röda mattan varje gång jag är där efter träningen.

Vad jag pysslar med annars är svårt att specificera. Glider mest runt, jobbar och är allmänt cool. Allting är sig likt med andra ord. Jag har träffat delar av min klass och där hade ju tyvärr inga större förrändringar skett. IQ:t liksom sångrösterna var verkligen på topp och ingen hade skaffat mohikanfrisyr, så sjukt besviken. Grabbar förfan..

Förövrigt är jag sugen på mjölk, så jag ska nog ta tag i mitt liv och gå till kylskåpet snart, när jag är klar. Blir nog ganska lätt till tonerna av den U N D E R B A R A sommarlåter Overdrive med Ola. Får alltid samma fåniga leende och glädjen som ett litet barn när man hör gitarrintrot på radion när man jobbar. Ajm in löv, o-o-o-o-o-o-o overdrive. På tal om musik så har min fäääjna låt Waka waka med Shakira blivit lite förstörd liksom alla andra låtar vi lyssnar på när vi tränar. Vi sprang nämligen intervaller till den igår. Gölligt.

Tänkte slänga in en liten hälsning också förresten. Träffade en ganska fräsch snake när jag var ute och fotade till min faster. Söt var han, lille Snokisen (tror så, iaf). Han ville bara hälsa att han tänkte flytta till ett dagis i Vadstena (han sa inte vilket) och sätta skräck i hela staden + alla ungar. Som jag längtar! Med tanke på dampet alla fick när huggormen var där och med tanke på hur tröga alla i den här staden är så lär det bli ett jävla liv.


Neej, men nu ska jag ta en macka, fixa mig lite och åka mot Skänninge med la familla. Traditioner är till för att hållas så därför ska vi till marken. Ska definitivt införskaffa en påse kolor som jag ska äta någongång. När någongång är är dock lite oklart. Och mamma, om du läser det här så kommer jag  i n t e  gå med på att äta pizza till kvällsmat. Inte en chans, det äcklar mig att tänka på det. Ungefär lika mycket som att dricka läsk till donken eller godis. Aldrig aldrig mer, hälsalektionerna sätter sina spår om man säger så. Hahah... Pussss då


RSS 2.0