AAAAJM TO SEXY FOR MY LÖÖÖVE

Tisdag den öhm, 2 mars. Dags för dagens
What's on Alexandras mind update
Dagen har varit helt crazzzzzzzy i sin helhet. Klädd i sin svarta jacka, svarta jeans, converse och sitt alltid så gnistrande leende så gav hon sig i morse ut för att storma världen. Hon tog bussen kl 08.40 in till Linköping och Ryds konstgräshall där hon tillbringade en stund av sitt sjuuuuukt uppbokade liv. Måste varit ett enormt uppoffrande beslut och vi kommer alltid att stötta dig för att ta igen sådant som du missade. Enligt säkra källor ska hon ha haft sällskap av en annan random brud som måste vara ett slags konstigt wannabe-fan(?!) någon som har några kommentarer angående detta?
Samma säkra källor har även påstått att i samma stund som Alexandra klev in i hallen ska allt ha stannat upp för några sekunder och det ska ha hörts ett utdraget "oooooh" från många håll. Till och med de stora lamporna ska ha sett relativt bleka ut i jämförelse med glansen kring Alexandra och hennes glittrande ögon och leende. Det i kombinerat med att hon är den jäktade och eftertraktade kvinna som hon är, så ska detta ha resulterat i att många av det manliga könet stod med händerna knutna och bet sig hårt i läppen för att inte ha slänga sig över henne direkt. Utan några få, som senare visade sig vara homosexuella.

Alexandra ska ha många gånger under dagen slängt ett vakande och sökande öga mot dörren som om hon väntade på någon?! Har hon en liten fling någonstans här i Ryd? Vad heter han? Frågorna är många och jag gör allt som står i min makt för att ta reda på det. Jag har förjäves sökt henne för en kommentar, men misslyckats.

En annan mindre säker källa påstår sig ha sett Alexandra med någon ospecifierad människa på Subway. Vi tolkar det som att den källan är totalt dum i huvudet. Alexandra äter bara på donken, och det vet vi riktiga och pålästa fans!

Vi har fått en bild på henne!

Kommentarer
Postat av: JOSEFINE

sv; eller hur :D

HAHAHAHAHA vilken rolig bild! HAHAHA

2010-03-02 @ 18:34:51
URL: http://jossaaann.blogg.se.
Postat av: Timmis

Det är precis så jag minns alltihop ! :D

2010-03-02 @ 22:12:25

Ja men skriv någonting då? Helst något random!:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (bara jag som ser!)

Ja, men du har väl blogg?:


Yeeeay, låt höra!:

Trackback