Hellre hårt i ribban än löst i mål? ;)

Hallå. Skit i o läs inlägget, bara klagar & det är typ 0% vettigt innehåll så.

Hmm, sönda igen, o skola imorrn. Jag både gillar o inte gillar söndagar. Gillar för det känns som om man börjar om med ny vecka och allt gammalt är glömt (öhm, neej så är de ju inte, men det käns lite så) . Men dåligt för man tänker alltför mkt på hur lite man kommer o få sova på mornarna och så pressen från allt man måste hinna med, och måste prestera bra. Va i skolan, va aktiv på lektionerna, göra det man ska, göra läxor, vara duktig på träningarna, måste vara trevlig o glad, alltid med ett leende. Jaa, ju mer man tänker på det desto mer inser man att det håller inte. :) Så nu får vi ser hur just denhär veckan blir. :P 

Idag har vi spelat Östgötaderby mot Malmslätt, det tog vi hem okej-enkelt med 22-11(efter 14-7 i halvtid). Hade väl ingen supermatch kanske, men bättre än dom senaste typ.. Bara ett ändå mål. Två sjukt dåligt slagna straffmissar, och ärligt talat ganska kasst försvarsspel så. :)
Missar straffar det får man bara inte göra, det är bland det pinsamaste som finns.
Det ena satte jag fint&hårt  i ribban, på målvakten o ut till inkast för oss. Hellre stenhårt i ribban än löst i mål. Eller hur är det nu. ;) 
Ända som gick riktigt bra idag var mina långa passningar. Slog faktiskt flera pass som resulterade i första fas kontrings mål. Men men, var faktiskt en kämpa seger med tanke på att det gick tungt i början, alla bör ha beröm. (Y)

Grattis även till f94 & p94 som är vidare i steg 3 spel i U-SM. Bra jobbat. (Y) Det som vi nu inte klarade lyckades dom med. :)

nu ner o käka smörgåstårta, bye.
Kommentarer

Ja men skriv någonting då? Helst något random!:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (bara jag som ser!)

Ja, men du har väl blogg?:


Yeeeay, låt höra!:

Trackback