Sverige - Holland.

"Men se, tror ni inte att de nedrans fotbollsgenerna har nästlat sig in i den holländska EM-truppen. Vänsterkanten Miranda Robben är tremänning (syssling för er utanför Norrland och nästkusin för er skåningar, så har alla förstått) till den aningen mer kände Arjen Robben - ägare av en fruktad vänsterfot.
Vår nya vänskap Miranda gjorde ett mål i krossen mot Ukraina och inget alls när Holland pressade Tyskland i går - men bara vetskapen om att det där leendet ligger där och lurar gör minnesbilderna från svenskförnedringarna äckligt tydliga på näthinnan."

ctrl+c från http://alfabeto.blogg.se/2010/december/svenskdodaren.html

Coolt är min första tanke, riktigt coolt! Fattar ni bomben jagkommer släppa när jag berättar att jag är kusin med Zlatan? Eller asså, kusin och kusin. Man skulle kunna säga syssling, syssling är förresten kanske att ta i. Ja, vi är släkt till släkten så att säga. Eller rättare sagt så är vi.. Ae, det var inget, släpp det. Men, glöm inte var ni läste det först förretsne. Hehe.. Så så var det med det. Fast ändå så var det Pearl (som förövrigt har det finaste namnet) helt outstanding i sitt lilla träskolag. Mycket duktig tjej! (bild: http://www.europamester.dk/billeder/gog/pearl23-545mads.jpg)



Men snyggaste målet står ju faktiskt damen till höger för, Nathalie Hagman.(bild: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR2EN3XLySkiPZjt_23AEkHcO1Ke_Ug5muHxeVNtrBzuZI8ntxiQw) Frikastmålet kändes nog aningen förnedrande för Hollands målis. Skönt! P.S Jag har gjort ett likadant, förra säosngen. Livsviktiginfo.se.

GOOOOODNATT
Kommentarer
Postat av: Mams

Kommer jag ihåg, det var mot NKIK borta, men du gjorde väl ett till nästan lika i en annan match oxå

2010-12-11 @ 11:10:01
URL: http://www.annaho.bloggplatsen.se

Ja men skriv någonting då? Helst något random!:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (bara jag som ser!)

Ja, men du har väl blogg?:


Yeeeay, låt höra!:

Trackback