Edward Cullen IN THA FUCKING LINKÖPING

På tal om mycket annat och lite om fantasifilm så tro fan att vi såg Edward Cullen på rese igår. Kollade till och "fan shit han var lite lik Edward"
- alex alex, kolla, lite lik Edward, asså lite? Kolla då!
Kollar noga.
- ÄÄÄÄÄE MEN FYFAN JÄVLAR I HAVET VAD LIK HAN VAR?!?!?! (okej man ska inte svära, nödfall!) Med Raybanglajjorna på och så blå skjorta satte han sig och bara såg helt chill ut i solen på en såndär sandlåda. (Bara just den lilla detaljen att han inte glittrade gjorde gjorde ju bara att han inte var någon vampyr.. Kunde ju blivit spännande annars. Hej sidospår, back to reality.)

Varpå Alex drar upp sina egna Raybans och tilläger lite försiktigt "Ja men alltså man måste ju matcha?" och lägger till världens angelface på det. Tycker det var riktigt synd att hon inte använde sin så väl inövade raggningreplik.. "Hello, my name is Bella. What's yours?" Då hade jag garanterat avlidit i skrattkramper alterntivt ramlat framför tåget..

Vi gick på pendeln som vanligt. Stannade tåget i Vikingstad och vi var väl uppe i djup disskusion om denna mystiska människa. Utanför fönstret kliver vem om inte Edward av tåget. Alltså nej han gick väl inte på? Herregud mitt andranamn har aldrig varit diskret och det lär det aldrig heller bli, men hoppas han inte hörde oss. Haha, eller han får som så många andra skylla sig själv.

På tal om att skylla sig själv så. Pimpim skulle sitta rätt fint nu till kvällen inte sant.. Man blir ju NÄSTAN alltid lite för pigg av socker förvisso. Synd!
Kommentarer
Postat av: Guud

Vi såg en på våran skola igår i matsalen som var lik honom, han hade blå-rutig skjorta. Det var kanske samma person. :O komiskt isf, haha :D

2010-04-29 @ 21:04:32

Ja men skriv någonting då? Helst något random!:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (bara jag som ser!)

Ja, men du har väl blogg?:


Yeeeay, låt höra!:

Trackback